MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα; 13 συναυλίες για την Δευτέρα 12 Ιουλίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου.

συναυλίες
Οι ΜΕΛΙSSES για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσος μαζί με την Μαντώ
Monopoli Team

1.Δημήτρης Μυστακίδης «15 χρόνια ρεμπέτικα με κιθάρα» στη πλαζ Αρετσούς

Στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival ο Δημήτρης Μυστακίδης την Δευτέρα 12 Ιουλίου ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια ακόμα απολαυστική παράσταση. Ο ίδιος δηλώνει:« Φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου μου δίσκο. Τα «16 ρεμπέτικα με κιθάρα» αποτέλεσαν για εμένα, την αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Ενός ταξιδιού που μόνο χαρές και γνώση μου έχει δώσει. Όλοι μας περάσαμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο εγκλεισμού και ανατροπών της καθημερινότητας μας. Τα ρεμπέτικα τραγούδια, και στην εποχή της δημιουργίας τους αλλά και τώρα αποτελούν στήριγμα για να πάμε παρακάτω αλλά και αφορμή για να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Είναι καιρός να βρεθούμε όλοι μαζί και να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας».
Δευτέρα 12/7 20:00
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: viva.gr
Αρετσού, Αρετσού, Καλαμαριά 551 32

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Παύλος Παυλίδης και The Boy στο Ηρώδειο

Ο Παύλος Παυλίδης και ο The Boy, δύο από τους σημαντικότερους εκφραστές της σύγχρονης ανεξάρτητης ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχονται, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, σ’ ένα ξεχωριστό μουσικό δίπτυχο, για πρώτη φορά στο Ηρώδειο. Ο Παύλος Παυλίδης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά, ακυκλοφόρητο υλικό από τον δίσκο που ετοιμάζει, συνδέοντας μουσικά το παρελθόν με το παρόν του. Ο The Boy θα παρουσιάσει ένα πολυσυλλεκτικό setlist, με κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία του.
Δευτέρα 12/7, 21:00
Εισιτήριο: Διακεκριμένη Ζώνη 30€ • Ζώνη Α΄ 30€ | Ζώνη Β΄ 25€ | Ζώνη Γ΄ 25€ • Άνω Διάζωμα 17/12/10€ • Φοιτητικό / 65+ / Καλλ. Σωματείων 10/8€ • ΑΜΕΑ / Ανέργων / Σπουδαστικό Καλλ. Σχολών 5€. Προπώληση: ticketservices.gr
Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα. Τηλ: 21 0324 1807.

2.«Μπουένος Άιρες, Νέα Υόρκη, Βοµβάη, Τόκιο και Μπαρµπαριά» από τους Π. Δημητρακόπουλος , Π. Θαλασσινός, Ν. Ξυδάκης, Ε. Ρεμπούτσικα στο Ct Garden

Έξι προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού (Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Ξυδάκης, Καλλιόπη Βέττα, Ζαχαρίας Καρούνης, Αρετή Κετιµέ, Κατερίνα Παπαδοπούλου) αναδεικνύουν την µαγεία και την αρµονία που προσφέρει το κανονάκι, σε µία µουσική διαδροµή που διατρέχει όλες τις εκφάνσεις του ελληνικού τραγουδιού. «Στο Σου-Μιτζού», «Στη Σέριφο ήσουν πουλί», «Τα σµυρνέικα τραγούδια», «Γεια και χαρά σου Βενετιά», «Σεβάχ ο θαλασσινός», «Σφίγγα», «Νείλος», «Ένα τραγούδι απ΄ τ΄ Αλγέρι», «Αλεξάνδρεια», «Στο Λιβυκό» και όχι µόνο… Παρόν και το Κανονάκι του Διονύση Σαββόπουλου από την «Ρεζέρβα» του 1979. ‘‘Τούτος ο κανόνας µε το κανονάκι…’’ Μια πρωτότυπη ταξιδιάρικη συναυλία, µε πρωταγωνιστή το κανονάκι και τον αριστοτέχνη σολίστ του οργάνου, Πάνο Δηµητρακόπουλο.
Δευτέρα 12/7  21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr 
City Garden (Christmas Theater), Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι 111 46, τηλ: 21 1770 1700

3.Μαρίζα Ρίζου στο θέατρο Μυθωδία

Μετά από έναν μουντό χειμώνα, τόσο διαφορετικό από όλους τους προηγούμενους, δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο από την καλοκαιρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με αγάπη και τρέλα γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση. Θα ακούσετε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια», στο «Μηδέν», στο «Καίγομαι» και στο «Ζητάτε να σας πω», αλλά βέβαια και στο «Πετάω», στο «Πάμε μια βόλτα», στο «Είναι μικρή η ζωή», όπως και στα πιο καινούρια «Κάποιος να με σύρει», «Πάμε πιο πέρα» και «Πόσο Βλάκας». Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, ένα ξεχωριστό live την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.
Δευτέρα 9/7  21:00
Εισιτήριο: Από 15€. Προπώληση: viva.gr 
Θεατρο Μυθωδια – Γερανι Ρεθυμνου, Γεράνι 741 00, τηλ: 694 744 1051

4.ΟΙ ΜΕΛΙSSES για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσος

Οι ΜΕΛΙSSES έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1200 live στα 12 χρόνια τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στο Θέατρο Άλσος και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του όπως «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει. Μαζί τους η αγαπημένη σε όλους μας Μαντώ.
Δευτέρα 12/7  21:00
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Άλσος (Πεδίον του Άρεως), Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, τηλ: 21 0822 7471

5.Οι SOLMEISTER Ζωντανά στο  Ακόντισμα

Οι  SOLMEISTER full band μαζί με τους MARSEAUX  ζωντανά στο Ακόντισμα την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021. Μας καλούν να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο ένταση και πάθος. Ότι ακριβώς χρειαζόμαστε μετά από lockdown.
Δευτέρα 12/7  20:30
Εισιτήριο: Από 13€. Προπώληση: viva.gr
Akontisma, Παλαιά, ΕΟ Καβάλας Ξάνθης, Νέα Καρβάλη 640 06, τηλ: 251 031 6790

6.Οι Dub Garden για πρώτη φορά στο Gazarte

Δευτέρα 12 Ιουλίου και η εβδομάδα ξεκινάει δυνατά με Dub Garden full band live, στο Roof Stage του Gazarte. Η 6μελή μπάντα των Dub Garden, από Θεσσαλονίκη, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για μια άκρως εκρηκτική dub βραδιά. Με δύο προσωπικά άλμπουμ στη βαλίτσα τους και το τρίτο στα σκαριά, σκοπεύουν να μας ταξιδέψουν σε dub μονοπάτια παντρεύοντας reggae, trip hop και downtempo ήχους.
Δευτέρα 12/7  21:30
Εισιτήριο: Από 10€. Προπώληση: viva.gr
Gazarte, Βουτάδων 34, Αθήνα 118 54, τηλ: 21 0346 0347

7.Οι Χατζηφραγκέτα live στην Τεχνόπολη

Οι Χατζηφραγκέτα επιστρέφουν την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 στην Τεχνόπολη σε full band σύνθεση. Δεν το χάνεις. Σίγουρα.
Δευτέρα 12/7  21:ο0
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: viva.gr
Τεχνόπολις, Αθήνα 118 54, τηλ: 21 0346 1589

8.Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2021: Ο Μάριος Φραγκούλης στο Θέατρο Πέτρας συναυλίες

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στις συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους μαζί με μια παρέα νέων καλλιτεχνών και μια παράσταση που παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρυσι για λίγες παραστάσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά που λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει αλλού. Φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε ξανά, με ανανεωμένο πρόγραμμα και εξαιρετικούς μουσικούς στις 12 Ιουλίου στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Καλεσμένοι του Μάριου Φραγκούλη είναι τρεις πολύ ξεχωριστοί ερμηνευτές της νεότερης γενιάς: η Δήμητρα Σελεμίδου, η Μυρτώ Βασιλείου και ο Βασίλης Κούρτης.
Δευτέρα 12/7  21:ο0
Εισιτήριο: Από 20€. Προπώληση: ticketservices.gr
Θέατρο Πέτρας, σκηνή “Μίνως Βολανάκης”, Μελίνας Μερκούρη, Πετρούπολη 132 31

9.Ο Γίαννης Χαρούλης στο Θέατρο ΕΗΜ-ΦΡΟΝΤΖΟΥ στα Ιωάννινα συναυλίες

Ο Γιάννης Χαρούλης και η μουσική του παρέα, μας προσκαλούν να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και κυρίως να ξανασμίξουμε, υπό τον ήχο αγαπημένων μας τραγουδιών. Μπορεί τα φιλιά, οι αγκαλιές και ο χορός να απουσιάζουν, η ανάγκη μας όμως να ιδωθούμε ξανά, μοιάζει μεγαλύτερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Το ραντεβού μας ανανεώνεται σε ανοιχτούς χώρους και κάτω από έναστρους ουρανούς, ώστε να θυμηθούμε όλοι τη σημασία του να «είμαστε μαζί» και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη «μουσική αγκαλιά».
Δευτέρα 12/7  21:ο0
Εισιτήριο: Από 15€(κανονικό), 12€(μειωμένο). Προπώληση: ticketservices.gr
Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ, Ιωάννινα 453 33

10.«Αμήν»… από την Άννα Βίσση στο Παγκρήτιο Στάδιο συναυλίες

Η μοναδική ερμηνεύτρια ενώνεται ξανά με την «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο κοινό ένα -σχεδόν τρίωρο-ανατρεπτικό, μουσικό ταξίδι. Θρυλικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμοί από την πλούσια προσωπική της διαδρομή, αλλά και αγαπημένα τραγούδια και διασκευές από την ελληνική και διεθνή σκηνή, εναλλάσσονται μαγικά, σε μια καλοκαιρινή γιορτή της μουσικής. Μια ανανεωμένη παράσταση γεμάτη ενέργεια, πάθος, συγκίνηση (και …χιούμορ) που, σε συνδυασμό με το φλογερό αίσθημα της Άννας Βίσση και την εκρηκτική της χημεία με τους μουσικούς, υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όσους μοιραστούν αυτό το μοναδικό live με την αγαπημένη τραγουδίστρια. Μαζί της στα τραγούδια ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.
Δευτέρα 12/7  21:30
Εισιτήριο: Από 16€,την ημέρα της συναυλίας: 18€. Προπώληση: ticketservices.gr
Παγκρήτιο Στάδιο, Ηράκλειο 713 03, τηλ: 281 026 4574

11.«ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ» με την Καίτη Γαρμπή στο θέατρο Γης συναυλίες

Η «ντίβα της καρδιάς μας», μετά το πολύμηνο lockdown λόγω της πανδημίας και τα μέτρα αποστασιοποίησης, θα μας ενώσει «Ξανά Μαζί» μέσα από ανεπανάληπτα live parties σε Ελλάδα και Κύπρο. Με τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της 30ετους καριέρας της, τα no1 hits της, όπως το πρόσφατο ντουέτο «Ατόφιο Χρυσάφι» με τον Διονύση Σχοινά που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και βρίσκεται στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay και τις μοναδικές ερμηνείες της, η Καίτη Γαρμπή, συντροφιά με τους μουσικούς της, θα χαρίσουν αξέχαστες μουσικές στιγμές.
Δευτέρα 12/7  21:00
Εισιτήριο: Από 16€. Προπώληση: ticketservices.gr
Θέατρο Γης, Τριανδρία 553 37, τηλ; 231 520 0200

12.«Τι είναι αυτό που μας ενώνει»… με τους Πυξ Λαξ στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου συναυλίες

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια. Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες. Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή. Οι Πυξ Λαξμε γροθιές και με κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα όπως παλιά.
Δευτέρα 12/7  21:00
Εισιτήριο: Από 15€, Ταμείο: 18€. Προπώληση: ticketservices.gr
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά 731 32, τηλ:+30 28210 34200

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη: Μουσικές ιστορίες στο Faliro Summer Theater12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b