MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 4 συναυλίες για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Monopoli Team

1.  Andreas Polyzogopoulos Quartet στο Faust

Με το νέο κουαρτέτο του, ο ξεχωριστός Ανδρέας Πολυζωγόπουλος θα παρουσιάσει παλαιότερες συνθέσεις του από τους δίσκους «Perfumed Dreams» και «Anicca», καθώς και νέες συνθέσεις από τον επερχόμενο δίσκο του. Μια ματιά στη δισκογραφία του το μαρτυρά: Από το ακουστικό κι επιτυχημένο άλμπουμ αφιέρωμα στους Pink Floyd, έως το ambient και ηλεκτρικό δίσκο “One Inch of Love”. Ο ευρωπαϊκός ήχος της jazz πάντως, είναι ο χώρος που ο Πολυζωγόπουλος νιώθει πιο οικείο, με επιρροές από τους Fresu, Rava, Molvær κ.λ.π. θεωρώντας εξ’ ίσου σημαντικά στην μουσική, τον ρυθμό αλλά και τη .. σιωπή.
Κυριακή 24/10, 21:30
Είσοδος: : 5€ (χωρίς ποτό) – Κρατήσεις: 2103234095
Faust, Αθηναΐδος 12, Αθήνα 10560, 2103234095

2. Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express
Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Χθες το Βράδυ, στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ μας υποδέχεται και φέτος στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express με τη μουσική παράσταση «Χθες το βράδυ», από την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και κάθε Κυριακή στις 20.00. «Χθες το βράδυ», μια τζαζ ματιά στο χθες της ελληνικής μουσικής με αξέχαστα μουσικά κοµµάτια σε mainstream jazz διασκευές, µεταξύ άλλων των Γιαννίδη, Καπνίση, Σπάρτακου, Μουζάκη, Μωράκη, στον ατμοσφαιρικό χώρο του Orient Express µε την πατίνα του χρόνου και το άρωµα της jazz.
Κυριακή 24/10, 20:00
Εισιτήρια: 15€ – Προπώληση: totrenostorouf.gr και viva.gr
Αποβάθρα Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως & Αμφιπόλεως Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ

3. Οι Planet of Zeus στο Temple

Οι Planet of Zeus έρχονται για ένα ξεσηκωτικό live την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, στο Temple. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι: «Αυτό το Σάββατο στο Τemple, σε ένα ¨οικογενειακό” live για να έρθουμε ξανά κοντά, χωρίς μάσκες και καρέκλες, αλλά με χορό, ιδρώτα και φασαρία… Όπως πρέπει δηλαδή!! Σας περιμένουμε».
Κυριακή 24/10, 21:00
Εισιτήριο: 15€. Προπώληση: viva.gr.
Temple, Ιάκχου 17, Αθήνα. Τηλ: 21 0346 8523

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEmma Shapplin και Alessandro Safina, με ζωντανή ορχήστρα και χορωδία στο Christmas Theater12.09.2018

4. V. for Victoria: Η Βικτώρια Ταγκούλη στο Red Jasper Cabaret Theatre

Η Βικτώρια Ταγκούλη έρχεται, από τις 24 Οκτωβρίου, στο Red Jasper Cabaret Theatre, για μια μοναδική μουσική παράσταση. Μέσα από πειραγμένα πασίγνωστα τραγούδια, εμβληματικά κομμάτια από αγαπημένα μιούζικαλ, αλλά και πολλές ερμηνείες-έκπληξη από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο και φυσικά τον καταλυτικό ρόλο του συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου στη θέση του ετοιμοπόλεμου πιανίστα, αυτή η μουσική παράσταση υπόσχεται να μας κάνει να δούμε με χιούμορ και αλήθεια τις φανερές και πιο απόκρυφες πτυχές της ζωής μας.
Κυριακή 24/10, 20:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr
Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα. Τηλ: 21 0882 2551.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b