MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γουές Άντερσον: Ακυκλοφόρητα κομμάτια από το κινηματογραφικό του σύμπαν σε νέα έκθεση

Στην έκθεση «This Is An Adventure: Accidentally Wes Anderson» που φιλοξενείται στο Μουσείο Τέχνης Philbrook, στην πόλη Tulsa, θα ακουστούν για πρώτη φορά ακυκλοφόρητα κομμάτια από το κινηματογραφικό σύμπαν του Γουές Άντερσον.

The Life Aquatic, Wes Anderson (2004)Via IMDb
The Life Aquatic, Wes Anderson (2004) / IMDb
Monopoli Team

Μια νέα έκθεση στο Μουσείο Τέχνης Philbrook, στην πόλη Tulsa, πρόκειται να κάνει μια βαθιά βουτιά στον κόσμο του δημοφιλούς λογαριασμού στο Instagram @accidentallywesanderson. Με τίτλο «This Is An Adventure: Accidentally Wes Anderson», η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από την ομώνυμη κοινότητα του Instagram σε όλο τον κόσμο, καθώς και μέσα και γύρω από την Tulsa.

Ωστόσο, οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να ακούσουν ακυκλοφόρητη μουσική από τις ταινίες του σκηνοθέτη, συμπεριλαμβανομένων των soundtracks από τον στενό του συνεργάτη Μαρκ Μάδερσμπο.

Ο συνθέτης έχει εργαστεί σε αρκετές ταινίες του Άντερσον – συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου του το 1996, «Κλέφτες… κατά λάθος» (Bottle Rocket), καθώς και των ταινιών «Ο αρχάριος» (Rushmore), «Οικογένεια Τενενμπάουμ» (The Royal Tenenbaums) και «Υδάτινες ιστορίες» (The Life Aquatic with Steve Zissou).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓουες Άντερσον: Ετοιμάζει νέα ταινία μετά το «The French Dispatch»;12.09.2018

Πέρυσι, ο σκηνοθέτης της ταινίας «The French Dispatch» (του οποίου η επόμενη ταινία είναι ήδη στα σκαριά) έγραψε επίσης πρόλογο για το εκπληκτικό photobook του λογαριασμού στο Instagram, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. «Οι φωτογραφίες σε αυτό το άλμπουμ τραβήχτηκαν από ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ, από μέρη που δεν έχω δει ποτέ αλλά σκοπεύω», έχει πει ο ίδιος.

Η έκθεση «This Is An Adventure: Accidentally Wes Anderson» θα διαρκέσει από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού βρίσκονται οι μαγευτικές τοποθεσίες όπου γυρίστηκαν οι πιο διάσημες ταινίες του Χόλιγουντ;12.09.2018

Ακούστε το soundtrack του Μαρκ Μάδερσμπο για την ταινία «Κλέφτες… κατά λάθος»:

Με πληροφορίες από Dazed

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b