Ντοκιμαντέρ
Disclosure
Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Disclosure” σε σκηνοθεσία του Σαμ Φέντερ, θα προβληθεί στο φεστιβάλ “Νύχτες Πρεμιέρας”.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 108'
Monopoli Team
23.09.2021
A
A
Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” που διοργανώνεται από 22 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2021.
Λίγα λόγια για την ταινίαΜε αφετηρία τον συχνά θλιβερό, παραμορφωτικό καθρέφτη της διεμφυλικής αναπαράστασης στο Χόλιγουντ και την αμερικάνικη τηλεόραση, το άκρως διαφωτιστικό «Disclosure» διαπερνά μια ιστορία γεμάτη επιζήμια στερεότυπα, εξετάζοντας το πώς διαμορφώθηκε η συλλογική αφήγηση και κατ ́επέκταση οι αντιλήψεις μας για τα τρανς άτομα.
Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας” στο site.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Disclosure
Σκηνοθεσία: Σαμ Φέντερ
Παίζουν: Τικ Μίλαν, Λίλι Βατσόφσκι, Αλεξάντρα Μπίλινγκς, Τζεν Ρίτσαρντς, Λαβέρν Κοξ, Γιανς Φορντ, Σούζαν Στράικερ, Μπράιαν Μάικλ Σμιθ, Μπιάνκα Λέι
Διάρκεια: 108'
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2020
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πήγαμε στην Ανοιχτή Πρόβα της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού: μια αποκάλυψη
Hot or Not #194: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Αγωνία, μυστήριο, ανατροπές: 10+2 σειρές για όσους ζουν για το σασπένς
Mulatu Astatke: Ο αρχιτέκτονας του Ethio-Jazz στην Αθήνα
Θεατής: «Annie» στο Θέατρο Παλλάς
Bella Ciao#35: Μας γλέντησε και απόψε ο Λάνθιμος
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Fiesta στη γεύση με 5 must try μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 22-23 Νοεμβρίου