MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες: Πωλείται το σπίτι της θρυλικής ταινίας με τον Φρέντι Κρούγκερ

Με την τιμή του να ξεκινάει από 3,25 εκατομμύρια δολάρια, το σπίτι από την θρυλική ταινία «Ο Εφιάλτης Στο Δρόμο με τις Λεύκες» βγήκε προς πώληση, με τις προσφορές να συγκεντρώνονται μέχρι τα μεσάνυχτα του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου.

Πωλείται το ανακαινισμένο σπίτι από την ταινία Ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες. Photo Credits: Anthony Barcelo
Πωλείται το ανακαινισμένο σπίτι από την ταινία Ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες. Photo Credits: Anthony Barcelo
Monopoli Team

Το λημέρι βασανιστηρίων του Μπάφαλο Μπιλ από τη Σιωπή των Αμνών είναι πάντα μία καλή λύση αν θέλει κανείς να πάει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του, αλλά το σπίτι από τον Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες είναι ακόμα καλύτερο εάν θέλετε να χαλαρώσετε πραγματικά! Και ευτυχώς, το σπίτι από την κλασική ταινία τρόμου του 1984, με τον Φρέντι Κρούγκερ, έγινε διαθέσιμο προς πώληση!

Παρόλο που στην slasher ταινία του Γουές Κρέιβεν είναι γνωστό ως 1428 Elm St. – μία οικογενειακή κατοικία στο Οχάιο – το σπίτι βρίσκεται στην πραγματικότητα στην πλατεία Spaulding του Λος Άντζελες. Χτισμένο το 1919 σε ολλανδικό αποικιακό στιλ, με ξενώνα και πισίνα, το ακίνητο τριών υπνοδωματίων κυκλοφορεί στην αγορά, με τιμή εκκίνησης τα 3,25 εκατομμύρια δολάρια. Οι προσφορές μάλιστα αναμένεται να λήξουν τα μεσάνυχτα του Halloween, στις 31 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAi-Da: Το ανθρωποειδές ρομπότ-καλλιτέχνις συνελήφθη με την κατηγορία…της κατασκοπείας12.09.2018

«Οι άνθρωποι πάντα νιώθουν περίεργα όταν το βλέπουν», λέει ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ακινήτων Douglas Elliman, όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times. «Η πρόσοψή του είναι εμβληματική».

Η εμβληματική πρόσοψη του σπιτιού από την ταινία Ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες. Photo Credits: IMDb

Η εμβληματική πρόσοψη του σπιτιού από την ταινία Ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες. Photo Credits: IMDb

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος προσθέτει: «Οι αναφορές στην ταινία σταματούν μόλις περάσεις την εξώπορτα. Στο εσωτερικό, είναι ένας όμορφος χώρος παραδοσιακού στιλ, με μοντέρνες πινελιές». Το ακίνητο ανακαινίστηκε από έναν Άγγλο σχεδιαστή στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και το εσωτερικό του πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό της ταινίας.

Εκτός από την εμβληματική «προσφορά» του στην ιστορία των ταινιών τρόμου, το σπίτι από τον Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες ανήκε προηγουμένως στη Λορίν Σκαφάρια, τη σκηνοθέτιδα του Hustlers, η οποία το αγόρασε το 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆλεκ Μπάλντουιν: Πυροβόλησε με “όπλο γυρισμάτων” -Κινηματογραφίστρια έχασε τη ζωή της, ο σκηνοθέτης τραυματίστηκε12.09.2018

Εάν βέβαια κάποιος δεν έχει στη διάθεσή του τα 3,25 εκατομμύρια δολάρια, μπορεί απλά να το επισκεφτεί και να θαυμάσει από κοντά το εσωτερικό του εμβληματικού ακινήτου τη νύχτα του Halloween.

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b