MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 28 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

00:15 Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα στο Star

Επεισόδιο 3: Η ειδική ομάδα επιλέγει να διεξάγει μια επικίνδυνη έρευνα σε μια υπόθεση “βιασμού με απάτη”, η οποία  αφορά έναν απατεώνα, ο οποίος παριστάνει τον διευθυντή εισαγωγών σε ένα κολέγιο και εκβιάζει τις μητέρες των υποψήφιων φοιτητών για να έχει μαζί τους ερωτικές επαφές.

23:00 Η τούρτα της μαμάς στην EΡT1

Eπεισόδιο 17:  Η αποκάλυψη της «αμαρτωλής» φωτογραφίας της εφηβικής αγάπης της Ευανθίας από τον Τάσο θα οδηγήσει τον ελάχιστα ψύχραιμο πατριάρχη της οικογένειας σ’ ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών, για να ανακαλύψει την ταυτότητα του εραστή των Καμένων Βούρλων. Όλες οι αρσενικές δυνάμεις συμμαχούν στην αναζήτηση της αλήθειας, που θα γλιτώσει τον Τάσο από το εγκεφαλικό και κυρίως από τα έξοδα μιας εντατικής!

21:45 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα στον ALPHA

Επεισόδιο 19:  Ο Μηνάς προσπαθεί να πείσει τον κουνιάδο του τον Δημητρό, να παραδώσει στην αστυνομία τα χρήματα που βρήκε σε μια σακούλα, αλλά η Βούλα έχει εντελώς αντίθετη γνώμη. Η Καίτη και ο Μήτσος πειράζουν το ρολόι της ΔΕΗ για να τους έρχεται πιο φτηνά το ρεύμα.

00:00 Criminal minds στο OPEN

Eπεισόδιο 22: Όταν ο Ριντ βρίσκει σε μια αποθήκη τον πρώην πράκτορα του FBI, Όουεν Κουίν, η ομάδα αμφισβητεί την αξιοπιστία των περιέργων αναφορών του σε σχέση με την αναζήτηση του να βρει έναν δράστη τον οποίο είχε ονομάσει Στραγγαλιστή.

Ταινίες

22:00 Εντιμότατοι Κλέφτες (King of thieves) στο STAR

Δραματική ταινία βρετανικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μαρς

Hθοποιοί: Μάικλ Κέιν, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Μάικλ Γκάμπον, Τσάρλι Κοξ, Ρέι Γουΐνστον, Τομ Κάρτνεϊ

Yπόθεση: Ο Μπράιαν Ρίντερ υπήρξε διάσημος κλέφτης στα νιάτα του. Αν και έχει δώσει υπόσχεση στη νεκρή γυναίκα του να μην επιστρέψει στην παράνομη ζωή του, ο ηλικιωμένος, πλέον, Μπράιαν, δελεάζεται από την πρόταση ενός νεαρού και τελικά συγκροτεί μια συμμορία από βετεράνους εγκληματίες, με σκοπό να διαπράξουν μια πρωτοφανή ληστεία στις θυρίδες μιας τράπεζας. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας συμμορίας ηλικιωμένων ληστών, που το 2015 αποφάσισαν να ληστέψουν το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας Χάτον Γκάρντεν του Λονδίνου, όπου φυλάσσουν τα πολύτιμα εμπορεύματά τους τα κοσμηματοπωλεία της περιοχής.

23:00 Νεκρωταφίο Ζώων (Pet Sematary) στο SKAI

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Κέβιν Κελς

Hθοποιοί: Τζέισον Κλαρκ, Τζον Λίθγκοου, Έιμι Σέιμετζ, Ζετέ Λόρενς

Yπόθεση: Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κινγκ, η ταινία ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κρίντ, ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο σπίτι της οικογένειας. Όταν μια τραγωδία τον χτυπά, ο Λούις στρέφεται στον ασυνήθιστο γείτονά του, ξεκινώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που απελευθερώνει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

21:00 Cruise στο OPEN

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σίγκελ

Ηθοποιοί: Σπένσερ Μπόλντμαν,Έμιλι Ρατακόφσκι, Καθρίν Ναρντούτσι

Υπόθεση: Είμαστε στο 1987 και ο Τζίο, ένας Ιταλοαμερικανός από το Κουίνς, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από τα αμάξια και τα κορίτσια. Τα πάντα θα αλλάξουν όταν θα γνωρίσει μια καλή και εύπορη κοπέλα… που όμως κρύβει μια ατίθαση πλευρά.

23:45 Ακαταμάχητος πιλότος στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1988) Σκηνοθεσία: Γιάννη Χαρτοματζίδη

Hθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Μαρία Κώνστα, Λίντα Γίγα

Yπόθεση:  Ο Αλέξης είναι πιλότος και έχει βρει την ευτυχία του ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Την εκρηκτική και σεξουαλική Άντζελα και την σπιτικιά και γαλήνια Κατερίνα. Οι συχνές πτήσεις του Αθήνα-Θεσσαλονίκη του επιτρέπουν να ζει αρμονικά και με τις δυο. Τα πράγματα όμως αρχίζουν να γίνονται δύσκολα για τον Αλέξη όταν η ήσυχη Κατερίνα.

Ντοκιμαντέρ

17:00 ΕΥΡΗΚΑ! Επιστήμη, Τέχνη & Τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Νικήτας Μήκας

Υπόθεση: Πεκίνο, Νοέμβριος 2017. Κορυφαία επιτεύγματα της αρχαίας ελληνικής επιστήμης, τέχνης και τεχνολογίας εκτίθενται στο κινεζικό κοινό. Μια καταγραφή της έκθεσης που εξελίχθηκε σε γεγονός διεθνούς ενδιαφέροντος.

22:00 1821: Ο Ξεσηκωμός του Γένους στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Γιώργος Λουίζος

Yπόθεση: Η προετοιμασία του Αγώνα, το έργο της Φιλικής Εταιρείας, η έναρξη της Επανάστασης στη Μολδοβλαχία και στην Πελοπόννησο, η Ανεξαρτησία και η ίδρυση του Κράτους. Ένα ντοκιμαντέρ για την Αναγέννηση του Έθνους.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Παιχνίδια Ολέθρου (Patriot Games) στο COSMOTE CINEMA1 HD

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής (1992) Σκηνοθεσία:  Φίλιπ Νόις

Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ, Σον Μπιν, Αν Άρτσερ

Υπόθεση: Ένας πρώην πράκτορας της CIA μπαίνει στο στόχαστρο των τρομοκρατών του IRA, όταν εμποδίζει τη δολοφονία μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Τώρα, πρέπει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να σώσει τη ζωή των δικών του.

18:15 Η Αιώνια Ζωή της Μάρτζορι (Marjorie Prime) στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Μάικλ Αλμερέιντα

Ηθοποιοί: Τζον Χαμ,Τζίνα Ντέιβις,Τιμ Ρόμπινς

Yπόθεση: Η ηλικιωμένη Μάρτζορι νοσταλγεί τον αγαπημένο σύζυγό της, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Μέσω μιας υπηρεσίας που παρέχει εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις, όμως, θα μπορέσει να έρθει σε επαφή και να συνομιλήσει με το ολόγραμμά του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b