MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Σασμός στον Alpha
Monopoli Team

Σειρές

21:00 Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 10 Σεζόν 1: Ο Στέλιος εγκαθίσταται στο σπίτι και αρχίζει να ανταγωνίζεται με τον Κωστή, σχετικά με τη Ζέτα. Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, ότι αυτός είναι ο άντρας του σπιτιού, ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της Ζέτας. Συνεπώς, ο Κωστής πρέπει να τα μαζέψει και να φύγει. Η Ζέτα έχει να διαχειριστεί δύο άντρες που την διεκδικούν, τη Μάρω που την πιέζει να κάνει το «σωστό» και τα παιδιά που είναι ξαφνιασμένα από την επιστροφή του πατέρα τους. Η Φαίη και ο Δαμιανός μιλούν επιτέλους ανοιχτά για το πώς νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Ο Κωστής βλέπει την κατάσταση των λογιστικών βιβλίων στην επιχείρηση της Ζέτας και της Φαίης και σοκάρεται. Προσφέρεται να τις βοηθήσει, επιστρατεύοντας τις γνώσεις του. Ο Άρης και η Μπέτυ πιάνουν δουλειά στο μπαράκι. Ο Χρήστος έχει κερδίσει πλέον ξεκάθαρα την καρδιά της Ελβίρας, η οποία φέρεται στον Φίλιππο, απαξιωτικά. Ο Κωστής, βλέποντας τον Στέλιο, επιδεικνύει την οικονομική του ισχύ, αποφασίζει να πιάσει πρωινή δουλειά στο λογιστήριο μιας μεγάλης εταιρείας, ώστε να συνδράμει στα έξοδα της οικογένειας…

20:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 01 Σεζόν 1: Πριν από περίπου 20 χρόνια σε ορεινό χωριό της Κρήτης, ο Βασίλης Σταματάκης σκοτώνει τον Μάρκο Βρουλάκη. Μάρτυρες του φονικού η σύζυγός του Μαρίνα και τα δυο μικρά παιδιά του, η Αργυρώ και ο Πέτρος. Το φονικό ήρθε να προστεθεί στη μακρά αλυσίδα φόνων μιας βεντέτας που έχει ανοίξει εδώ και πολλά χρόνια ανάμεσα στις δυο αντίπαλες οικογένειες. Σήμερα, στο χωριό που ζουν οι ήρωες της ιστορίας επικρατεί μια ευχάριστη αναστάτωση, καθώς όλοι ετοιμάζονται για το μεγάλο πανηγύρι του Καλοκαιριού.

Ο Στεφανής Σταματάκης ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αποφασίζει να πουλήσει ένα κτήμα για το οποίο παλιά οι δυο οικογένειες είχαν έρθει σε σύγκρουση, στον μοναδικό ενδιαφερόμενο, τον Πέτρο Βρουλάκη. Η απόφαση αυτή θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων κυρίως από την πλευρά της αυστηρής Καλλιόπης Σταματάκη.

Την ίδια ωρα στην Φραγκφούρτη, σε μια απεργία των πιλότων, η πτήση για Ελλάδα ακυρώνεται και έτσι γνωρίζονται και ερωτεύονται αναπάντεχα δυο ταξιδιώτες. Ο Αστέρης, γιος της οικογένειας των Σταματάκηδων, με μια ταξιδιώτισσα από την Αυστραλία, την Άρτζι και περνάνε μαζί μια νύχτα με έρωτα και πάθος. Όμως αυτή η ταξιδιώτισσα δεν είναι άλλη από την κόρη του Μάρκου… Του ανθρώπου που σκότωσε πριν από περίπου 20 χρόνια ο πατέρας του Αστέρη και επιστρέφει για πρώτη φορά στην Κρήτη, μετά από πολλά χρόνια.

23:00 Ζακέτα Να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9 Σεζόν 1: Η Δέσποινα, εντελώς τυχαία και συμπτωματικά, εμφανίζεται στο σπίτι και στο γραφείο του Μάνου σε διαφορετικές ώρες. Με διάφορες προφάσεις θέλει να τσεκάρει αν έχει αλλάξει στα αλήθεια συνήθειες ή απλά της ρίχνει στάχτη στα μάτια. Ο Μάνος δεν αργεί να καταλάβει πως πίσω απ’ τις αθώες επισκέψεις της κρύβεται έλεγχος για το αν δουλεύει. Έτσι, ακολουθεί το πρόγραμμά της και πείθει τους πάντες, ακόμα και τους φίλους του, πως έχει μπει στον ίσιο δρόμο: δουλειά και σχέση μόνο με τη Μαρίνα. Κι αν στη δουλειά όντως δίνει το παρόν κι έχει αλλάξει, αισθηματικά συνεχίζει να είναι και με τη Μαρίνα και με την Τόνια. Κι ενώ κανονίζει να περάσει τα γενέθλιά του με την Τόνια, η Δέσποινα του ετοιμάζει πάρτι έκπληξη για να τον ανταμείψει για την καλή του πορεία.

Ταινίες

22:00 Το Τελικό Χτύπημα (Contraband) στον ANT1

Περιπέτεια, αμερικάνικης παράγωγης (2012) Σκηνοθεσία: Μπαλτάσαρ Κορμακούρ
Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Μπεν Φόστερ
Υπόθεση: Ο Κρις Φάραντεϊ έχει εγκαταλείψει την παράνομη δράση και προσπαθεί να μείνει μακριά από τους πειρασμούς του εύκολου χρήματος. Μια απερισκεψία όμως του αδελφού της γυναίκας του, ανοίγει λογαριασμούς με τη μαφία και θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο όλη την οικογένεια, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει σ’αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα – το λαθρεμπόριο. Ωστόσο, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη και ανεξέλεγκτη τροπή και ο Κρις θα πρέπει να καταφέρει να ξεμπλέξει μια και καλή από ένα επικίνδυνο κύκλωμα αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών, διεφθαρμένων αστυνομικών και επαγγελματιών δολοφόνων!

22:30 Σχέδιο Απόδρασης 2: Άδης (Escape Plan 2: Hades) στο STAR

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Στίβεν Σ. Μίλερ
Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβ Μπαουτίστα, Τζέιμι Κινγκ, 50 Σεντ, Τζέσι Μετκάλφ, Ξιαόμινγκ Χουάνγκ
Υπόθεση: Ο Ρέι Μπρέσλιν είναι αρχηγός μίας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας, που εκπαιδεύεται στην τέχνη της δραπέτευσης από φυλακές υψίστης ασφαλείας σε όλο τον κόσμο, ώστε να διαπιστώσουν τυχόν ατέλειες και παραλείψεις. Όταν ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης του πέφτει θύμα απαγωγής και εξαφανίζεται μέσα στην πιο περίτεχνη φυλακή, που κατασκευάστηκε ποτέ, ο Ρέι ξέρει τι πρέπει να κάνει για να τον εντοπίσει!

22:00 Μανόλια στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής (1999) Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Τζούλιαν Μουρ, Γουίλιαμ Μέισι, Τζέισον Ρόμπαρντς, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Τζον Σ.Ράιλι
Υπόθεση: Στο πολύβουο Σαν Φρανσίσκο, οι ζωές τον κατοίκων του συναντιούνται καθημερινά. Άνθρωποι που, από μακριά, μας φαίνονται ξεχωριστοί και ιδιαίτεροι, συχνά προδίδονται από τις δικές τους πράξεις, εκθέτοντας τον πραγματικό τους εαυτό σε κοινή θέα. Έτσι, μια τυχαία μέρα στον Σαν Φρανσίσκο Βάλεϊ, ένας ετοιμοθάνατος μεγιστάνας πατέρας, μια νεαρή συμφεροντολόγος σύζυγος, ένας αφελής αποκλειστικός νοσοκόμος, ένας διάσημος τηλεοπτικός «γκουρού» και γυναικοκατακτητής, ένας φλύαρος ερωτευμένος αστυνόμος, ένα παιδί θαύμα, ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού και μια αποξενωμένη, εξαρτημένη από τα ναρκωτικά κόρη, πρωταγωνιστές όλοι τους μικρών διαφορετικών περιπετειών, θα γίνουν ήρωες μιας ενιαίας δραματικής ιστορίας.

Ντοκιμαντέρ

15:00 Ιταλία – Σικελία: Συρακούσες, Αγκριτζέντο στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Ζακ Βισέ
Υπόθεση: Τα ίχνη των Αρχαίων Ελλήνων είναι πανταχού παρόντα στη Σικελία. Μια περιήγηση στα πιο χαρακτηριστικά αρχαιοελληνικά μνημεία των Συρακουσών, που θεωρούνταν μία από τις πιο όμορφες πόλεις της αρχαιότητας, και του Αγκριτζέντο.

19:00 Θεόφιλος Καΐρης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Γιώργου Δάμπαση (2021) Σκηνοθεσία: Γιώργος Δάμπασης
Υπόθεση: Μια αναδρομή στη ζωή και το έργο Θεόφιλου Καΐρη, του Ανδριώτη φιλοσόφου, ιερωμένου και αγωνιστή του 1821, ο οποίος, παρά το σημαντικό κοινωνικό του έργο, άφησε την τελευταία του πνοή στη φυλακή, διωκόμενος για τα πιστεύω του.

22:30 Ο Μεγάλος Περίπατος της Άλκης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής COSMOTE TV και Φαντασία (2017) Σκηνοθεσία: Μαργαρίτα Μαντά
Υπόθεση: Η ζωή της Άλκης Ζέη ‘κουβαλά’ μέσα της όλη την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Ένα απολαυστικό βιογραφικό ντοκουμέντο βασισμένο σ’ ένα απ’ τα γνωστότερα έργα της συγγραφέως και διανθισμένο με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:25 American Wrestler: The Wizard στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Άλεξ Ραναριβέλο
Ηθοποιοί: Τζορτζ Κοστούρος, Γουίλιαμ Φίχτνερ, Γιον Βόιτ
Υπόθεση: Ένας έφηβος δραπετεύει από το ταραγμένο τοπίο του Ιράν για να βρεθεί σε μια πόλη των Η.Π.Α. Αποφασισμένος να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να ενταχθεί στην αφιλόξενη κοινότητα, θα γίνει μέλος της ομάδας πάλης του σχολείου του.

23:40 The Master στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Ηθοποιοί: Χοακίν Φίνιξ, Φίλιπ Σέιμορ Χόφμαν, Έιμι Άνταμς
Υπόθεση: Ένας κλονισμένος συναισθηματικά βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου βρίσκει καταφύγιο στη σέκτα ενός χαρισματικού ηγέτη, ο οποίος περιδιαβαίνει την Αμερική του ’50 προπαγανδίζοντας το πνευματικό κίνημά του. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε (Gone Girl)

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ
Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Κάρι Κουν
Υπόθεση: Καθώς ο γάμος του καταρρέει, ο Νικ επιστρέφει σπίτι και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του εξαφανίστηκε. Με την εμπλοκή της αστυνομίας, σοκαριστικές αλήθειες αποκαλύπτονται.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b