ΝΕΑ
The Crown: Όλα όσα θα δούμε την 5η σεζόν
Η πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν της σειράς «The Crown» θα περιλαμβάνει το ταξίδι του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1991 στην Ιταλία, όπως αποκαλύπτεται από πρόσφατη φωτογραφία από τα γυρίσματα με τους ηθοποιούς που τους ενσαρκώνουν οι Ντόμινικ Γουέστ και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα (Πηγή: Associated Press)
Monopoli Team
18.10.2021
A
A
Η πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν της σειράς «The Crown» θα περιλαμβάνει το ταξίδι του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1991 στην Ιταλία, όπως αποκαλύπτεται από πρόσφατη φωτογραφία από τα γυρίσματα με τους ηθοποιούς που τους ενσαρκώνουν οι Ντόμινικ Γουέστ και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στη δραματική σειρά με θέμα τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκείνη τη χρονιά, το ζευγάρι έκανε ταξίδι με σκάφος με τους γιους του, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, λίγους μήνες προτού τερματιστεί ο γάμος τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5η σεζόν «The Crown»: Νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα με την «Lady Di» και τον «Charles» στο σκάφος του Ωνάση12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
DANTON / Η Ανατομία μιας επανάστασης, από την ομάδα RMS MATAROA στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Το Φαινόμενο της Σπασμένης Φλέβας: Masterclass στη Στέγη με τον Γιάννη Οικονομίδη
Ένας «Οθέλλος» με την υπογραφή του Γιάννη Μπέζου θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα
Άννα Βίσση: Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ – Οι τιμές των εισιτηρίων
From Disconnection to Cypher: Live Performance στην Kourd Gallery στο πλαίσιο της «Χώρας της Αμφιλογίας»
Το σύμπαν του Blade Runner ζωντανεύει στο Ηρώδειο
Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – Αναβλήθηκαν οι εμφανίσεις της
Οι Locomondo στην Τεχνόπολη για μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία
Τα τραγούδια μας: Ευανθία Ρεμπούτσικα και Άρης Δαβαράκης στο Παλλάς – Μαζί τους ο Γιάννης Κότσιρας
Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων 2026: “Η ζωντανή κληρονομιά σε περιόδους κρίσης” το φετινό θέμα