Αυτοί που εύχονται τον θάνατό μου
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήO Τέιλορ Σέρινταν σκηνοθετεί την Αντζελίνα Τζολί στην επιστροφή της στις περιπέτειες.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜία δασοπυροσβέστρια που προσπαθεί να ξεπεράσει τις τρεις ζωές που δεν κατάφερε να σώσει από τη φωτιά, έχει την ευκαιρία για εξιλέωση όταν καλείται να προστατεύσει ένα αγόρι, που ήταν μάρτυρας δολοφονίας, από τους διώκτες τους.
Η Αντζελίνα Τζολί το παλεύει
Το σενάριο που αποτελεί διασκευή του ομότιτλου best-seller του Μάικλ Κορίτα πασχίζει να γίνει θεαματικό και δραματικό μαζί. Περιέργως ο Τέιλορ Σέρινταν σε αυτά τα λημέρια κάνει… παπάδες (θυμηθείτε μόνο τα πρόσφατα και άκρως πετυχημένα «Πάση θυσία» και «Στα ίχνη του ανέμου») αλλά εδώ κάτι λείπει από τη συνταγή.
Η Τζολί στην επιστροφή της στις περιπέτειες (το 2010 και ο «Tourist» η τελευταία της φορά) είναι αποτελεσματική χωρίς πάντως να προσφέρει το κάτι παραπάνω, γεγονός που επηρεάζει ως ένα βαθμό το ρεαλιστικό κομμάτι της δράσης που σχετίζεται με τα εσωτερικά τραύματα και τις ανοιχτές πληγές της ηρωίδας. Βλέπεται πάντως με άνεση καθώς δεν λείπουν η αγωνιώδης δράση αλλά και οι σωστές λυρικές εκλάμψεις που δίνουν ζωτικές ανάσες στο σύνολο.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google