MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου.

Bridge Οf Spies
Monopoli Team

Σειρές

18:45 Μόλις χθες στο ΣΚΑΪ
σειρά

Μόλις χθες

Επεισόδιο 24 Σεζόν 1:  Η Κατερίνα λέει την αλήθεια και απαλλάσσει τον Μιχάλη από τις κατηγορίες για την εξαφάνισή της ενώ ο Αχιλλέας τον βοηθάει να προετοιμαστεί για τη μέρα της δίκης. Η Λουίζα εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά και τις πράξεις του Σπύρου. Η Έλενα ειδοποιείται από το γηροκομείο πως η γιαγιά της πέθανε, αποφασίζει να σπάσει τον κοριό που είχε βάλει σπίτι και να πει την αλήθεια στον Μιχάλη. Η Νόρα βγαίνει το πρώτο ραντεβού της με τον Σταύρο. Η Μαρία βρίσκει το σπίτι της άνω – κάτω και ο Θάνος την βοηθάει μήπως βρουν αυτόν που κρύβεται πίσω απ’ τις απειλές. Ο Ορέστης αποκαλύπτει στον Στάθη την αλήθεια για τη μητέρα του, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη σχέση μητέρας και γιου.

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1
σειρά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 29 Σεζόν 2: Ένας σκορπιός φέρνει την Κατερίνα και τον Παναγή πιο κοντά. Ο Μένιος με τον Χαραλάμπη ξεκινούν να προπονούν την ομάδα μπάσκετ του χωριού, μόνο που ο Χαραλάμπης βγαίνει πολύ γρήγορα… νοκ άουτ! Η Καλλιόπη είναι έτοιμη να φορέσει μαύρες πλερέζες για τον Ηλία, αλλά μια τυχαία συνάντηση της Φιλιώς με τον γιατρό του θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Τι γράφουν τα γράμματα του Βαγγέλα που έκρυβε η Αγγέλα τόσο καιρό; Τι θα στοιχηματίσει ο Παναγής με τον Τζίμη, με αντάλλαγμα την εικόνα της Παναγιάς της Πλατανιώτισσας;

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
σειρά

Ήλιος

Επεισόδιο 34 Σεζόν 2: Η Δάφνη και ο Χρήστος ψάχνουν απεγνωσμένα για το παιδί τους με τη βοήθεια του Νικήτα. Όμως οι άνθρωποι που το έχουν κλέψει είναι ένα βήμα μπροστά. Οι φόβοι της Αθηνάς πως ο Δημήτρης είναι νεκρός αυξάνονται όταν μαθαίνει ότι ο λιμενικός ήταν πληρωμένος από την οργάνωση. Η Αλίκη δεν δέχεται ότι ο Δημήτρης είναι νεκρός και κατηγορεί την Αθηνά πως δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. Ο Διονύσης επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή και την πιέζει με τις ερωτήσεις του. Θέλει να μάθει γιατί η Αλίκη βρισκόταν μαζί με την θεία του στο αυτοκίνητο τη μέρα που πέθανε. Η Αθηνά μαθαίνει ότι αυτός που διοικεί την οργάνωση είναι αρκετά επικίνδυνος και πως όλοι τον φωνάζουν Μενέλαο. Κάποιος συνεχίζει να απειλεί την Αλεξάνδρα, μπαίνοντας κρυφά στο κελί της και, τρομοκρατημένη, ζητάει από την Αθηνά να την βγάλει έξω με εγγύηση. Ο Δημήτρης ζαλισμένος βρίσκεται σε ένα μέρος που δεν γνωρίζει.

20:00 Μην αρχίζεις την μουρμούρα στον ALPHA

Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Επεισόδιο 8 Σεζόν 9: Ο Μηνάς ακόμα μόνος του και η Μπέμπα βρίσκει ευκαιρία να του την πέσει! Η Λιλίκα  όμως, κατ’ εντολή της Βούλας, επαγρυπνεί… Η Μένη χωρίζει τον Κανάτη γιατί βαρέθηκε να την φωνάζει με άλλα ονόματα. Ο Ηλίας και η Καίτη θα κάνουν τα πάντα για να τους τα ξαναβρούν. Η Βέλη ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον ξενώνα, όμως της είναι δύσκολο να αποχωριστεί τα παιδιά. Γι’ αυτό ο Άγγελος αποφασίζει να διοργανώσουν ένα πάρτι… Η Ξένια κάνει γαστροσκόπηση στον Τσίγκο τον γαστρεντερολόγο, που είναι φαν της εκπομπής της. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή…

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
σειρά

Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 59 Σεζόν 1: Ο Λυκούργος με την Αντιγόνη κάνουν αγωγή κατά του Ισίδωρου, προκειμένου να τον αναγκάσουν να προχωρήσει στην εξέταση DNA. Η Ιουλία είναι πληγωμένη που ο Στάθης γιόρτασε την επέτειό του με την Αρετή και τον αποφεύγει, ενώ αυτός δεν έχει ιδέα τι μπορεί να της συμβαίνει. Λίγο αργότερα, η Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη κι αμέσως του ζητάει εξηγήσεις. Ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο, και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.

21:00 Σασμός στον ALPHA
σειρά

Σασμός

Επεισόδιο 33 Σεζόν 1: Η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών. Η έρευνά της, όμως, θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια… Η Στέλλα χάνει το παιδί και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει. Μία τρομακτική αποκάλυψη θα φέρει αντιμέτωπο τον Μανόλη με το Νικηφόρο, και θα οδηγήσει τον τελευταίο σε ένα μοιραίο λάθος, με ολέθριες συνέπειες… Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων, και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα…

22:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1
σειρά

Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 23 Σεζόν 1: Ο Πιπερόπουλος αναγκάζεται να προσκαλέσει τον Φεγκούδη σε δείπνο, τη στιγμή που ο Μάνος βρίσκεται αναίσθητος έξω από το σπίτι του. Ο Χρύσανθος ανακαλύπτει το σχέδιο της Μάρως και της Πελαγίας, ενώ μαθαίνει τυχαία για το παρελθόν της Σούλας με τον Φεγκούδη. Η Μαριτίνα ετοιμάζεται για την πρώτη νύχτα με τον Μάνο, ενώ ο ίδιος μαθαίνει για το παιδί της Τόνιας.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1
σειρά

Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 20 Σεζόν 3: Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια στο Διαφάνι. Η αιφνίδια επίσκεψη των γυναικών της Εστίας όμως θα προκαλέσει προβλήματα στην Ελένη. Θα την καλύψει ο Ζάχος; Ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί και εκβιάζει τον Δούκα. Ο Άγγελος συγκρούεται ανοιχτά με το Θανασάκη αλλά η Σοφούλα θα πει την τελευταία λέξη! Ο Πέτρος εξομολογείται τα συναισθήματα του στην Ασημίνα που ζητά από το Νικηφόρο να προχωρήσουν το διαζύγιο. Ο Λάμπρος μοιράζεται τα συναισθήματά του με την Ανθή. Η μέρα της απόφασης στη δίκη του Δούκα έφτασε και οι αδερφές Σταμίρη είναι εκεί για να την ακούσουν…

Ταινίες

21:00 Η Γέφυρα Των Κατασκόπων (Bridge Οf Spies) στο STAR
ταινία

Η Γέφυρα Των Κατασκόπων (Bridge Οf Spies)

Βιογραφικό δράμα, αμερικανικής και γερμανικής συμπαραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Παίζουν: Τομ Χανκς, Άλαν Άλντα, Μπίλι Μάγκνουσεν, Έιμι Ράιαν, Μαρκ Ράιλανς.

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του δικηγόρου από το Μπρούκλιν, Τζέιμς Ντόνοβαν, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, για λογαριασμό της CIA, διαπραγματεύτηκε κρυφά την απελευθέρωση του Φράνσις Γκάρι Πάουερς, ενός αμερικανού πιλότου, του οποίου το κατασκοπευτικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στον εναέριο χώρο της Ρωσίας.

21:00 Η ζωή είναι Ωραία (Life Is Beautiful) στο OPEN
ταινία

Η ζωή είναι Ωραία (Life Is Beautiful)

Δραματική κομεντί, ιταλικής παραγωγής (1997) Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Μπενίνι

Παίζουν: Ρομπέρτο Μπενίνι, Νικολέτα Μπράσι, Τζόρτζιο Κανταρίνι.

Υπόθεση: Ο Γκουίντο είναι ένας χαρισματικός άτσαλος Εβραίος σερβιτόρος του οποίου η έντονη φαντασία και η παιχνιδιάρικη διάθεση βοηθούν να κατακτήσει μια πανέμορφη δασκάλα. Το ζευγάρι παντρεύεται και κάνει έναν γιό αλλά σύντομα ξεσπά ο Β’ Παγκόσμιος και η ειδυλλιακή ζωή τους κινδυνεύει ανεπανόρθωτα…

Ντοκιμαντέρ

22:00 Πέρα από το Τάγμα: Η Κληρονομιά των Μάορι στο COSMOTE HISTORY HD
Ντοκιμαντέρ

Πέρα από το Τάγμα: Η Κληρονομιά των Μάορι

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Νέα Ζηλανδία (2017)

Υπόθεση: ‘Επέτειος 28ης Οκτωβρίου’. Η μάχη της Κρήτης έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ταυτότητας τόσο των Κρητικών όσο και των Νεοζηλανδών Μάορι. Ένα ντοκιμαντέρ για τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους δυο λαούς, αλλά και για το εύθραυστο της ανθρώπινης μνήμης.

23:00 Ρωμανιώτες: Οι Έλληνες Εβραίοι των Ιωαννίνων στο COSMOTE HISTORY HD
ντοκιμαντέρ

Ρωμανιώτες: Οι Έλληνες Εβραίοι των Ιωαννίνων

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV και Στέλιου Τατάκη (2019) Σκηνοθεσία: Ανιές Σκλάβου, Στέλιος Τατάκης

Υπόθεση: Η κοινότητα των Ρωμανιωτών, των ελληνόφωνων Εβραίων, είναι αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμικού μωσαϊκού των Ιωαννίνων. Ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία τους και την αλληλεπίδρασή τους με τις άλλες κοινότητες της πόλης.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

22:00 Η Κλέφτρα των Βιβλίων (The Book Thief) στο COSMOTE CINEMA 2HD
ταινία

Η κλέφτρα των βιβλίων

Δραματική ταινία αμερικάνικης και γερμανικής συμπαραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Μπράιαν Πέρσιβαλ

Παίζουν: Σοφί Νελίς, Τζέφρι Ρας, Έμιλι Γουάτσον, Χάικε Μάκατς

Υπόθεση
: Στη Γερμανία του Β’ Παγκοσμίου, ένα κορίτσι που ζει στο σπίτι μιας ανάδοχης οικογένειας αναζητά διέξοδο από τη φρίκη του πολέμου στον μαγικό κόσμο των βιβλίων. Η υποψήφια για Όσκαρ ταινία βασίζεται σε βιβλίο του Μάρκους Ζούσακ.

22:50 Απειλή των Άστρων (Cosmic Sin) στο COSMOTE CINEMA 1HD
ταινία

Απειλή των Άστρων (Cosmic Sin)

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ντρέικ

Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Φρανκ Γκρίλο, Άντελαϊντ Κέιν

Υπόθεση: Όταν η Γη λαμβάνει ένα απειλητικό μήνυμα από έναν εξωγήινο πολιτισμό, ένας ατιμασμένος ήρωας πολέμου δέχεται να οδηγήσει μια επίλεκτη ομάδα στρατιωτών σε έναν αφιλόξενο πλανήτη, με την ελπίδα να διασωθεί το ανθρώπινο είδος.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Το κορίτσι που εξαφανίστηκε (The gone girl)
ταινία

Το κορίτσι που εξαφανίστηκε (The gone girl)

Ταινία μυστηρίου, αμερικάνικης παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ

Παίζουν: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νίλ Πάτρικ Χάρις, Τάιλερ Πέρι

Υπόθεση: Καθώς ο γάμος του καταρρέει, ο Νικ επιστρέφει σπίτι και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του εξαφανίστηκε. Με την εμπλοκή της αστυνομίας, θα αποκαλυφθούν σοκαριστικές  αλήθειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαράδεισος: Ένα θεατρικό ρέκβιεμ για τον πλανήτη που χάνουμε12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b