MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
14
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Το μήνυμα, του Αργύρη Χιόνη στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας

Την τραγελαφική φάρσα του Αργύρη Χιόνη «Το Μήνυμα» επέλεξε, ως την πρώτη της θεατρική δουλειά η Ομάδα APUS, για να συστηθεί στο κοινό.

Monopoli Team

Την τραγελαφική φάρσα του Αργύρη Χιόνη «Το Μήνυμα» επέλεξε, ως την πρώτη της θεατρική δουλειά η Ομάδα APUS, για να συστηθεί στο κοινό.

Η παράσταση, που τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) θα παρουσιαστεί στο Ανοιχτό Θέατρο Γκράβας, για μία μόνο βραδιά την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 21.00, σε σκηνοθεσία της Ανθής Φουντά.

Το μήνυμα

Λίγα λόγια για το έργο: «Το Μήνυμα» του Αργύρη Χιόνη

Εγκλωβισμένοι σε ένα ταξίδι χωρίς αρχή και τέλος, δύο ανθρωπάκια (ή οι άνθρωποι) πασχίζουν να παραδώσουν ένα μήνυμα που έχουν ξεχάσει. Μια κωμικοτραγική παράσταση που μας προκαλεί να γελάσουμε με την κατάντια, να ξαφνιαστούμε με την απόγνωση και να αναρωτηθούμε τί μένει από τον άνθρωπο αν του πάρεις την αρχή και το τέλος. Μια ευρηματική, κωμική και βαθιά ανθρώπινη παράσταση που χωρά ολόκληρη στα αυστηρά όρια ενός σκηνικού που μοιάζει βγαλμένο από ξύλινο παιχνίδι-γρίφο.  Ελάτε να γελάσετε με τους ανθρώπους μέσα στο κλουβί!

Το μήνυμα

Λίγα λόγια για την Ομάδα APUS:

Η Ομάδα APUS συστάθηκε το 2020 από τους Ανθή Φουντά, Αντώνη Κυριακάκη και Γιώργο Πατεράκη. Το θεατρικό κενό αυτής της χρονιάς προσέφερε το χρόνο για τη δημιουργική συνάντηση των τριών, η οποία βρισκόταν σε αναμονή από την προγενέστερη επαγγελματική τους περίοδο. Μετά τις σπουδές και τα πρώτα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φτιάξουν μια ευρηματική, κωμική και βαθιά ανθρώπινη παράσταση. Με τα λιγότερα δυνατά μέσα, εμπιστοσύνη στο κείμενο, αλληλοσεβασμό και επίμονη εργασία. Στην πρώτη τους παράσταση, «Το Μήνυμα» του Αργύρη Χιόνη αναζητούν τι μένει από τον άνθρωπο όταν μείνει χωρίς ανθρώπους, μελετώντας και αναπλάθοντας μια τραγελαφική φάρσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αργύρης Χιόνης
Σκηνοθεσία: Ανθή Φουντά

Σκηνικά: Σταμάτης Λεόντιος
Κοστούμια: Ξένια Σοφιανάτου
Χορογραφία: Ευθύμης Χρήστου

Παίζουν: Αντώνης Κυριακάκης, Ανθή Φουντά

Διάρκεια: 60'
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος – Κανονικό12€, Φοιτητικό / Ανέργων 9€, Ομαδικό 6 ατόμων 8€, Αγορά Εισιτήριου στο θέατρο την ημέρα της παράστασης 14€
Πληροφορίες: Τηλ.: 2130882955, Κιν.: 6983228336
Παραστάσεις: Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-gravas/to-mhnyma/
Πληροφορίες Χώρου: Ταϋγέτου 60, Γαλάτσι, Τηλ. 2130882955
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Το Βιβλίο της Ανησυχίας – Ημερολόγιο Αποχαιρετισμού, από την ομάδα 4PLAY στο Θέατρο Αργώ
Θεατρικά Νέα
Ο Χορός των εραστών: Η παράσταση του Tiago Rodrigues επιστρέφει στη Στέγη
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Φαέθων, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Φούρνος
ΘΕΑΤΡΟ
Η θρυλική «Λόλα» ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Παλλάς
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Επικήδειος, του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Θέατρο Αλεξάνδρεια
ΘΕΑΤΡΟ
Κάπου περνούσε μια φωνή, από την bijoux de kant για 2ο χρόνο στο HOOD art space
ΘΕΑΤΡΟ
Συγγνώμη Κύριε Μπέκετ, της Σοφίας Φιλιππίδου στο Μαγαζάκι της Τ3χνης
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Κάλπηδες, του Στρατή Μυριβήλη για 3η χρονιά στο Θέατρο Olvio
ΘΕΑΤΡΟ
Το Κοράκι – Ένα Μουσικό Αναλόγιο, της Τώνιας Ράλλη στο Rabbithole
ΘΕΑΤΡΟ
Η Θελεστίνα, σε σκηνοθεσία Αστέριου Πελτέκη για δεύτερη χρονιά στο Βασιλικό Θέατρο
Θεατρικά Νέα
Τόσκα: Sold out οι παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή – Επιπλέον ημερομηνία
ΘΕΑΤΡΟ
Το Αποτύπωμα, από τη Φένια Αποστόλου στο Calderone Art Space