MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
05
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Daniel Sloss για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Άλσος

Ο Σκωτσέζος Daniel Sloss, ένα από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης κωμωδίας, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Daniel Sloss
Daniel Sloss
Monopoli Team

Ο Σκωτσέζος Daniel Sloss, ένα από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης κωμωδίας, ως ηθοποιός, κειμενογράφος και stand-up καλλιτέχνης, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Η εντυπωσιακή καριέρα του ξεκίνησε στα 19 του, όταν υπήρξε ο νεαρότερος κωμικός που εμφανίστηκε solo στο West End του Λονδίνου. Έκτοτε, η φήμη του έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της Μεγάλης Βρετανίας, με πολλές εμφανίσεις στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ (Conan, Comedy Central’s ‘Drunk History’, ‘Comedy Roast Battles’, ‘Sunday Night at the Palladium’, ‘The Graham Norton Show’, κλπ).

Έχει κυκλοφορήσει 2 comedy specials με το Netflix (“DARK” και “Jigsaw”) και το “Daniel Sloss: X” στο HBO. Αν και μόλις 30 ετών, έχει ήδη στο ενεργητικό του 11 solo touring shows, 11 solo sold out σαιζονς στο London’s West End και 6 στο off-Broadway της Νέας Υόρκης. και επί 12 χρόνια είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του κορυφαίου φεστιβάλ τεχνών του κόσμου, του Edinburgh Fringe. Έχει εμφανιστεί ζωντανά σε περισσότερες από 50 χώρες. Τα specials του μπορεί να τα δεί το κοινό σε 190 χώρες (και 26 γλώσσες).

Ο Daniel Sloss για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Άλσος

Ο Daniel Sloss για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Άλσος

Στην πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας, στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 στο Θέατρο Άλσος, θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια παράστασή του “Daniel Sloss: HUBRIS”. Ο special guest είναι ο Kai Humphries, Άγγλος κωμικός που είναι και ο καλύτερος φίλος του Daniel και περιοδεύει μαζί του ανά τον κόσμο.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα www.viva.gr , Wind, Reload και Ευρυπίδης. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.detoxevents.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται το καλοκαίρι με δύο συναυλίες στο Θέατρο Άλσος12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Daniel Sloss

Τιμές Εισιτηρίων: VIP: 45 ευρώ, Διακεκριμένη Ζώνη: 40 ευρώ, Ζώνη Α: 33 ευρώ, Ζώνη Β: 28 ευρώ, Ζώνη Γ & Δ: 24 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021
Σενάριο: Daniel Sloss
Πληροφορίες: www.detoxevents.gr
Παραστάσεις: Δευτέρα στις 21:00
Link Εισιτηρίων: viva.gr
Πληροφορίες Χώρου: θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Αθήνα, τηλέφωνο: 21 0822 7471
Περισσότερα από Showtimes
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ανεξάρτητα Κράτη: Η παράσταση των Παλούμπη-Τσιοτσιόπουλου σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι
ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Γιάννης Χρήστου – Εναντιοδρομία: Το «άγνωστο» αρχείο μιας μουσικής ιδιοφυΐας σε μια έκθεση στο ΕΜΣΤ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Μέγαρο: Η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου σε ένα ρεσιτάλ με έργα Ραχμάνινοφ και Σούμαν
ΘΕΑΤΡΟ
National Theatre Live: Ο «Άμλετ» με την υπογραφή του Robert Hastie στο Μέγαρο
ΜΟΥΣΙΚΗ
The Sea Inside: Το Stelios Chatzikaleas Quartet στο Half Note Jazz Club
Μουσικά Νέα
Οι Pantera στο επετειακό Release Athens 2026
Μουσικά Νέα
Ο Leon of Athens στο Gazarte με νέα μπάντα και ολοκαίνουρια μουσική
ΜΟΥΣΙΚΗ
Μάρθα Φριντζήλα: Επιστρέφει στο Κύτταρο, με Kubara Project Reloaded και Kalogeraki bros
ΜΟΥΣΙΚΗ
Echo Rising Stars: Δύο συναυλίες, δύο ανερχόμενα αστέρια της ευρωπαϊκής μουσικής στο Μέγαρο
CINEMA
Ο ήχος της πτώσης
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Βυσσινόκηπος: Ο Έκτορας Λυγίζος ανεβάζει το “κύκνειο άσμα” του Τσέχωφ στο Εθνικό
ΘΕΑΤΡΟ
Η Κατάρρευση: Η ομάδα Νοσταλγία διασκευάζει Φ.Σ. Φιτζέραλντ στο Rabbithole