MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αδέλφια Αντετοκούνμπο: Προσφέρουν το 50% των εσόδων του e-shop τους στους πυρόπληκτους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε ότι τα μισά έσοδα του e-shop των Antetokounbros θα δοθούν ως βοήθεια προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

φωτογραφία: Instagram
φωτογραφία: Instagram
Monopoli Team

Σήμερα το πρωί, η οικογένεια Αντετοκούνμπο προέβη σε ακόμη μια γενναιόδωρη κίνηση για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους. Σε ανάρτηση του στο Instagram, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε γνωστό πως το 50% των εσόδων από το e-shop των Antetokounbros θα δοθεί ως βοήθεια στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αδελφοί Αντετοκούνμπο προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες από τις πρόσφατες φωτιές στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν ξεσπάσει οι πρώτες πυρκαγιές στην Βαρυμπόμπη, και εκατοντάδες συνάνθρωποί μας βρέθηκαν άστεγοι, έχοντας δει τις περιουσίες τους να καίγονται, ο Γιάννης και η οικογένεια του για ακόμη μια φορά βοήθησαν. Μέσω της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς “The GiANT Heart”, o Γιάννης και η Νovibet, είχαν προσφέρει δωμάτια σε ξενοδοχεία, στους πληγέντες της φωτιάς.

Φωτογραφία από το instagram του giannis_an34

Φωτογραφία από το instagram του giannis_an34

Για ακόμη μια φορά λοιπόν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο αποδεικνύουν ότι εκτός από τεράστιοι αθλητές, είναι και σπουδαίοι άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε τρόφιμα σε εκκλησία στα Σεπόλια12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b