MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 27 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 27 Μάϊου.

άγριες μέλισσες επ. 147
Monopoli Team

20:00: «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ-ΜΟΥ-ΤΟΝ-ΠΛΑΤΑΝΟ-επ.-149

Επεισόδιο 149: Ο Ηλίας κλέβει ένα τρυφερό φιλί από τη Φιλιώ και παραδέχεται, για ακόμη μια φορά, το ερωτικό του ενδιαφέρον γι’ αυτήν. Ποια θα είναι η στάση της Φιλιώς; Θα ενδώσει στους πονηρούς σκοπούς του Ηλία ή θα κόψει κάθε επαφή μαζί του; Η συγκατοίκηση της Κατερίνας και του Παναγή ξεκινάει με προβλήματα! Όσο ο Παναγής δεν βρίσκει τη βολή του στο νέο του σπίτι, εκείνη πρέπει να πάρει μια απόφαση ζωής. Να κυνηγήσει την ιατρική της καριέρα, πίσω στην Αθήνα ή να τα τινάξει όλα στον αέρα, για τον έρωτα και να παραμείνει στον Πλάτανο;

Πολύ ψηλά φαίνεται να έχει πάρει τον αμανέ η Καλλιόπη, μετά την πρόταση γάμου του Χαραλάμπη! Θέλει να του βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Θα επαναστατήσει ο καημένος ο Χαραλάμπης και θα κόψει τον αέρα στη Καλλιοπίτσα του ή μήπως θα δεχθεί αδιαμαρτύρητα όλες τις παραξενιές της; Η κόντρα του Τζώρτζη και του Κανέλλου καλά κρατεί. Ο Τζώρτζης ανεβάζει στα σόσιαλ ντροπιαστικά βίντεο του Κανέλλου, για να τον ξεφτιλίσει! Και όσο ο Κανέλλος είναι στα κάγκελα και θέλει να δείρει τον Τζώρτζη, το κοινό καλείται να αποφασίσει ποιος από τους δύο αξίζει την καρδιά της Χρύσας.

20:00: «Ήλιος» στον ANT1 Ο ήλιος επ. 168

Επεισόδιο 168: Η Νάντια αποκαλύπτει στην αστυνομία ότι το άλλοθι που έδωσε στον Κρις ήταν ψεύτικο. Η Ελένη ετοιμάζεται να φύγει κρυφά από την Καβάλα μαζί με την Μαριάνθη, η οποία, όμως, δυσκολεύει το σχέδιο της μαμάς της όταν της ανακοινώνει ότι δεν θέλει να φύγει ξανά μακριά από τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης ανακρίνει τον Κρις, ο οποίος συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξή του με τον φόνο της γυναίκας. Η Λήδα είναι σοκαρισμένη μετά την είδηση για τον θάνατο του Νικήτα. Ο Δήμος στέκεται δίπλα της και προσπαθεί να την στηρίξει. Ο Φίλιππος περιμένει με αγωνία την αποφυλάκισή του. Πιστεύει ότι ο Κρις θα ομολογήσει και θα επιστρέψει επιτέλους σπίτι του. Η Ελένη συναντά κρυφά τον Μανώλη και τους βλέπει από μακριά η Αλίκη.

21:00: «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ. 220

Επεισόδιο 220: Ο Οδυσσέας δεν μπορεί με τίποτα να συγχωρέσει την Έρση και εκείνη παίρνει τα δίδυμα και επιστρέφει στην Κέρκυρα. Η Μαίρη δεν κάνει πίσω στον εκβιασμό της και ο Μάρκος περνάει αμέσως στην αντεπίθεση, δείχνοντάς της ότι δεν σηκώνει απειλές. Οι εντάσεις μεταξύ Ολυμπίας και Εύας συνεχίζονται, με τον Νικηφόρο να προσπαθεί απεγνωσμένα να αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Ο Άκης προσλαμβάνει έναν χάκερ για να μάθει ποιος του έστειλε το μέιλ που του αποκάλυπτε ότι ο Δημήτρης και η Μαίρη έκαναν παρανομίες και η Ηλιάνα πανικοβάλλεται.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας ζητάει νομική συμβουλή από τον Έκτορα και δυστυχώς μαθαίνει ότι η Σύνθια Κίνλεϊ τον κρατάει στο χέρι. Στο μεταξύ, ο Άκης ρίχνει τον εγωισμό του και επαναπροσλαμβάνει τον Αιμίλιο ως διευθυντή του καναλιού, θέτοντας όμως όρους στη συνεργασία τους. Η Ηλιάνα πιέζει τον Σίμο να παίξει μία αρνητική κριτική για τον Οδυσσέα στο πολιτιστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων με τον Οδυσσέα να εξοργίζεται. Ο Μιλτιάδης πηγαίνει να περάσει τη νύχτα στο σπίτι του Άλκη, αφήνοντας την Κατερίνα μόνη της. Δυο ένοπλοι ληστές μπουκάρουν στο σουβλατζίδικο, ενώ είναι μέσα ο Φρίξος με την Αλίκη και το όπλο τους εκπυρσοκροτεί!

22:00: «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 τα καλύτερά μας χρόνια επ 52

Επεισόδιο 52: Το καλοκαίρι του 1973, σηματοδοτεί για τον Άγγελο το τέλος του Δημοτικού Σχολείου και το πέρασμα στο Γυμνάσιο. Παρά τα χρόνια που περνάνε, όμως, ο μικρός Αντωνόπουλος, λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά του, συνειδητοποιεί με τρόμο πως δεν παίρνει ούτε έναν πόντο στο ύψος και παραμένει έτσι, μαζί με τον Λούη, ένα από τα πιο κοντά παιδιά στη γειτονιά. Την ίδια στιγμή, η επικείμενη αναχώρηση της Νανάς για Θεσσαλονίκη έχει κάνει άνω κάτω τους Αντωνόπουλους, που το φυσάνε και δεν κρυώνει για το χουνέρι που τους έκανε ο Αποστόλης. Έτσι, κανείς δεν δίνει σημασία στην Ελπίδα, η οποία αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιεί ένα μεγάλο βήμα, που θα τη φέρει πιο κοντά στους στόχους της, καθώς συμμετέχει, πρώτη φορά, στον χορό της Επιδαύρου, με τον θίασο του Εθνικού Θεάτρου.

22:00: «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1 άγριες μέλισσες επ. 147

Επεισόδιο 147: Η οικογένεια των Σεβαστών μοιάζει να διαλύεται μετά τα τελευταία γεγονότα. Η κατάθεση της Πηνελόπης οδηγεί και πάλι την Ανέτ μπροστά στο Σπανό. Μαζί με τον Προύσαλη, την πιέζουν να ομολογήσει όσα γνωρίζει. Η Ελένη συγκλονισμένη από την τροπή των γεγονότων αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Κωνσταντής εξομολογείται στο Νικηφόρο την αλήθεια για το θάνατο του Γιάννου ενώ η Μυρσίνη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

22:00: «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 135: Η Αγγελική λέει ψέματα στο Στέφανο για να δικαιολογήσει την εξαφάνισή της. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά την πρόθεση του Νικόλα να μιλήσει στον Στέφανο για όλα κι εκείνη θέλει να τον προλάβει. Ο Παύλος εξακολουθεί να υποπτεύεται τον Δημήτρη για την εξαφάνιση της Αγγελικής. Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από την Χριστίνα που την έδιωξε όταν τον είχε ανάγκη. Η Ζωή προσπαθεί να πείσει την Αγγελική να φύγουν μακριά από το κτήμα αλλά δεν καταφέρνει. Η Κατερίνα δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα την κάνει έξαλλη με την Όλγα και αποφασίζουν με τον Δημήτρη να επισπεύσουν τον γάμο τους ώστε κανείς να μην έχει πια περιθώριο να προσπαθήσει να τους χωρίσει.

Η αστυνομία ψάχνει για τα χρήματα που υπεξαίρεσε ο Χανδρινός στο σπίτι της Τζένης αλλά δεν βρίσκει κάποιο στοιχείο. Η Σοφία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο σπίτι και δεν βρίσκει τον Ανδρέα στο τηλέφωνο, ο οποίος γενικότερα παρουσιάζει μια περίεργη συμπεριφορά τελευταία.  Ο Θωμάς συμβουλεύει τον Αποστόλη να αφεθεί στον ερωτά του για την Ιωάννα. Η Τζένη βρίσκει κάτι στο σπίτι της που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Ενώ η Αθηνά προσπαθεί να συνετίσει τον Νικόλα, ο Στέφανος ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Η Φίρμα (The Firm)» στο OPEN BEYOND Η Φίρμα

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής (1993). Σκηνοθεσία Σίντνεϊ Πόλακ. Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Τζιν Χάκμαν, Χόλι Χάντερ, Τζιν Τριπλχορν, Εντ Χάρις

Υπόθεση: Ένας νεαρός δικηγόρος προσλαμβάνεται με υψηλές αποδοχές από μια δικηγορική εταιρία του Μέμφις, αγνοώντας ότι τα αφεντικά του δουλεύουν για τη μαφία.

22:00 «Speed» στο ΣΚΑΙ Speed

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής (1994). Σκηνοθεσία Ίαν ντε Μποντ. Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Ντένις Χόπερ, Σάντρα Μπούλοκ, Τζεφ Ντάνιελς

Υπόθεση: Οι αστυνομικοί Τζακ Τρέιβεν και Χάρι Τεμπλ ματαιώνουν τα φιλόδοξα εκβιαστικά σχέδια του πρώην πυροτεχνουργού Χάουαρντ Πέιν, διασώζοντας μια ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι είχαν παγιδευτεί σ’ ένα ασανσέρ. Ο παρανοϊκός Πέιν, διψασμένος για εκδίκηση, θέτει τον Τρέιβεν αντιμέτωπο με μια νέα πρόκληση: τοποθετεί μια βόμβα σε ένα αστικό λεωφορείο γεμάτο αθώους επιβάτες, ρυθμίζοντάς την έτσι ώστε να εκραγεί, αν η ταχύτητα του εν κινήσει οχήματος πέσει κάτω από τα 50 μίλια την ώρα .

23:20 «Συλλέκτης Οστών» στο MEGA Συλλέκτης οστών

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής (1999). Σκηνοθεσία Φίλιπ Νόις. Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αντζελίνα Τζολί, Κουίν Λατίφα, Μάικλ Ρούκερ, Μάικ Μακ Γκλόουν, Λούις Γκάζμαν, Λίλαντ ‘Ορσερ

Υπόθεση: Ένας παραπληγικός αστυνομικός ντετέκτιβ με τη βοήθεια μιας νεαρής αστυνομικίνας προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου, ο οποίος σκηνοθετεί τις εκάστοτε δολοφονίες του ως μέρος ενός συνολικού παζλ προς συναρμολόγηση.

23:00 «Ο Κύριος Μoρντεκάι (Mortdecai)» στον ALPHA Ο κύριος Μόρντεκαϊ

Κωμική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Κεπ. Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Πολ Μπέτανι, Γκουίνεθ Πάλτροου

Υπόθεση: Τσάρλι Μόρντεκαϊ, ένας έμπορος τέχνης με πολλές νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες, εξαναγκάζεται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες να βρει έναν κλεμμένο πίνακα του Γκόγια προτού αυτός πέσει στα χέρια ενός επικίνδυνου τρομοκράτη.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

19:45 «Μέγας Αλέξανδρος: Η Μεγάλη Μάχη» στο COSMOTE HISTORY HD Μέγας Αλέξανδρος

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία Τζέρεμι Τζεφς

Υπόθεση: Ο Μάικλ Γουντ ακολουθεί τα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη Συρία ως το Ιράκ, με σκοπό να ρίξει φως στα γεγονότα που σημάδεψαν την καθοριστική μάχη του σπουδαίου Μακεδόνα στρατηλάτη εναντίον του πανίσχυρου περσικού στρατού, το 331 π.Χ.

22:00 «Η Ημισέληνος και ο Σταυρός- Η Δ’ Σταυροφορία» στο COSMOTE HISTORY HD Η Ημισέληνος και ο Σταυρός

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2005). Σκηνοθεσία Στιούαρτ Έλιοτ και Μαρκ Λιούις

Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του Σαλαντίν, το βασίλειο των Σταυροφόρων αρχίζει να συρρικνώνεται. Η τέταρτη Σταυροφορία δεν φτάνει στους Αγίους Τόπους, αλλά στοχεύει στην Κωνσταντινούπολη. H κατάρρευση της αυτοκρατορίας της πίστης ξεκινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLucifer: Η σειρά φαινόμενο επιστρέφει στο Netflix με ανατροπές12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b