MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 8 συναυλίες για τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

1.Γιώργος Περρής – «Καρδιά Κοίτα» στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε σκηνές του κόσμου όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης της γενιάς του. Με τα τραγούδια του να βρίσκονται επανειλημμένα στα top 20 των διεθνών charts σε πάνω από 40 χώρες, ισορροπεί πετυχημένα με μοναδική ευαισθησία ανάμεσα στην εμπορική και την καλλιτεχνική αξία του πενταγράμμου. “Καρδιά Κοίτα” είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής του περιοδείας σε Ελλάδα και Κύπρο αυτό το καλοκαίρι και θα έχει τη σωστή δόση από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν: έντονα συναισθήματα, δύναμη αλλά και γαλήνη μέσω των τραγουδιών του.
Δευτέρα 6/9, 21:00
Εισιτήριο: 15 Προπώληση: viva.gr.
Κηποθέατρο Παπάγου

2. Νίκος Πορτοκάλογλου «Jukebox – Τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν»
Συναυλία

“Juke Box- Τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν”

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε μια περιοδεία μαζί με τους ‘’Μπλε’’, τον Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη, τον Ηλία Λαμπρόπουλο και τον Θανάση Τσακιράκη σ’ ένα ζωντανό Jukebox live ερμηνειών, θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα μεταφέρει το κοινό στο πέρασμα του μουσικού χρόνου, με αγαπημένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες του παρελθόντος. Οι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν στην εποχή του ‘’Jukebox – Tα τραγούδια που μας μεγάλωσαν’’, στο CT Garden Festival.
Δευτέρα 6/9, 21:00
Εισιτήριο: VIP: 25 ευρώ, Α ζώνη: 20 ευρώ, Β ζώνη: 15 ευρώ και 10 ευρώ φοιτητικό – ΑμεΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση). Προπώληση: viva.gr, ct.gr.
Λεωφ. Βεΐκου (στο ύψος του Άλσους Βεΐκου), Τηλέφωνο: 211 7701700

3. Πυξ Λαξ «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» Συναυλία

Στην εποχή που οι αποστάσεις ενδείκνυνται, οι Πυξ Λαξ 10 χρόνια μετά την πρώτη τους επανένωση, θα μας φέρουν λίγο πιο κοντά, με την αποψινή -και όχι μόνο- συναυλία «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα θα ξεσηκώσει και θα συγκινήσει τους θαυμαστές του στο Faliro Summer theatre.
Δευτέρα 6/9 και Τρίτη 7/9, 21:15, οι πόρτες ανοίγουν στις 20:15
Εισιτήρια: Από 13 ευρώ. Προπώληση: viva.gr
Faliro Summer Theater, Μωραϊτίνη 2 (Ολυμπιακό Ακίνητο Tae kwon do), Παλαιό Φάληρο, Τηλέφωνο: 2109213310

4. Ο Παντελής Θαλασσινός στο Άλσος της Νέας Σμύρνης
συναυλίες

Παντελής Θαλασσινός

Ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με την Νανά Μπινοπούλου και την ορχήστρα του, δημιουργούν μια πολύ ατμοσφαιρική σκηνή με τα τραγούδια που όλοι μεγαλώσαμε. Μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης καθώς ο Παντελής Θαλασσινός θα ερμηνεύσει και τραγούδια από την τότε εποχή -των Λαθρεπιβατών, όπως και διάφορες αγαπημένες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, στο Φεστιβάλ «Ιωνικές Γιορτές» του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Δευτέρα 6/9, 21:00
Εισιτήρια: Είσοδος ελεύθερη (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.)
Ελευθερίου Βενιζέλου και Εφέσου, Άλσος Νέας Σμύρνης

5. Ο Γιάννης Πάριος στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά
συναυλίες

Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος, ο τραγουδιστής που ερμηνεύει την ‘’αγάπη’’ και τον ‘’έρωτα’’ σε μια συναυλία που θα τραγουδήσει από την τεράστια δισκογραφία του -που απαριθμά πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους- παλιές και καινούριες επιτυχίες, που όλοι αγαπήσαμε. Η μαγεία της μουσικής του Γιάννη Πάριου μας ταξιδεύει τις τελευταίες δεκαετίες σε πολλά συναισθηματικά μονοπάτια και θα τον απολαύσουμε στην ερχόμενη συναυλία του.
Δευτέρα 6/9, 21:00
Εισιτήρια: 20 ευρώ. Προπώληση: ticketservices.gr, εκδοτήρια Δημοτικού θεάτρου Πειραιά
Ηρακλείου 13, Πειραιάς. Τηλέφωνο: 21042263350

6. «Νύχτα Μαγικιά» Μια συναυλία αφιέρωμα, από την «Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης» στην Ξάνθη
Συναυλία-Αφιέρωμα

Μίκης Θεοδωράκης

Η «Νύχτα Μαγικιά» είναι ένα αφιέρωμα στην μελοποιημένη ποίηση από τον Μίκη Θεοδωράκη καθώς επίσης και τα αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη. Αυτή η νύχτα στην Ξάνθη, θα μας ταξιδέψει στην ιστορική μουσική του, με την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» μαζί με τον Βασίλη Λέκκα και την Σαββέρια Μαργιολά που θα ερμηνεύουν γνωστά τραγούδια του σπουδαίου καλλιτέχνη.
Δευτέρα 6/9, 20:30
Εισιτήρια: 5 ευρώ. Προπώληση: Viva.gr
Βασ. Σοφίας 25, Γήπεδο ΑΟΞ -Ξάνθη 

7. Συναυλία: «Ξενιτεμένο μου πουλί», παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα Συναυλία

Με αφορμή τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, o Γιώργος Μπαγιώκης μαζί με το μουσικό σχήμα «Μανεριτζηδες» κρατώντας ζωντανή την παραδοσιακή μουσική, θα τιμήσουν και αγαπημένους οργανοπαίχτες που συνέβαλαν στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, σε μια συναυλία με παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.
Δευτέρα 6/9, 21.00. 
Εισιτήρια: Είσοδος Ελεύθερη. Κράτηση: Viva.gr
Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνο: 231 520 0200

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦρέντι Μέρκιουρι: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του θρύλου της ροκ12.09.2018

8. Οι Χατζηφραγκέτα the band, στα Χανιά
Συναυλία

Χατζηφραγκέτα

Οι Χατζηφραγκέτα με την μπάντα τους, έρχονται σε μια full band σύνθεση για να αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι, μαζί με το κοινό τους, στα Χανιά. Ο Πάνος Φραγκιαδάκης μαζί με τον Βαγγέλη Χατζηγιάννη στη φωνή και στην κιθάρα, παρέα με τον  Βασίλη Τσίγκρη στο μπάσο και τον Γιώργο Χριστοδούλου στα τύμπανα.  Με τους -κυρίως χιουμοριστικούς- στίχους και την ευδιάθετη ενέργεια τους, θα ξεσηκώσουν την πόλη!
Δευτέρα 6/9, 21:00
Εισιτήρια: 12 ευρώ. Προπώληση: Ticketserves.gr
Προμαχώνας- Σαν Σαλβατόρε. Τηλέφωνο: 2107234567

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b