MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 3 συναυλίες για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Πού να πάμε σήμερα: 3 συναυλίες για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου
Παναγιώτης Σδούκος στη μουσική σκηνή Σφίγγα
Monopoli Team

1. Ραντεβού στο Άλσος: ο Σταμάτης Κραουνάκης στο χειμερινό Άλσος

Πάμε Άλσος χειμερινό στη στρογγυλή σάλα με τον στρογγυλό εξώστη που ‘χει γλεντήσει η Αθήνα χρόνια πολλά. Έχουμε και πολυέλαιο και αμπαζούρ μεγάλα και σπιτικό mood. Δύο πιάνα, κόντρα μπάσο, βιολοντσέλο, μπουζούκια, βιολί λαϊκό και τραγουδισταράδες πρώτης γραμμής. Έχει ποτά και τσιμπολόγημα. Αισθήματα, αγάπες και πανέμορφα λαϊκά συλλογικής συνδεσιμότητας δεκαετιών… Μια οικογένεια. Μικροί μεγάλοι μαζί! Εκλεκτοί καλεσμένοι χωρίς προειδοποίηση. Κρατήστε θέσεις τραπεζάκια και κουρντίστε όρεξη. Πάμε παρέα.
Κυριακή 7/11, 20:00
Εισιτήριο: 12€ έως 20€ – Προπώληση: 210 8831487, 210 8227471 και viva.gr
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Αθήνα 11474, 2108227471

2. Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Πού να πάμε σήμερα: 3 συναυλίες για την Κυριακή 7 Νοεμβρίου

Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ μας υποδέχεται και φέτος στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express με τη μουσική παράσταση «Χθες το βράδυ», από την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και κάθε Κυριακή στις 20.00. «Χθες το βράδυ», μια τζαζ ματιά στο χθες της ελληνικής μουσικής με αξέχαστα μουσικά κοµµάτια σε mainstream jazz διασκευές, µεταξύ άλλων των Γιαννίδη, Καπνίση, Σπάρτακου, Μουζάκη, Μωράκη, στον ατμοσφαιρικό χώρο του Orient Express µε την πατίνα του χρόνου και το άρωµα της jazz.
Κυριακή 7/11, 20:00
Εισιτήρια: 15€ – Προπώληση: totrenostorouf.gr και viva.gr.
Αποβάθρα Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤραγουδίστρια του δρόμου έδωσε χρήματα σε άστεγο και η καλή της πράξη τής βγήκε σε καλό12.09.2018

3. Παναγιώτης Σδούκος στη μουσική σκηνή Σφίγγα
Παναγιώτης Σδούκος στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Παναγιώτης Σδούκος στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Με αφορμή τη νέα του κυκλοφορία ‘’Οι Σιωπές’, τις οποίες υπογράφει σε στίχο και μουσική ο Γιώργος Σταυριανός, ο ερμηνευτής Σδούκος Παναγιώτης μεταμορφώνεται σε έναν μουσικό ταξιδευτή στους ήχους, τους ρυθμούς και τις μελωδίες, που έβγαλε τόσο αληθινά αυτός ο τόπος και μας προσκαλεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Οι μουσικοί του συνοδοιπόροι είναι οι Χρήστος Δαλιάνης στο βιολί, Παναγιώτης Κάιτατζης στο ούτι, Θεοδόσης Συκιώτης στο λαούτο και στην κιθάρα, Κωνσταντίνος Καλατζής στα κρουστά και ειδικός καλεσμένος ο Τιμολέων Ντέμος στο κλαρίνο.
Κυριακή 7/11, 21:30
Εισιτήρια: 8€ – Προπώληση: viva.gr
Μουσική Σκηνή Σφίγγα, Ζωοδόχου Πηγής & Κιάφας 13, Αθήνα 10678, 6987844845

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b