MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H Αντζελίνα Τζολί έσπασε κάθε ρεκόρ στο Instagram – Η πρώτη δημοσίευση και το μήνυμα για το Αφγανιστάν

Η Αντζελίνα Τζολί έσπασε κάθε ρεκόρ, όταν άνοιξε τον πρώτο της επίσημο λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα για πολύ καλό σκοπό.

Samir Hussein/Wireimage/Getty Images
Samir Hussein/Wireimage/Getty Images
Monopoli Team

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Αντζελίνα Τζολί έγινε επιτέλους μέλος της κοινότητας του Instagram, ανοίγοντας τον πρώτο επίσημο λογαριασμό της στην πλατφόρμα -και ταυτόχρονα έσπασε ρεκόρ!

Η Τζολι κέρδισε 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους, σε λιγότερο από 3 ώρες, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Ντέιβιντ Ατένμπορο, που χρειάστηκε 4 ώρες και 44 λεπτά για τον ίδιο αριθμό followers, καθώς και του πρωταγωνιστή του Χάρι Πότερ, Ρούπερτ Γκριντ, που χρειάστηκε ακριβώς 4 ώρες και 1 λεπτό.

Η πρώτη δημοσίευση και το ηχηρό μήνυμα

Η σταρ του Χόλιγουντ αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στην εφαρμογή, ώστε να μοιραστεί με τον κόσμο ένα συγκινητικό γράμμα μίας έφηβης κοπέλας από το Αφγανιστάν, η οποία μάς δίνει μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες για το πώς είναι η ζωή στη χώρα μετά την εισβολή των Ταλιμπάν.

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έγραψε: “Αυτή είναι μια επιστολή που μου έστειλαν από μια έφηβη στο Αφγανιστάν. Τη στιγμή που μιλάμε, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν το δικαίωμά τους να επικοινωνούν στα κοινωνικά μέσα και να εκφράζονται ελεύθερα. Για αυτό το λόγο λοιπόν, ήρθα στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και να δώσω βήμα στις φωνές όσων αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα.

Συνέχισε, μοιράζοντας την δική της ιστορία: “Ήμουν στα σύνορα του Αφγανιστάν δύο εβδομάδες πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, όπου γνώρισα Αφγανούς πρόσφυγες που είχαν ξεφύγει από τους Ταλιμπάν. Αυτό ήταν πριν από είκοσι χρόνια. Είναι αηδιαστικό να βλέπεις τους Αφγανούς να εκτοπίζονται, εξαιτίας του φόβου που έχει κυριεύσει τη χώρα τους. Το να ξοδέψεις τόσο πολύ χρόνο και χρήμα, να χύνεις αίμα και να χάνεις ζωές μόνο και μόνο για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, μου είναι σχεδόν αδύνατο να το καταλάβω” ανέφερε η ηθοποιός και έκλεισε την ανάρτηση της, με μια έκκληση για βοήθεια: «Όπως και άλλοι που έχουν αφοσιωθεί σε αυτόν τον σκοπό, δεν θα παρατήσω. Θα συνεχίσω να ψάχνω τρόπους να βοηθάω. Και ελπίζω να βοηθήσετε και εσείς”.

Μπορείτε να διαβάσετε κι εσείς το γράμμα της έφηβης Αφγανής που συγκίνησε την Αντζελίνα Τζολί:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b