MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 10 συναυλίες για την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου.

συναυλίες
Πυξ Λαξ
Monopoli Team

1. «Τι είναι αυτό που μας ενώνει»: Οι Πυξ Λαξ στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο

Στις 21 Σεπτεμβρίου οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν στον χώρο του Βεάκειου Θεάτρου για να ολοκληρώσουν το μουσικό κύκλο αυτού του καλοκαιριού, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν τόσο θριαμβευτικά τη φετινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Σε μια υποβλητική μουσική βραδιά, οι Πυξ Λαξ θα αποχαιρετίσουν τους φίλους τους μπροστά από το γαλάζιο του Σαρωνικού και κάτω από το ασημένιο φως της πρώτης φθινοπωρινής πανσελήνου.
Τρίτη 21/9, 21:00
Εισιτήρια: Online: Ζώνη Α – 16,50 ευρώ, Ζώνη Β – 13,20 ευρώ. Στα φυσικά σημεία πώλησης: Ζώνη Α – 15 ευρώ, Ζώνη Β – 12 ευρώ. | Προπώληση: Ηλεκτρονικά: www.viva.gr. Τηλεφωνικά: 11876. Σε όλα τα Viva Spots. Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά  (εντός του Δημοτικού Θεάτρου – Κεντρική Είσοδος, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 14:00 ).
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς. Τηλ: 21 0422 6330.

2. Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» συναυλίες

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα, μάς προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών, στο Θέατρο Βράχων – Μελίνα Μερκούρη, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2021», τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου.
Τρίτη 21/9, 21:00
Εισιτήριο: 15€ – Γενικό / 12€ ανέργων – φοιτητικό – ΑΜΕΑ – άνω των 65 ετών. Προπώληση: ticketservices.gr
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας, Τηλ. 21 0760 9350.  festivalvraxon.gr

3. Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει για δύο μοναδικές βραδιές στο Θέατρο Άλσος συναυλίες

Μετά τις sold out παραστάσεις στο τέλος Αυγούστου, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής της Ελλάδας, ο Γιάννης Πάριος, επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για άλλες δυο μοναδικές βραδιές. Mε πάθος και αυθεντικότητα θα μάς ταξιδέψει όπως κάνει πάντα, με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μάς χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.
Τρίτη 21/9, 21:00
Εισιτήριο: 20€ – 50€. | Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως, Τηλέφωνο: 21 0822 7471.

4. Τραγουδώντας της Ευτυχία: Η Γιώτα Νέγκα στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη (Βριλήσσια) συναυλίες

Η Γιώτα Νέγκα θα ταξιδέψει για μια «συλλεκτική» βραδιά και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στα Βριλήσσια στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη». Οι στίχοι της Ευτυχίας είναι  ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα. Και τα τραγούδια εκφράζουν  τα συναισθήματα όλων των  απλών  ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.
Τρίτη 21/9, 20:30
Εισιτήριο: 15€ | Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Βριλησσίων «Αλίκη Βουγιουκλάκη», Μεταμορφώσεως Σωτήρος 25-27, Βριλήσσια.

5. «Η Μικρή Πατρίδα» των Π. Καρασούλου και Γ. Ανδρέου γιορτάζει 25 χρόνια από την έκδοση της στο Λαύριο

25 χρόνια από την κυκλοφορία της «Μικρής πατρίδας», ο Π. Καρασούλος και ο Γ. Ανδρέου αποφάσισαν να γιορτάσουν το επιτυχές αυτό ταξίδι με την παρουσίαση στο κοινό των τραγουδιών του δίσκου. Στο δεύτερο μέρος της προγραμματισμένης συναυλίας οι συμμετέχοντες ερμηνευτές τραγουδούν μεγάλες επιτυχίες των δύο δημιουργών. Ερμηνεύουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Απόστολος Κίτσος, Κορίνα Λεγάκη, Θοδωρής Νικολάου.
Τρίτη 21/9, 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Τηλ: 2292 025316.

6. The Rumjacks live στο Gazarte Roof Stage

Oι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού The Rumjacks μετά από υποχρεωτικό διάλειμμα δυο ετών λόγω της πανδημίας επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα pandemic acosustic tour 7 στάσεων. Με το πρόσφατο εξαιρετικό album «Hestia» στις αποσκευές τους αλλά και την πληθώρα όλων των παλιότερων επιτυχιών τους, που έχουν χαρίσει στους Αυστραλούς celtic punk rockers δεκάδες εκατομμύρια views και αναγνωρισιμότητα σε όλα τα μήκη και πλάτης της υφηλίου.
Τρίτη 21/9, 21:30
Εισιτήριο: Αριθμημένες θέσεις από 16€, Free Seating 14€. Προπώληση: viva.gr
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Αθήνα. Τηλ: +30 210 3460347, +30 210 3452277. gazarte.gr.

7. Παρουσίαση Δίσκου «Οι Προβληματικές Μέρες του Obnoxious Kas» στο Lunar Space

Περίπου έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Οι Προβληματικές Μέρες του Obnoxious Kas», ο Obnoxious Kas παρουσιάζει επίσημα την πρώτη του προσωπική ολοκληρωμένη δουλειά. Το άλμπουμ «Οι Προβληματικές Μέρες του Obnoxious Kas» αποτελεί έναν από τους καλύτερους λυρικά δίσκους που κυκλοφόρησε μέσα στο δυστοπικό 2020.
Τρίτη 21/9, 22:00
Εισιτήριο: Από 8€. Προπώληση: viva.gr.
Lunar Space, Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254 (υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου). 

8. «Η Γιορτή του Φεγγαριού..»: Η νέα γενιά ερμηνευτών στο City Garden Festival

«Η Γιορτή Του Φεγγαριού» είναι μια συναυλία –γιορτή,  που σχεδίασε ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός, προκειμένου να συναντηθούν νέοι ταλαντούχοι τραγουδιστές που ονειρεύονται το μέλλον του ελληνικού τραγουδιού, με μια ομάδα δεξιοτεχνών μουσικών κι ενός ενόργανου συνόλου υπό την διεύθυνση του Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Η βραδιά θα κυλήσει με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια για το φεγγάρι, από ένα ευρύ μουσικό φάσμα.
Τρίτη 21/9, 21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr
CΤ Garden Festival, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου, Λεωφόρος Βεΐκου 139. Email: [email protected]. Τηλ: 211 7701700. https://ct.gr

9. Μαριώ και Λάμπρος Καρελάς στο Θέατρο Κολωνού

Μία γνήσια ρεμπέτισσα και ένας εξαίρετος λαϊκός ερμηνευτής, δηλαδή η Μαριώ και ο Λάμπρος Καρελάς, ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Κολωνού στις 21 Σεπτεμβρίου. Ρεμπέτικα, παλιά και σύγχρονα λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά αποτελούν τον καμβά του προγράμματος.
Τρίτη 21/9, 21:00
Εισιτήριο: 5 € γενική είσοδος. 3 € Παιδιά, Φοιτητές, Ανεργοι (με επίδειξη κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ), ΑμεΑ. Προπώληση: ticketservices.gr.
Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού, Ιωαννίνων και Καπανέως, Κολωνός, Αθήνα. Τηλ: 210-5284856. https://www.opanda.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFM Records: Τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη και μοιράζεται τις πιο σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας του12.09.2018

10. Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη

Από τις 21 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, το Ίδρυμα Schwarz παρουσιάζει τις «Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη». Η παγκόσμια περιοδεία του Ινστιτούτου Μουσικής Curtis επιστρέφει στην Αθήνα σταθερά, όπως κάθε Φθινόπωρο από το 2015. Φέτος, θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα με έργα των Beethoven, Schubert, Dvořák, Ξενάκη κ.α. που ερμηνεύουν οι απόφοιτοι Josef Špaček (βιολί), Τιμόθεος Πετρίν (βιολοντσέλο) και George Xiaoyuan Fu (πιάνο) στο αμφιθέατρο Cotsen Hall. Τέσσερις διαφορετικές συναυλίες που θα μεταδοθούν και ζωντανά από την ιστοσελίδα της Γενναδείου Βιβλιοθήκης.
Τρίτη 21/9, 20:30
Είσοδος ελεύθερη (δελτία προτεραιότητας θα διανέμονται μία ώρα πριν την έναρξη κάθε συναυλίας).
Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, Αμφιθέατρο Cotsen Hall Αναπήρων Πολέμου 9, Κολωνάκι. | https://www.ascsa.edu.gr/research/gennadius-library-gr

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b