MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

10 ευφάνταστες και ανατριχιαστικές πίτες για ένα…νόστιμο Halloween

Το Halloween είναι εδώ και οι γλυκές λιχουδιές μπορούν να γίνουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής, με τον πιο ευφάνταστο και…ανατριχιαστικό τρόπο!

Monopoli Team

Η πιο τρομακτική ημέρα της χρονιάς έφτασε και εμείς είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε το Halloween με εντυπωσιακές λιχουδιές. Ποια είναι όμως η ιστορία πίσω από το μακραίωνο αυτό έθιμο; Το Ηalloween γιορτάζεται παραδοσιακά την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου και αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική νύχτα του χρόνου κατά την οποία ο κόσμος των ανθρώπων μπορεί να έρθει σε επαφή και να επικοινωνήσει με τον κόσμο των νεκρών. Για πολλούς ακόμη, σηματοδοτεί την λήξη της εποχής, οι οποίοι καλωσορίζουν με χαρά τον χειμώνα.

Οι υποθέσεις γύρω από την πραγματική προέλευση του εθίμου είναι πολλές. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι μικροί και μεγάλοι σε ολόκληρο τον κόσμο περιμένουν με ανυπομονησία να γιορτάσουν το Ηalloween μέσα σε ατμόσφαιρα άκρως τρομακτική και ταυτόχρονα διασκεδαστική. Ανατριχιαστικοί στολισμοί, σκαλισμένες κολοκύθες, τρομακτικά κοστούμια και αστείες φάρσες σηματοδοτούν την γιορτινή αυτή ημέρα.

Το Halloween όμως δεν είναι μόνο τρομακτικοί στολισμοί, κοστούμια και σκαλισμένες κολοκύθες. Είναι και όλα εκείνα τα ζαχαρωτά και τα γλυκά που κατέχουν εξέχουσα θέση στην γιορτινή αυτή ημέρα. Και καθώς ο Οκτώβριος είναι γνωστός ως ο μήνας της πίτας, οι πίτες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν φυσικά από την τελευταία ημέρα του.

Με αφορμή λοιπόν το Halloween συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε τις 10 πιο εντυπωσιακές και ευφάνταστες Halloween πίτες.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b