MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Bruce Dickinson καλεί τους θαυμαστές του να εμβολιαστούν

Μιλώντας για την εμπειρία του με τον κορονοϊό, ο Bruce Dickinson επισήμανε τη σημασία του εμβολιασμού και παρότρυνε τους θαυμαστές του να το κάνουν και εκείνοι.

Monopoli Team

Ο Bruce Dickinson, μετά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον COVID-19, θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα για τον εμβολιασμό, ξεκινώντας από τους δικούς του fans.

Τον περασμένο μήνα, ο Bruce Dickinson ανακοίνωσε ότι νοσεί, με αποτέλεσμα αρκετές από τις μέρες της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους Iron Maiden να αναβληθούν.

Όντας πλήρως εμβολιασμένος, πέρασε ήπια την νόσο. Όπως είπε και ο ίδιος: “το πέρασα σαν απλή γρίπη και ένιωθα κακόκεφος. Αν δεν είχα εμβολιαστεί τότε τα πράγματα ίσως να ήταν πιο περίπλοκα και σοβαρά.”

Είπε μάλιστα: «Η πεποίθησή μου είναι – και τονίζω, είναι πεποίθηση – ότι αυτό αποδεικνύει ότι θα ήμουν περισσότερο άρρωστος αν δεν ήμουν πλήρως εμβολιασμένος. Όλοι όσοι γνωρίζω έχουν κάνει και τις δύο δόσεις. Και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Συνέχισε λέγοντας: «Ειλικρινά βρίσκω απίστευτο το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι αρνητικοί στον εμβολιασμό… Θα έλεγα, απλώς να εμβολιαστούν. Και αν αρρωστήσετε, δεν θα αρρωστήσετε τόσο. Θα είναι απλώς σαν απλή γρίπη».

Οι Iron Maiden επέστρεψαν τον Ιούλιο με το πρώτο τους νέο κομμάτι μετά από έξι χρόνια. Το συγκρότημα στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι το 17ο στούντιο άλμπουμ τους, “Senjutsu”, θα είναι διαθέσιμο αυτόν τον μήνα.

Με πληροφορίες από το NME

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b