MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1
σειρά

Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Επεισόδιο 19 Σεζόν 2: Ο Παναγής ψάχνει για παράνομους υλοτόμους, αλλά τελικά πέφτει, μαζί με την Κατερίνα, μέσα σε μια παράνομη… παγίδα, που ξυπνάει στο πρώην ζευγάρι επικίνδυνα γλυκές μνήμες. Η Βαλέρια ψάχνει την τσάντα της Τούλας για να κλέψει τον πολυπόθητο και πολύπαθο χάρτη για τις τρούφες, ενώ ο Σάββας προσφέρεται να επιδιορθώσει τα… υδραυλικά της Κικής, κάτι που τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε εξορία στον καναπέ.

Η Καλλιόπη νομίζει ότι ο Θεός την τιμωρεί και κάποιος της έχει κάνει μάγια, την ώρα που η Αλίκη φαίνεται να «μαγεύεται» όλο και περισσότερο από τον Κανέλλο! Μια παρεξήγηση κάνει τους πάντες να πιστέψουν πως η Τούλα είναι έγκυος. Πώς θα αντιδράσει, όμως, ο Σίμος όταν του πουν ότι το παιδί δεν είναι δικό του; Τι δουλειά έχει η Κατερίνα με ένα όπλο παραμάσχαλα στο γραφείο του Τζίμη;

20:00 Ήλιος στον ΑNT1
σειρά

Ήλιος

Επεισόδιο 24 Σεζόν 2: Η Δάφνη μετά την εμφάνιση της Ελπίδας στο κτήμα, φοβάται και σκέφτεται να φύγει. Ο Βασίλης πλησιάζει την Εύα και της ζητάει να τον φέρει σε επαφή με τον Ιάσωνα. Η Λήδα έχει αρχίσει να αμφιβάλει για τον Νικήτα. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Αλίκη και της λέει πως είναι σίγουρη πια ότι εκείνη και η Αλεξάνδρα βρίσκονται πίσω από το φόνο του άντρα της. Η Εύα εκφράζει στον Ιάσωνα τα δυνατά συναισθήματα που νιώθει για εκείνον και έρχονται ακόμα πιο κοντά. Ο θυρωρός της πολυκατοικίας του γιατρού εμφανίζεται στην αστυνομία και ισχυρίζεται πως έχει νέα στοιχεία να τους δώσει για την δολοφονία του Γιατρού.

20:00 Μην αρχίζεις την μουρμούρα στον ALPHA
σειρά

Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Επεισόδιο 4 Σεζόν 8: Ο Ηλίας καλύπτει έναν μπάρμαν που αρρώστησε στο μαγαζί του Σωτήρη και έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο «έγκλημα». Ο Άγγελος και η Βέλη εντοπίζουν στο σπίτι κοριούς κι αποφασίζουν να τους εξολοθρεύσουν. Ο διευθυντής του Ροζ FM καλεί το Μπάμπη και την Ξένια για τραπέζι σε ένα ακριβό εστιατόριο. Αλλά τελικά, άλλος καλεί κι άλλος πληρώνει… Καινούριες φουρτούνες για τη Βούλα. Αυτή τη φορά, με τον σεναριογράφο που έχει αναλάβει να μεταφέρει το βιβλίο της στην τηλεόραση. Ο Μηνάς δεν μένει αμέτοχος…

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA
σειρά

Η Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 46 Σεζόν 1: Η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Στάθης την απατάει. Η Χάιδω συμβουλεύει τον Λυκούργο να μη δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μέλπω, ενώ βασανίζεται από την εξομολόγηση του Νικόλα κι αναρωτιέται για την αθωότητά του. Η Αναστασία παραδίδει το κλειδί του Ιπποκράτη στον Ισίδωρο, υποψιασμένη ότι πρόκειται για κλειδi θυρίδας. Ο Δημήτρης ενδίδει στον εκβιασμό της Άννας και της δίνει 100.000 ευρώ για να απαλλαγεί από το μωρό που περιμένει. φυσικά τον ξεγελάει με την υποτιθέμενη έκτρωση. Η κοπέλα με τα λεφτά στο χέρι, θεωρεί ότι έχει πάρει την εκδίκησή της και παράλληλα αρχίζει να ονειρεύεται ένα διαφορετικό μέλλον με τα λεφτά που του άρπαξε. Την ίδια στιγμή ο ντετέκτιβ αποκαλύπτει στον Δημήτρη ποια είναι η πραγματική σχέση της Αθηνάς με τη Μαρία Αναγνώστου, ενώ η Άννα εξομολογείται στον Δημήτρη πως δεν έμεινε ποτέ έγκυος και ότι όλο ήταν ένα κόλπο για να του πάρει λεφτά.

21:00 Σασμός στον ALPHA
σειρά

Σασμός

Επεισόδιο 25 Σεζόν 1: Ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός , που τις ακούει , ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε. Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα!

Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί! Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της…Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς. Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη κ βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ΑNT1
σειρά

Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 12 Σεζόν 3: Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως κάτι σοβαρό κρύβεται στη παρουσία της Ασημίνας και του Πέτρου στο νυχτερινό του κέντρο και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται, όταν κάνει τη εμφάνιση του ο Ντούνιας. Κι ενώ ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο να μην τον εγκαταλείψει, ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους οδηγήσει στα άκρα… Η Κορίνα θ’ ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του Μελέτη, που θα τη σοκάρει. Το ίδιο σοκαρισμένος θα βρεθεί και ο Κωνσταντής με μια αποκάλυψη της Ζωής.

Ο διοικητής της Λέρου αποφασίζει να μάθει με κάθε τρόπο, τι ακριβώς γνωρίζει ο Λάμπρος για τους συντρόφους που χάθηκαν στο βουνό. Ο Κυριάκος θα συναντηθεί με τον Σαραντόπουλο που θα καταλήξει σε μια αναμέτρηση. Ο Ζάχος προσπαθεί να ρίξει γέφυρα ανάμεσα σ’ εκείνον και την Ελένη. Προς το παρόν κερδίζει τη συμπάθεια του Σέργιου που τον προσκαλεί στη γιορτή που στήνεται για την ονομαστική του εορτή. Εκεί όμως θα κάνει την εμφάνιση του και κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης που θα βάλει σε κίνδυνο, το χαρούμενο κλίμα.

22:00 Σε ξένα χέρια στην ΕΡΤ1
σειρά

Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 14 Σεζόν 1: Η Διώνη επικοινωνεί με την Τζέιν και ο Φεγκούδης βάζει αγγελία για να βρει νταντά για τον μικρό Μπάμπη. Η Μαριτίνα ετοιμάζει το bachelorette του γάμου της και ο Μάνος πιάνει στα πράσα τον Πάρη να φιλιέται με την Τραβιάτα. Ο Πιπερόπουλος μαθαίνει για τις επαφές του Μάνου με τον Χρύσανθο και αποφασίζει να τους χαλάσει τα σχέδια. Η Πελαγία μαθαίνει κάτι για το παρελθόν του παπά που τη σοκάρει και η Τόνια τηλεφωνεί στον Φεγκούδη αναζητώντας εργασία.

23:00 Τα καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ1
σειρά

Τα καλύτερα μας χρόνια

Επεισόδιο 6 Σεζόν 2:  Η Μαίρη κάνει μια σπουδαία γνωριμία για τη δουλειά της και αναζωπυρώνονται τα όνειρά της για υψηλή μόδα και λαμπερές πασαρέλες. Το καφενείο κλείνει και όλη η γειτονιά μαζεύεται στο μπακάλικο, γεγονός που δίνει στον Δημήτρη μια επιχειρηματική ιδέα. Ο Άγγελος θέλει να πετάξει και ξεκινάει να κατασκευάζει τα φτερά του κι η Ελπίδα ανακοινώνει στον Άλκη πως την προσέλαβαν σε μια ταινία. Ο Αντώνης επιστρέφει σε μια παλιά αγάπη και η σχέση της Λάουρας με τον Δημήτρη παίρνει μια απροσδόκητη τροπή.

Ταινίες

21:00 Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε (Jurassic World: Fallen Kingdom) στο STAR

Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε (Jurassic World: Fallen Kingdom)

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής, (2018) Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα.

Παίζουν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τεντ Λεβάιν, Τόμπι Τζόουνς. Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα.

Υπόθεση: Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε, που το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε ολοσχερώς από τους δεινοσαύρους, που το έσκασαν από τα κλουβιά τους. Η νήσος Νούμπλαρ έχει εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν και η Κλερ, ηγούνται μιας αποστολής διάσωσης, στην προσπάθειά τους να σώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από την επερχόμενη καταστροφή ώστε να μην εξαλειφθεί το είδος τους. Φτάνοντας στο νησί και ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, αποκαλύπτεται μια φοβερή συνωμοσία, που θα μπορούσε να διαταράξει τη φυσική τάξη ολόκληρου του πλανήτη Γη…

22:30 Από έρωτα στο MEGA
ταινία

Από έρωτα

Δραματική κομεντί ελληνικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία – Σενάριο: Θοδωρής Αθερίδης.

Παίζουν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Μάρθα Καραγιάννη, Γιάννος Περλέγκας.

Υπόθεση: Ο Αντώνης Γκαλιμάνης (Θοδωρής Αθερίδης) είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσα (Παναγιώτα Βλαντή), όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα (Σμαράγδα Καρύδη), μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από τη συνάντηση αυτή αποδεικνύεται ότι ο έρωτας τους είναι ακόμα ζωντανός. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσα παρότι η Άννα νιώθει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η «διπλή ζωή» του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Τι θα συμβεί όταν η Άννα θα συνυπάρχει με την Νατάσα όχι μόνο όταν η Νατάσα θα λείπει, αλλά κι όταν αυτή είναι μπροστά;

23:40 Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E (The Man From U.N.C.L.E)
ταινία

Κωδικό Όνομα U.N.C.L.E (The Man From U.N.C.L.E)

Ταινία περιπέτειας, βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι

Παίζουν: Χένρι Καβίλ, Άρμι Χάμερ, Αλίσια Βικάντερ, Ελίζαμπεθ Ντέμπικι, Τζάρεντ Χάρις, Χιου Γκραντ, Λούκα Καλβάνι

Υπόθεση: Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, η ταινία «Κωδικό Όνομα: U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Σόλο, πράκτορα της CIA και του Κουριάκιν, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο, που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή…

Ντοκιμαντέρ

20:00 Μύθοι της Ευρώπης – Ελλάδα στο COSMOTE HISTORY HD
ταινία

Μύθοι της Ευρώπης – Ελλάδα

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Νίκος Πλουμπίδης

Υπόθεση
: Από το Αιγαίο και τη χαμένη Ατλαντίδα έως τη Σπάρτη, την Ολυμπία και την καστροπολιτεία του Μυστρά, μια περιήγηση σε πανέμορφα αξιοθέατα της Ελλάδας για να γνωρίσουμε μύθους και ιστορίες για θεούς, ήρωες και υπερφυσικά πλάσματα.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

22:45 Μέρα Εξιλέωσης (Redemeption Day) COSMOTE CINEMA 1HD
ταινία

Μέρα εξιλέωσης

Ταινία θριλερ, δράσης αμερικάνικης παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Χισάμ Χατζί

Παίζουν: Γκάρι Ντούρνταν, Σερίντα Σουάν

Υπόθεση: Λίγο μετά τον επαναπατρισμό του, ένας Αμερικανός πεζοναύτης αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση προκειμένου να διασώσει την  γυναίκα του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια τρομοκρατική ομάδα στη Βόρεια Αφρική.

23:40 Η ευνοούμενη (The Favourite) COSMOTE CINEMA 2HD
ταινία

Η ευνοούμενη (The Favourite)

Ταινία εποχής, ιρλανδικής, βρετανικής και αμερικάνικης παραγωγής (2018)  Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Παίζουν: Ολίβια Κόλμαν, Ρέιτσελ Βάις, Έμα Στόουν

Υπόθεση: Στις αρχές του 18ου αιώνα η φιλάσθενη βασίλισσα Άννα κυβερνά τη Βρετανία με τη βοήθεια της στενής φίλης και συμβούλου της Λαίδης Σάρα. Ώσπου μια νέα υπηρέτρια καταφθάνει στην Αυλή και διαταράσσει τις ισορροπίες…

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Terminal
ταινία

The Terminal

Αισθηματικό δράμα αμερικάνικης παραγωγής (2004)  Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Παίζουν: Τομ Χανκς, Κάθριν Ζέτα- Τζόουνς και Στάνλεϊ Τούτσι

Υπόθεση: Όταν γίνεται πραξικόπημα στην πατρίδα του, ο Βίκτορ Ναβόρσκι εγκλωβίζεται στο αεροδρόμιο Κένεντι, όπου κανείς δεν αναγνωρίζει το διαβατήριο του. Μη έχοντας την δυνατότητα ούτε να περάσει στο αμερικάνικο έδαφος ούτε να επιστρέψει σπίτι, κλεισμένος στο αεροδρόμιο προσπαθεί να επιβιώσει μέσα από διάφορες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCelebrate Your Scars: Η υπέροχη πρωτοβουλία που δίνει ξανά χαμόγελο σε γυναίκες με μαστεκτομή12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b