MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 27 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Παρουσιάστε στον ANT1

Επεισόδιο 12: Η «τελετή παράδοσης» του Αμερικανικού εξοπλισμού συνεχίζεται και οι δύο διοικητές έχουν μείνει με τον αναίσθητο εκπρόσωπο των Αμερικανών στα χέρια τους μετά από μια γερή δόση υπνωτικού από τον Παπανίδη. Τουλάχιστον τώρα έχουν χρόνο για να φτιάξουν το καταραμένο μηχάνημα. Αλλά πού να ‘ξεραν ότι ο Έλτον και ο Καρυπίδης έχουν μείνει από λάστιχο στη μέση του πουθενά με το ρημάδι το μηχάνημα στα χέρια.

20:00 Το σόι σου στον ALPHA

Επεισόδιο 63: Διπλή γιορτή Η Αλεξάνδρα έχει γενέθλια και τα μέλη της οικογένειας Τριανταφύλλου ξεκινούν τις ετοιμασίες για ένα party έκπληξη. Όμως, ενώ κάθε χρόνο η απουσία των Χαμπέων απ’ τον εορτασμό των γενεθλίων της είναι δεδομένη καθώς πηγαίνουν στο πανηγύρι στο χωριό του Βαγγέλη, φέτος τα σχέδια τους αλλάζουν.

22:00 Ευτυχισμένοι μαζί στο MEGA

Επεισόδιο 39: Η Εύα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να είναι με τον Μάρκο. Ο Μάρκος αρνείται. Ο Σπύρος, τελευταία στιγμή, του φανερώνει το ψέμα που του είπε. Ο Μάρκος τρέχει να προλάβει την Εύα, αλλά είναι πια αργά. Η Εύα έχει φύγει για Σαββατοκύριακο και έχει κλείσει το κινητό της. ‘Οταν γυρίζει, δεν είναι μόνη. ‘Εχει φέρει μαζί της και τον πρώτο της έρωτα, τον Μάνο. Ο Μάκης αποφασίζει να αποπλανήσει τη Βίκυ. Η Βίκυ εγκαθιστά στο σχολείο κάμερες για να παρακολουθεί τους μαθητές.

23:00 Private eyes στο OPEN

Κύκλος 2 – Επεισόδιο 1: Καθώς η Άντζι επιστρέφει από τις διακοπές της, βρίσκει τον Ματ χωμένο βαθιά σε μια νέα υπόθεση – η ομάδα αγώνων ταχύτητας του φίλου του έχει υποστεί βανδαλισμούς στις εγκαταστάσεις της και θανάσιμες απειλές, που φαίνεται να συνδέονται με ένα αυτοκινητικό δυστύχημα από το μακρινό παρελθόν

Ταινίες

21:00 Γνωρίζοντας τον Ντέιβ (Meet Dave) στο OPEN

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2008 Σκηνοθεσία: Μπράιαν Ρόμπινς

Hθοποιοί: Έντι Μέρφι, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Γκαμπριέλα Γιούνιον, Σκοτ Κάαν

Yπόθεση: Ένα πλήρωμα λιλιπούτειων εξωγήινων πλοηγεί ένα διαστημόπλοιο που έχει ανθρώπινη μορφή. Ενώ προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη τους, οι εξωγήινοι αντιμετωπίζουν ένα καινούργιο πρόβλημα όταν το διαστημόπλοιό τους… ερωτεύεται μια γήινη.

23:00 Διπλός Κίνδυνος (Double Jeopardy) στο SKAI

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής (1999) Σκηνοθεσία: Μπρους Μπέρεσφορντ

Hθοποιοί: Άσλι Τζαντ, Τόμι Λι Τζόουνς, Μπρους Γκρίνγουντ, Άναμπεθ Γκις

Υπόθεση: Η Λίμπι καταδικάζεται άδικα για το φόνο του άντρα της, ο οποίος στην πραγματικότητα ζει με την ερωμένη του. Όταν αποφυλακίζεται με αναστολή, ψάχνει να τον βρει για να τον σκοτώσει, αλλά ο αστυνομικός που την επιτηρεί έχει διαφορετική γνώμη.

20:00 Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά στον ANT1

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής, 1970 Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης

Ηθοποιοί: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ελένη Ερήμου

Yπόθεση: Ο δάσκαλος ενός ορεινού χωριού, καταφθάνει στην Αθήνα για να υποχρεώσει έναν πλούσιο βιομήχανο, να κρατήσει την υπόσχεσή του και να ανεγείρει ένα καινούριο σχολείο στον τόπο του.

23:00 Κουνελάκι από σπίτι (the house bunny) στον ANT1

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2008) Σκηνοθεσία: Φρεντ Γουλφ

Hθοποιοί: Άννα Φάρις, Κόλιν Χανκς, Έμα Στόουν

Yπόθεση: Όταν η Σέλι, ένα λαγουδάκι του Playboy, διώχνεται από την έπαυλη, βρίσκει μοναδικό καταφύγιο στην αδελφότητα των κοριτσιών Ζήτα ‘Aλφα Ζήτα. Όμως και τα κορίτσια της αδελφότητας – επτά από τα πιο… άσχετα σε θέματα ομορφιάς και σεξ απίλ κορίτσια του πλανήτη – κινδυνεύουν να χάσουν το δικό τους σπίτι!

Nτοκιμαντέρ

19:00 Η Αίθουσα του Χρόνου στο COSMOTE HISTORY HD

Nτοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Μίκαελ Γκάουμνιτζ

Yπόθεση: Σε έναν χώρο 2.000 τ.μ. στο νέο κτίριο του Μουσείου του Λούβρου στην πόλη Λανς, μια έκθεση ‘ξεδίπλωσε’ την ιστορία της ανθρωπότητας… Κυριότεροι σταθμοί της, η Αίγυπτος, η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Ισλαμικός Κόσμος.

20:00 Οι Ρίζες Μεγάλων Κατασκευών: Τα Πλοία της Αρχαίας Ελλάδας στο COSMOTE HISTORY HD

Nτοκιμαντέρ αμερικάνικης παραγωγής (2006)

Υπόθεση: Τα σύγχρονα πολεμικά και φορτηγά πλοία αποτελούν την τελευταία λέξη της ναυτιλιακής τεχνολογίας. Πριν από 2.500 χρόνια όμως, οι αρχαίοι Έλληνες ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην κατασκευή πλοίων. Πώς εξελίχθηκε αυτή η τεχνογνωσία τους;

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Σκοπευτής Ειδικών Δυνάμεων (Sniper: Special Ops) στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Πολεμική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία:  Φρεντ Όλεν Ρέι

Ηθοποιοί: Στίβεν Σιγκάλ, Ρομπ Βαν Νταμ, Τιμ Άμπελ

Υπόθεση: Μια ομάδα Ειδικών Δυνάμεων στέλνεται στο Αφγανιστάν για να ελευθερώσει έναν Αμερικανό γερουσιαστή, κρατούμενο των Ταλιμπάν. Η αποστολή είναι επιτυχής, αλλά ο ελεύθερος σκοπευτής της ομάδας μένει πίσω για να βοηθήσει έναν στρατιώτη.

20:00 Σχέσεις Πάθους (The Fabulous Baker Boys) στο COSMOTE CINEMA 2 HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (1989) Σκηνοθεσία: Στιβ Κλόουβς

Ηθοποιοί: Τζεφ Μπρίτζες, Μισέλ Φάιφερ, Μπο Μπρίτζες

Yπόθεση: Η αρμονική συνεργασία δύο μουσικών, οι οποίοι τυχαίνει να είναι αδέλφια, διαταράσσεται αναπόφευκτα, όταν αποφασίζουν να συμπεριλάβουν στις εμφανίσεις τους μια όμορφη ανερχόμενη τραγουδίστρια… Η ταινία προτάθηκε για 4 Όσκαρ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b