MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η Κατερίνα Πολέμη στο θέατρο Ξινάρας στην Τήνο

Η Κατερίνα Πολέμη έρχεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου στο θέατρο Ξινάρας, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, με τραγούδια ελληνικά και ξένα που εμπνέονται από τη “Saudade”.

Monopoli Team

Η Ελληνοβραζιλιάνα Κατερίνα Πολέμη, το κορίτσι που συνδυάζει πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς κόσμους μέσα από τις ιδιότητές της ως συνθέτρια, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και performer, με το ιδιαίτερο χιούμορ και τη μοναδική σκηνική παρουσία φτάνει στο θέατρο Ξινάρας, τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, με τραγούδια ελληνικά και ξένα που εμπνέονται από τη “Saudade”.

Από τις Άνδεις μέχρι τον Ατλαντικό, στη μακρινή Brasil, saudade, σημαίνει νοσταλγία, λαχτάρα για όσα μας έχουν λείψει, άνθρωποι, τόποι, καταστάσεις, συναισθήματα, χιούμορ, ηρεμία, ζωντάνια, ευτυχία, ερωτισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Πάριος για δύο συναυλίες στο Θέατρο Άλσος12.09.2018

Στη συναυλία θα ακουστούν και ακυκλοφόρητα καινούρια τραγούδια από τον νέο προσωπικό δίσκο που ετοιμάζει αλλά και τραγούδια – έκπληξη από την πρόσφατη συνεργασία της με τον κορυφαίο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Συνοδευμένη από την μπάντα της, ένα σχήμα εξαιρετικών μουσικών – τον Πέτρο Βαρθακούρη στο μπάσο, τον Γιάννη Αγγελόπουλο στα τύμπανα και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα – και μέσα από τις πολυπολιτισμικές μουσικές επιλογές και καταγωγές της Κατερίνας θα ταξιδέψουμε από την Τήνο στη Λατινική Αμερική και από εκεί κάπου πιο μακριά μέχρι να μας δροσίσει πάλι το κυκλαδίτικο αεράκι και να σβήσουν τα φώτα στο μικρό θέατρο της Ξινάρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Τεχνόπολη για μια “διαφορετική” μουσική σκυταλοδρομία12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Saudade»
Θέατρο Ξινάρας, Τήνος
Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος 10€, Φοιτητικό/ Ανέργων 7€

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες: T.: 6937177254, email: [email protected], στο γραφείο του Φεστιβάλ κάθε μέρα 11.00-14.00 και 19.00-22.00

Συντελεστές:

Κατερίνα Πολέμη – φωνή, κιθάρα, ενορχηστρώσεις
Γιάννη Αγγελόπουλος – τύμπανα
Πέτρος Βαρθακούρης – μπάσο
Δημήτρης Παπαδόπουλος – τρομπέτα & flugel horn
Ηχοληψία – Γιάννης Παξεβάνης
Management/ Παραγωγή: PROSPERO www.prospero.com.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b