MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
19
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
  ΗΘΟΠΟΙΟ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
  ΘΕΑΤΡΟ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
  Καλλιτεχνικό Πατινάζ

  H Λίμνη των Κύκνων – Μπαλέτο στον πάγο, στο Christmas Theater

  Αυτόν τον Νοέμβριο, η τεράστια σκηνή του Christmas Theater μεταμορφώνεται σε μια παγοπίστα και υποδέχεται τους καλύτερους αθλητές καλλιτεχνικού πατινάζ της Ρωσίας που παρουσιάζουν την παραμυθένια παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων».

  H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater
  H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater
  Monopoli Team

  Το κλασικό μπαλέτο συναντά το καλλιτεχνικό πατινάζ

  Το 2021 για πρώτη φορά η τεράστια σκηνή του Christmas Theater μεταμορφώνεται σε μια παγοπίστα 250 τετραγωνικών μέτρων και υποδέχεται τους καλύτερους αθλητές καλλιτεχνικού πατινάζ της Ρωσίας που παρουσιάζουν την παραμυθένια παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων».

  40 χορευτές – αθλητές, όλοι διακεκριμένοι στο καλλιτεχνικό πατινάζ, παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή παράσταση για όλη την οικογένεια.

  Η Λίμνη των Κύκνων, το αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι, είναι πιθανότατα το πιο αγαπημένο μπαλέτο όλων των εποχών. Το αντάζ, το πα-τε-ντε, η μεγάλη βαριασιόν της Οντέτ και ο χορός των μικρών κύκνων, αλλά και το σόλο του Μαύρου Κύκνου, απαιτούν από τους χορευτές τόσο υψηλή τεχνική που φτάνει στα ύψη της δεξιοτεχνίας.

  H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater

  H Λίμνη των Κύκνων – Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater

  Όταν όλα αυτά πρέπει να παρουσιαστούν πάνω σε μια τεράστια παγοπίστα, τότε γίνεται απλά συναρπαστικό και κόβει την ανάσα! Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο καλλιτεχνικό πατινάζ από τη χώρα που έχει σπουδαία ιστορία σε αυτό το είδος, έρχονται στην Αθήνα και γεμίζουν με λάμψη την σκηνή του μεγαλύτερου θεάτρου της πόλης!

  Λίγα λόγια για το έργο
  H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater

  H Λίμνη των Κύκνων – Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater

  Το παραμύθι στο οποίο είναι βασισμένο το μπαλέτο αφηγείται τις αισθηματικές περιπέτειες ενός νέου πρίγκιπα και μιας όμορφης κοπέλας, την οποία ένας κακόβουλος μάγος μεταμορφώνει σε λευκό κύκνο.

  H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater

  H Λίμνη των Κύκνων – Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater

  Η πριγκίπισσα Οντέτ και οι φίλες της περνούν τη ζωή τους παγιδευμένες στη μορφή του κύκνου από τότε που τις μάγεψε ο μάγος Ρόθμπαρτ. Τα μάγια μπορεί να λύσει μόνο ο έρωτας, ο οποίος έρχεται με την όψη του ωραίου πρίγκιπα Ζίγκφριντ, που ορκίζεται να σώσει την Οντέτ. Ο μάγος αποπειράται να τον ξεγελάσει και να τον παντρέψει με την κόρη του Οντίλ, τον μαύρο κύκνο, που μοιάζει εκπληκτικά με την Οντέτ. Ο Ζίγκφριντ σύντομα αντιλαμβάνεται την παγίδα του μάγου, παίρνει στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και πετούν μαζί για τον ουρανό.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTape, σε σκηνοθεσία Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στο Γυάλινο Up Stage12.09.2018

  Λίγα λόγια για τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης
  H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater

  H Λίμνη των Κύκνων – Μπαλέτο στον Πάγο, στο Christmas Theater

  Τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης (St. Petersburg State Ice Ballet) ξεκίνησαν την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα το 1967 και έγιναν παγκοσμίως γνωστά προτείνοντας στο κοινό μια νέα μορφή χορού, όπου το κλασικό μπαλέτο συνδυάζεται με το καλλιτεχνικό πατινάζ.

  Πληροφορίες σχετικά με το Christmas Theater

  Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν.
  Η είσοδος και η έξοδος των αυτοκινήτων γίνεται από 2 εισόδους.
  Το θέατρο διαθέτει βεστιάριο και η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
  Το θέατρο έχει πρόσβαση για άτομα ΑμεΑ και η κράτηση εισιτηρίων γίνεται τηλεφωνικά στο 211 7701700.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGlorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη στο Θέατρο Ήβη12.09.2018

  Πολιτισμός εν μέσω πανδημίας

  Το Christmas Theater (ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των μεγάλων Ευρωπαϊκών θεάτρων) και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους θεατές αλλά και στην αποστολή του, θα λειτουργήσει ως μεικτός χώρος συνάθροισης κοινού, ακολουθώντας αυστηρά και υπεύθυνα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19.

  Μέτρα κατά του Covid
  • Το Christmas Theater λειτουργεί με μέγιστη κάλυψη του 50% της χωρητικότητάς του, δηλαδή από τις 3.600 θέσεις που διαθέτει, ανοίγει προς πώληση μόνο τις 1.800 θέσεις.
  • Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες ενώ τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά σε δυάδες.
  • Ακόμα παραπάνω, οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων είναι οι μέγιστες δυνατές: δηλαδή σε κάθε δυάδα θέσεων θεατών υπάρχουν δύο θέσεις κενές τόσο μπρος και πίσω, όσο και αριστερά και δεξιά (σχήμα «σταυρός») κάτι που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή απόσταση μεταξύ των θεατών.
  • Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά (προσωπικά) και μη μεταβιβάσιμα ενώ ο έλεγχος τους κατά την είσοδο είναι ανέπαφος (με χρήση scanner).
  • Η αίθουσα του Christmas Theater είναι μεγάλη και η απόσταση της οροφής από τα καθίσματα τεράστια, ώστε να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ανανέωσης του αέρα. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το σύστημα εξαερισμού και θέρμανσης ανοικτού κυκλώματος με εισροή νωπού αέρα που εξασφαλίζει συνεχή ροή νέου καθαρού αέρα από έξω (ανανεώνει, ΔΕΝ ανακυκλώνει).
  • Πριν και μετά από κάθε παράσταση υλοποιείται απολύμανση όλων των χώρων που κινήθηκε το κοινό, ο θίασος και το τεχνικό προσωπικό με την μέθοδο Νεφελοψεκασμού – Ψυχρής Εκνέφωσης (Fogging – νέφωση Dalco100 πιστοποιημένη από τον ΕΟΔΥ).
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Adele παραδίδει μαθήματα… χωρισμού: Όσα μάθαμε από το νέο της τραγούδι Easy on Me12.09.2018

  Στους μεικτούς χώρους συνάθροισης έχουν – σύμφωνα με τη νομοθεσία – πρόσβαση:
  • Όσοι έχουν αποκτήσει ανοσία, δηλαδή είτε έχουν εμβολιαστεί (και με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο) κι έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες από τον τελικό εμβολιασμό τους είτε έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες [Πιστοποιητικό Νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ που διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν].
  • Όσοι έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες.
  • Οι ανήλικοι θα προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self test από τους γονείς τους. Αυτές οι υποχρεώσεις ισχύουν για όλους άνω των δώδεκα (12) ετών.
  • Για τα παιδιά, από τεσσάρων (4) έως έντεκα (11) ετών είναι απαραίτητη δήλωση self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου στην οποία προβαίνει οποιοσδήποτε γονέας/κηδεμόνας.
  • Για την είσοδό τους στις παραστάσεις, οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


  Παίζουν: Μπαλέτα Πάγου της Αγίας Πετρούπολης

  Τιμές Εισιτηρίων: VIP: 54 ευρώ (παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, 65+, ανέργων: 27 ευρώ), Α Ζώνη: 44 ευρώ (παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, 65+, ανέργων: 22 ευρώ), Β Ζώνη: 36 ευρώ (παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, 65+, ανέργων: 18 ευρώ), Κερκίδα (θεατρικά καθίσματα), Γ Ζώνη: 26 ευρώ (παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 13 ευρώ), Δ Ζώνη: 18 ευρώ (παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 9 ευρώ), Ε Ζώνη: 10 ευρώ (παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, πολυτέκνων, ανέργων: 5 ευρώ), ΑΜΕΑ: 5 ευρώ, Συνοδός: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 2117701700 ή στο ταμείο του θεάτρου)
  Πληροφορίες: Τηλεφωνικά στο 211 77 01 700
  Παραστάσεις: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 στις 20.00, Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 στις 16.00 και στις 20.30, Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 στις 11.30, στις 16.00 και στις 20.30
  Link Εισιτηρίων: https://ct.gr/project/i_limni_ton_kiknon_on_ice/ , https://www.viva.gr/tickets/dance/christmas-theater/i-limni-ton-kyknon-ston-pago/
  Πληροφορίες Χώρου: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου Βεϊκου 137, Γαλάτσι, 211 77 01 700, https://ct.gr/
  Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ