MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΊΑ

Κρεσέντο Εκδίκησης: Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Θεοφανίας Ανδρονίκου-Βασιλάκη από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

Η Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη επιστρέφει μ’ ένα δυνατό αστυνομικό μυθιστόρημα, που διεκδικεί πρωταγωνιστική θέση στα αναγνώσματα του καλοκαιριού.

Monopoli Team

Το «Κρεσέντο Εκδίκησης» μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Η συγγραφέας μάς ταξιδεύει στην Πολωνία, την Ορεινή Κορινθία και τη Λυών σ’ ένα συγκλονιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα. Συναρπαστική πλοκή γεμάτη ανατροπές και ένα τέλος που κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει…

Λίγα λόγια για την πλοκή

Στετίνο Πολωνίας, 1988. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την έναρξη του καλοκαιριού στην έπαυλη της οικογένειας Βίσκο, ο δεκαοκτάχρονος Βάσα Ορλάνωφ συλλαμβάνεται για τη στυγερή δολοφονία του ιδιοκτήτη. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως κίνητρό του ήταν η κλοπή ενός πίνακα αμύθητης αξίας. Όμως, τίποτα δεν εξηγεί το έγκλημα του νεαρού ενάντια στον άνθρωπο που τον ευεργετούσε για χρόνια.

Ορεινή Κορινθία, 2018. Στις στροφές της χιονισμένης Ζήρειας, ένα αυτοκίνητο πέφτει στον γκρεμό και τυλίγεται στις φλόγες. Από μέσα ανασύρεται νεκρή η Αγνή Γεωργίου. Όταν οι αστυνομικές αρχές διαπιστώνουν τη σχέση της με τον διαβόητο και διεθνώς καταζητούμενο Ορλάνωφ, ενημερώνουν άμεσα την Ιντερπόλ. Ο αστυνομικός πράκτορας Νικόλας Στασινός έρχεται εσπευσμένα στην Ελλάδα. Συνεργάζεται με την αστυνόμο Νιόβη Πέτρου του Τμήματος Κορίνθου, προκειμένου να εντοπίσουν τον κακοποιό.

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι άνθρωποι αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Αναζητώντας στοιχεία από το παρελθόν και ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι ενάντια στον χρόνο σε Πολωνία, Γαλλία και Ελλάδα. Κοινός σκοπός τους είναι να συλλάβουν έναν στυγνό δολοφόνο, που διαφεύγει για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Και τότε αδιανόητα εγκλήματα και ένοχα μυστικά, θαμμένα στο σκοτάδι και στη σιωπή, αποκαλύπτονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη: Η συγγραφέας μάς συστήνει το νέο της βιβλίο «Άσπιλοι Ένοχοι»12.09.2018

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη (λογοτεχνικό ψευδώνυμο) εργάζεται ως δημοσιογράφος σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες, στον χώρο του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Επίσης, έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, συμμετέχοντας ως κειμενογράφος και σεναριογράφος σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Ως συγγραφέας εμφανίστηκε το 2009 με το βιβλίο «Δεσποινίς ετών 29… και κάτι ψιλά», από τις Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, το οποίο έγινε μπεστ σέλερ. Το 2012 κυκλοφόρησε το μεταφυσικό δράμα «8 ψυχές που δεν έφυγαν», από τις Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆσπιλοι Ένοχοι, της Θεοφανίας Ανδρονίκου-Βασιλάκη από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη12.09.2018

Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησαν τα μυθιστορήματα: «Ο κορσές της Σταχτοπούτας» (2014) και «Γυναίκες στα πρόθυρα… γάμου» (2015) και από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη τα μυθιστορήματα: «Η Διαθήκη του Ζάνα» (2017), «Η Υπηρέτρια της Δούκισσας» (2018), «Ζακίνθη, στο Άβατο του Κόντε» (2019) και «Άσπιλοι Ένοχοι» (2020).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη
Εκδόσεις: Χάρτινη Πόλη
Κατηγορία: Μυθιστόρημα
Σελίδες: 556
Κυκλοφορία: Ιούνιος 2021
Τιμή: 16,90€
Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b