Στιγμές σαν κι αυτές δεν κρατούν για πάντα
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Στιγμές σαν κι αυτές δεν κρατούν για πάντα” του Τσέριλ Ντουν, θα προβληθεί στο φεστιβάλ “Νύχτες Πρεμιέρας”.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” που διοργανώνεται από 22 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2021.
Λίγα λόγια για την ταινίαΠεριφρόνησε μια οικογένεια προνομίων, περιπλανήθηκε στα πιο κακόφημα μέρη της Νέας Υόρκης, πήρε όσα ναρκωτικά και αλκοόλ αντέχει ένας οργανισμός και πάτησε τέρμα γκάζι προς το πρόωρο τέλος του. Ενδιάμεσα, ωστόσο, ο Ντας Σνόου έγραψε ιστορία στο κίνημα των γκραφίτι, αντιπροσώπευσε στις θρυλικές Polaroid του έναν κόσμο καταραμένων και δημιούργησε μια ακέραιη εκδοχή τέχνης που καθρέφτισε την αντικουλτούρα των 90s.
Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” στο site.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Ανάμεσα στον ουρανό και στη γη: Το αθέατο ζωγραφικό σύμπαν της Βικτώριας Σκαρλάτου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
- Ομήρου «Οδύσσεια», από την Παιδική Σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου για 2η χρονιά στο Θέατρο Πειραιώς 131
- Μίλτος Σκούρας – «Στο ενδιάμεσο του ορατού»: Τέσσερις δεκαετίες ζωγραφικής στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
- Το πεντάμορφο…τέρας: Μια νέα διαδραστική παράσταση για παιδιά από την Ομάδα ΒίΔα στο Θέατρο Σταθμός
- Υπάρχει καλό ελληνικό κρασί έως €15; Το Great Greek Wines 2027 θα δώσει την απάντηση