MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το…χαριτωμένο tweet της ΕΛ.ΑΣ για να μάς υπενθυμίσει την σημασία της οδικής ασφάλειας

Εν μέσω ενός καύσωνα που μάς ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες και μάς κάνει να θέλουμε να οδηγήσουμε μέχρι την κοντινότερη παραλία ακόμη και ξυπόλυτοι, η ΕΛ.ΑΣ μάς υπενθυμίζει, με μια χιουμοριστική ανάρτηση, την σημασία της οδικής ασφάλειας.

Monopoli Team

Η Ελλάδα βιώνει έναν από τους ισχυρότερους καύσωνες, με τον κλοιό της αφόρητης ζέστης να σφίγγει ακόμα περισσότερο καθημερινά. Με τα θερμόμετρα να πλησιάζουν τους 40 βαθμούς και σε πολλές περιοχές ήδη να τους ξεπερνούν, η ΕΛ.ΑΣ κάνει ό,τι μπορεί για να υπενθυμίσει σε όλους – με χιούμορ – τη σημασία της οδικής ασφάλειας, σε κάθε συνθήκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρώτη προφυλάκιση για ζωοκτονία στην Ελλάδα: Στη φυλακή 23χρονος που σκότωσε γάτα12.09.2018

Με ένα αστείο GIF μίας γάτας που «οδηγεί» μία σαγιονάρα επέλεξε να γίνει αυτή η υπενθύμιση – μία αρκετά σημαντική υπενθύμιση – καθώς η οδηγική ασφάλεια δεν παίρνει άδεια, ούτε είναι κάτι που πρέπει να ξεχνάμε, ακόμα και στις διακοπές μας.

«Όσο κι αν είναι αφόρητη η ζέστη, μην οδηγείτε με σανδάλια, παντόφλες ή ξυπόλητοι. Η οδηγική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της στο Twitter, η Ελληνική Αστυνομία.

Ο καύσωνας δεν φαίνεται να μάς εγκαταλείπει σύντομα, καθώς αναμένουμε θερμοκρασίες από 39 έως 43 βαθμούς Κελσίου, με τις μικρές αποδράσεις σε κοντινές παραλίες να φαντάζουν πιο ελκυστικές από ποτέ. Όμως, πάντα να έχουμε στον νου μας αυτό που μάς υπενθύμισε η γατούλα…Σουμάχερ, της ΕΛ.ΑΣ: Ποτέ δεν οδηγούμε ξυπόλυτοι ή με σαγιονάρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠυρκαγιά στην Αχαΐα: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία πυροσβέστη που δίνει νερό σε χελώνα12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b