MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
STREET ART

ArtWalk 6: Ο street artist Alex Maksiov αναλαμβάνει τη δημιουργία της 5ης τοιχογραφίας στην Πάτρα

Ο διάσημος καλλιτέχνης της street art, Alex Maksiov, ταξιδεύει από την Ουκρανία για να προσθέσει στον αστικό ιστό της Πάτρας μία ακόμα εντυπωσιακή επετειακή τοιχογραφία, στην οδό Ναυμαχίας Έλλης 37.

Alex Maksiov, Stone Jungle, Τιφλίδα, Γεωργία
Stone Jungle, Alex Maksiov - Τιφλίδα, Γεωργία
Monopoli Team

Διαδραστικά και διασκεδαστικά έργα τέχνης σε δάπεδα, τοίχους, οροφές, δρόμους, δημιουργική ενσωμάτωση του χώρου της τοιχογραφίας, αναμορφική ζωγραφική σε τρεις διαστάσεις ή σε δύο διαστάσεις με κιμωλία, ακρυλικό χρώμα, τέμπερα ή γκουάς- συμπεριλαμβανομένων δύο βραβείων Guinness το 2013 και το 2014 για τη μεγαλύτερη σε μήκος αναμορφική τοιχογραφία στην Μπανγκόκ και την μεγαλύτερη τρισδιάστατη  ζωγραφική δρόμου στην Βενετία των Η.Π.Α. αντίστοιχα- είναι κάποια από τα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά του πέμπτου καλλιτέχνη  που φιλοξενεί το ArtWalk 6.

Alex Maksiov, Freedom, Κίεβο, Ουκρανία

Freedom, Alex Maksiov – Κίεβο, Ουκρανία

Εμπνέεται από μία επέτειο που αφορά μία σημαντική προσωπικότητα της ιταλικής, αλλά και της παγκόσμιας λογοτεχνίας, η οποία ενέπνευσε το μεγαλύτερο σώμα της δυτικής τέχνης και αφιερώνει την τοιχογραφία σε όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρωτας και ψυχή: Ολοκληρώθηκε η τοιχογραφία του Γιώργου Χιώνη για το ArtWalk 6 στην Πάτρα12.09.2018

Ποια σημαντική προσωπικότητα θα απεικονίζεται στην τοιχογραφία που θα δημιουργήσει ο Alex Maksiov;

Η πέμπτη τοιχογραφία του 6ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 6 που ξεκινά την Τετάρτη 28 Ιουλίου, αφιερώνεται στο σημαντικότερο πρόσωπο της ιταλικής ποίησης της Ύστερης Μεσαιωνικής Περιόδου. Ο διάσημος καλλιτέχνης της street art, Alex Maksiov, ταξιδεύει από την Ουκρανία για να προσθέσει στον αστικό ιστό της Πάτρας μία ακόμα εντυπωσιακή επετειακή τοιχογραφία, στην οδό Ναυμαχίας Έλλης 37.

Alex Maksiov

Alex Maksiov: (1) Stork, Βαράς, Ουκρανία, (2) Refraction, Ντνίπρο, Ουκρανία, (3) Swift, Κίεβο, Ουκρανία

Περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη Alex Maksiov, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b