MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 4 συναυλίες για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.

The Swingin’ Cats στο Gazarte
Monopoli Team

1. The Swingin’ Cats στο Gazarte

Οι The Swingin’ Cats, επιστρέφουν στις 14 και 28 Οκτωβρίου στην Ταράτσα του Gazarte για να φέρουν μία ανάσα αισιοδοξίας, μέσα από αγαπημένα τραγούδια και νέο ακυκλοφόρητο υλικό, και να μας μεταδώσουν τη ξεσηκωτική τους διάθεση! Το τελευταίο διάστημα αναρωτιούνται… Πώς θα ακουγόταν το «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά εάν είχε γραφτεί το 1940; Τί ντουέτο θα είχε κάνει ο Έλβις με τον Weekend; Τί θα γινόταν εάν η Dua Lipa έκανε καραντίνα στo Mέμφις και είχε κυκλοφορήσει το Levitating από την Sun Records; Δεν θα λείψουν ακυκλοφόρητα τραγούδια τους.
Πέμπτη 14/10, 21:30
Εισιτήριο: 8€ – Προπώληση: viva.gr
Gazarte, Βουτάδων 34 , Αθήνα 11854, 2103460347

2. SABOTAZ the Band Live στο Κύτταρο

«Γεννήθηκαν» στην καραντίνα… τους ένωσε η ανάγκη να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να ταξιδέψουν μακριά από το ζοφερό τώρα, στο πριν και τις μουσικές μας ρίζες, με το βλέμμα στο μετά, με ηλεκτρισμένο ήχο και διάθεση! Έρχονται «αρματωμένοι», με ξεχωριστά τραγούδια δοσμένα μέσα από τολμηρές διασκευές, αλλά και δικές τους συνθέσεις με μοναδικό σκοπό να σαμποτάρουν κάθε τι άκαμπτο και γκρίζο σε πείσμα των καιρών και να σε εθίσουν στις γεμάτες έντονα συναισθήματα παραστάσεις τους! Η πρώτη δόση, την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η δεύτερη, μια βδομάδα μετά. Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο. Για κράτηση θέσης καθήμενου επικοινωνείτε στο 210 8224134.
Πέμπτη 14/10, 21:30
Εισιτήριο: 10€ – Κρατήσεις: 210 8224134, 697 764 1373, [email protected] – Προπώληση: Κύτταρο, viva.gr, 11876 , Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, Αθηνόραμα, Viva Spot Τεχνόπολη, Yoleni’s, Καταστήματα WIND
Κύτταρο, Αχαρνών, Ηπείρου και, Αθήνα 104 39, 2108224134

3. Φουλ Του Ρήγα στο Faust

Η σεζόν ξεκίνησε για να επανακτήσει τους συναυλιακούς της ρυθμούς. Σε αυτή τη μουσική αναζωπύρωση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την πρώτη γραμμή οι «Φουλ του Ρήγα». Ετοιμοπόλεμοι, με την καλοκαιρινή θέρμη της Reggae, τη στιβαρότητα του hip hop, Funky, groovy, με νέα κομμάτια και νέες συμμετοχές, δείχνουν απόλυτα έτοιμοι να ανέβουν στην σκηνή του Faust. Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων το live αναβάλλεται για τις 26 Οκτωβρίου. 

4. Sinatra with a twist: Συναυλία στο café του Νομισματικού Μουσείου
Sinatra with a twist: Συναυλία στο café του Νομισματικού Μουσείου

Sinatra with a twist: Συναυλία στο café του Νομισματικού Μουσείου

Ο τζαζ περφόρμερ Alexandros Affolter πιάνει με λαχτάρα το μικρόφωνό του, ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος πετάει απ’ τη χαρά του τις μπαγκέτες στον αέρα, ο Παντελής Μπενετάτος ξεσκονίζει τις παρτιτούρες του στο πιάνο και ο Γιώργος Κωστόπουλος αλλάζει τις χορδές στο μπάσο. Ετοιμάζονται όλοι τους για να μας μαγέψουν για άλλη μια φορά την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 9 μ.μ. σε μια βραδιά αφιερωμένη σε ποιον άλλον; Στον μεγάλο Φρανκ Σινάτρα και τις διαχρονικές επιτυχίες του. Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων το live μεταφέρεται την επόμενη Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.

5. Η Κωνσταντίνα Πάλλα στο Μουσικό Κουτί
συναυλίες

Η Κωνσταντίνα Πάλλα στο Μουσικό Κουτί

Η Κωνσταντίνα Πάλλα μας παρουσιάζει ένα λαϊκό πρόγραμμα που ενώνει τραγούδια του χθες με του σήμερα, παράλληλα με τις δικές της δημιουργίες από το album της με τίτλο «Όνειρα» αλλά και δημιουργίες της που έχουν τραγουδήσει άλλοι καλλιτέχνες όπως το «Πόσο πονάει η καρδιά» με τη Φωτεινή Βελεσιώτου! Στο πλευρό της, δύο σπουδαίοι σολίστες, ο μαέστρος Γιάννης Δίσκος στα πνευστά και ο Δημήτρης Βλάχος στο μπουζούκι.
Πέμπτη 14/10, 21:00
Εισιτήρια: 7€ – Κρατήσεις: 6906418034, 6978613005
Μουσικό Κουτί, Κωνσταντινουπόλεως 70 και Ευμολπιδών 41, Κεραμεικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑANT1: Η πρώτη Σχολή Σεναρίου στην Ελλάδα μάς καλεί να περιγράψουμε τον κόσμο με δικά μας λόγια12.09.2018

6. Τα Τραγούδια που μας Ενώνουν, με την Turetsky Choir και Soprano σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα
συναυλίες

Τα Τραγούδια που μας Ενώνουν, με την Turetsky Choir & Soprano σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Ο μουσικός μαραθώνιος της χορωδίας «Turetsky Choir & Soprano» συνεχίζει να επεκτείνει την τεράστια τουρνέ του. Το έργο έχει ένα ειρηνευτικό μήνυμα και με τα χρόνια της ύπαρξής του έχει ήδη ενώσει περισσότερες από 20 χώρες και 5 γενιές. Το πρόγραμμα του ρεπερτορίου περιλαμβάνει θρυλικά τραγούδια για τον ηρωισμό και την αγάπη και άλλα αγαπημένα τραγούδια, την καλύτερη κληρονομιά του ρωσικού πολιτισμού και μουσικά κομπλιμέντα για τις χώρες υποδοχής – τραγούδια στη βουλγαρική, γαλλική, ισπανική και άλλες γλώσσες.
Πέμπτη 14/10, 18:00
Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη με κάρτα εισόδου – Κρατήσεις: 211 7701 700
Θέατρο Κήπου, Τσιμισκή 153, Θεσσαλονίκη 54621

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b