MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 3 συναυλίες για την Τρίτη 17 Αυγούστου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 17 Αυγούστου.

Monopoli Team

1.Villagers of Ioannina City: Revival Acoustic Tour στο θέατρο Μυθωδία

Villagers of Ioannina City θα τα πάρουν όλα ζβάρα για να παρουσιάσουν τη β που ετοίμαζαν εδώ και καιρό κάνοντας 16 μουσικές στάσεις σε όλη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας οι Villagers θα εμφανιστούν στο Θέατρο Μυθωδία στο Γεράνι Ρεθύμνου την Τρίτη 17 Αυγούστου. Το συγκρότημα δεν θέλησε να μείνει ακόμη μια χρονιά μακριά από τις ζωντανές εμφανίσεις, για αυτό και επιστρέφει με ένα ιδιαίτερο ακουστικό set που σχεδίασε επί πολλούς μήνες, προσαρμόζοντας τις συνθέσεις του στο αισθαντικό ύφος του project, για πρώτη κι ίσως και τελευταία φορά.
Τρίτη: 17/8 21:00
Εισιτήριο: Aπό 13€. Προπώληση: viva.gr
Θεατρο Μυθωδια – Γερανι Ρεθυμνου, Γεράνι 741 00, Τηλέφωνο: 694 744 1051

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑψίδα του Θριάμβου: Δείτε live την μεταμόρφωση του μνημείου στο σχέδιο του Christo (video)12.09.2018

2.Οι Πυξ Λαξ στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια. Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες. Για την ερχόμενη Τρίτη 17 Αυγούστου μετατέθηκε η ημερομηνία της μεγάλης συναυλίας των ΠΥΞ ΛΑΞ στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ηλεία. Παράλληλα όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ανακούφιση των πυρόπληκτων της Ηλείας.
Τρίτη 17/8 21:00
Εισιτήριο: Κανονικό 12€, Μειωμένο 10€. Προπώληση:ticketservices.gr.
Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, Πύργος 271 00

3.«Η Μουσική στην Ευρώπη του 1821» στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας οργανώνει την Τρίτη 17 Αυγούστου και ώρα 21.00 συναυλία με τίτλο «Η μουσική στην Ευρώπη του 1821», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στον αύλειο χώρο του Διαχρονικού Μουσείου. Το Κουαρτέτο Εγχόρδων “Erinys” (Elisabeth Stewart, Marija Raisanen, Aida Hadzajlic, Στέργιος Θεοδωρίδης) και οι μουσικοί Κύρα Σαπλαχίδου και Νίκος Νικολαΐδης θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα έργων δύο εμβληματικών συνθετών της Ευρώπης της περιόδου της Επανάστασης του 1821, του Φραντς Σούμπερτ (“Rosamunde”) και του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν (Τα ερείπια των Αθηνών).
Τρίτη 17/8 21:00
Εισιτήριο: Ελεύθερη είσοδος για το κοινό . Προπώληση: digitalculture.gr.
Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, Τρικάλων, Τ.Θ. 1126 Μεζούρλο, Λαρίσης, Λάρισα 415 00, Τηλέφωνο: 241 350 8242

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο μεγαλύτερο -και πιο εντυπωσιακό- μουσείο αστρονομίας του κόσμου άνοιξε στη Σανγκάη (φωτογραφίες)12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b