MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τομ Χανκς: Θα τον δούμε στη νέα ταινία του Γουές Άντερσον;

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς πρόκειται να συμμετάσχει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε ταινία του Αμερικανού σκηνοθέτη Γουές Άντερσον.

Τομ Χανκς
Monopoli Team

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς πρόκειται να εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του Γουές Άντερσον, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στην Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Φόρεστ Γκαμπ μέχρι τον Ναυαγό: Πέντε ερμηνείες του Τομ Χανκς που έχουν αφήσει εποχή12.09.2018

Λίγα λόγια για την ταινία

Το μέγεθος του ρόλου που θα αναλάβει ο διάσημος ηθοποιός, στην πρώτη του συνεργασία με τον Αμερικανό δημιουργό, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο, δημοσίευμα του The Hollywood Reporter κάνει λόγω για μικρό ρόλο, ίσως σαν cameo.

Η ταινία, σε σενάριο-σκηνοθεσία Γουές Άντερσον, θα περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο συνήθεις συνεργάτες του και συγκεκριμένα τους Έιντριεν Μπρόντι, Μπιλ Μάρεϊ και Τίλντα Σουίντον, ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι τυλιγμένες με ένα πέπλο μυστηρίου.

«The French Dispatch»

Η πιο πρόσφατη ταινία του Άντερσον, «The French Dispatch», η οποία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου. Στο φιλμ οι Έιντριεν Μπρόντι, Μπιλ Μάρεϊ και Τίλντα Σουίντον συμπρωταγωνιστούν με τους Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Ελίζαμπεθ Μος, Γουίλεμ Νταφόε και Τζέφρι Ράιτ κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουές Άντερσον: Ακυκλοφόρητα κομμάτια από το κινηματογραφικό του σύμπαν σε νέα έκθεση12.09.2018

Επερχόμενες ταινίες του Τομ Χανκς

Στα μελλοντικά πρότζεκτ του Τομ Χανκς βρίσκεται το μιούζικαλ του Μπαζ Λούρμαν σχετικά με τον Έλβις Πρίσλεϊ και η ταινία «Pinocchio» του Ρόμπερτ Ζεμέκις, στην οποία θα υποδυθεί τον Τζεπέτο.

Πηγή: Hollywood Reporter

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b