Ντοκιμαντέρ
Στιγμές σαν κι αυτές δεν κρατούν για πάντα
Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Στιγμές σαν κι αυτές δεν κρατούν για πάντα” του Τσέριλ Ντουν, θα προβληθεί στο φεστιβάλ “Νύχτες Πρεμιέρας”.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 96'
Monopoli Team
23.09.2021
A
A
Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” που διοργανώνεται από 22 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2021.
Λίγα λόγια για την ταινίαΠεριφρόνησε μια οικογένεια προνομίων, περιπλανήθηκε στα πιο κακόφημα μέρη της Νέας Υόρκης, πήρε όσα ναρκωτικά και αλκοόλ αντέχει ένας οργανισμός και πάτησε τέρμα γκάζι προς το πρόωρο τέλος του. Ενδιάμεσα, ωστόσο, ο Ντας Σνόου έγραψε ιστορία στο κίνημα των γκραφίτι, αντιπροσώπευσε στις θρυλικές Polaroid του έναν κόσμο καταραμένων και δημιούργησε μια ακέραιη εκδοχή τέχνης που καθρέφτισε την αντικουλτούρα των 90s.
Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” στο site.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Moments Like This Never Last
Σκηνοθεσία: Τσέριλ Ντουν
Παίζουν: Νεβίλ Γουέικφιλντ, Μπλερ Χάνσον, Ντάσιελ Αλεξάντερ Γουίτνεϊ Σνόου, Τζέφρι Ντιτς, Ντέιβιντ Ριμανέλι
Διάρκεια: 96'
Χώρα: ΗΠΑ, Καναδάς
Έτος: 2020
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Αμερική του Μάνου Χ – Μέρος Β΄: Συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο Ηρώδειο
Kollines Sound Festival: Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ “γεννιέται” στην καρδιά της Αρκαδίας
“Βοήθεια!”: Έρχεται το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Σαν Ράιμι στο Disney+
Raíces de mi Patria: Διεθνής έκθεση από Μεξικανούς καλλιτέχνες στην CL Art Gallery
Ο Τιάγκο Ροντρίγκες κάνει θέατρο, υπερασπιζόμενος τη Δημοκρατία
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου
Η συνήθεια που αυξάνει την πιθανότητα καρκίνου του παγκρέατος στους νέους
Σε πρώτο πρόσωπο: Γεωργία Σωτηριανάκου, ηθοποιός
Latent: Το χορογραφικό έργο της Μαρίας Κολιοπούλου έρχεται στο Mammot
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί το καλοκαίρι – Οι συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη