MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Τι αλλάζει στη διασκέδαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου

Όσα αλλάζουν αναφορικά με τον χώρο της εστίασης αλλά και τους χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας από το Σάββατο 12 Ιουνίου.

photo: Alexander Popov/unsplash
Monopoli Team

Η ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά
  • Από το Σάββατο 12 Ιουνίου, επιστρέφει η μουσική σε μπαρ και εστιατόρια στους εξωτερικούς χώρους εστίασης στους οποίους φιλοξενούνται μόνο καθήμενοι πελάτες. Σε περίπτωση καταστρατήγησης του μέτρου, το πρόστιμο είναι 5.000 ευρώ στην πρώτη παράβαση και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες σε δεύτερη παράβαση.
  • Από το Σάββατο 12 Ιουνίου παρατείνεται κατά μία ώρα το ωράριο κυκλοφορίας με την απαγόρευση να αρχίζει πλέον στη 01:30 μέχρι τις 05:00. Πρόκειται για την τελευταία αναπροσαρμογή που γίνεται καθώς από την 1η Ιουλίου, αίρεται εντελώς η απαγόρευση κυκλοφορίας, με γνώμονα πάντα τα επιδημιολογικά δεδομένα.
  • Από 12 Ιουνίου στις 6 το πρωί αυξάνεται το ποσοστό πληρότητας σε δραστηριότητες θεάματος-ακροάματος από 50% σε 75% όταν το θέατρο είναι χωρητικότητας έως 1.000 θέσεων, σε 70% όταν το θέατρο είναι μέχρι 5.000 θέσεις χωρητικότητας, σε 65% όταν είναι έως 15.000 και όταν είναι πλέον των 15 χιλ. θέσεων, ο μέγιστος αριθμός οριστικοποιείται σταθερά στα 10.000 άτομα με υποχρεωτική μάσκα για όλους (σε κάθε περίπτωση).

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Στην Πόλη
VIMA_WEB3b