MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 20 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 20 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00: «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ 144

Επεισόδιο 144: Η Μυρτώ μαθαίνει για την παγίδα που της έστησαν Μένιος, Τζώρτζης και Θοδωρής και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Η Φωτεινή μεταφέρει ένα δυσάρεστο νέο στον Στάθη, που τον αναγκάζει να βρει λύση ακόμα πιο γρήγορα σχετικά με τις τρούφες, ενώ ο Ντίμης έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καρδούλα της Βαρβάρας, που χτυπάει γι’ αυτόν. Η Κατερίνα με τη Φιλιώ, υπόσχονται πως δεν θα πάρουν τηλέφωνο τον Παναγή, για να του δώσουν ένα μάθημα που τις άφησε έτσι κι έφυγε, αλλά είναι άγνωστο για πόσο θα κρατηθούν μακριά του. Τι θα γίνει στο δάσος και θα φέρει αναστάτωση σε όλο το χωριό; Θα προλάβει ο Βαγγέλας να χαρεί την επιτυχία του σχεδίου τους;

20:00: «Ήλιος» στον ANT1 ήλιος επ. 163

Επεισόδιο 163:  Η Αθηνά ζητά απ’ τον Νικήτα να την βοηθήσει στην εξάρθρωση μια σπείρας αρχαιοκάπηλων με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Ο Νικήτας δέχεται, έχοντας στο μυαλό του και την προοπτική να ξαναπλησιάσει την Λήδα. Η ξαφνική άφιξη της Ελένης και της Μαριάνθης φέρνουν θετικές, αλλά και αρνητικές αλλαγές στη ζωή του Δημήτρη, ο οποίος υποψιάζεται πως ο λόγος που ήρθε η Ελένη είναι άλλος από αυτόν που του λέει. Η Αλίκη προσεγγίζει ζεστά την Μαριάνθη και κάνει όνειρα για τον επικείμενο γάμο της με τον Δημήτρη. Ο Φίλιππος υπερασπίζεται σε όλους την αθωότητα του Διονύση, χωρίς, όμως, να έχει ο ίδιος αξιόπιστο άλλοθι για το φόνο της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό του. Συγχρόνως, ένα ατύχημα του Πέτρου με το ποδήλατο μοιάζει μάλλον με απειλητική προειδοποίηση για τον Φίλιππο.

21:00: «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 216: Η Μάγδα υποφέρει και δεν αφήνει τον Αιμίλιο να της συμπαρασταθεί. Όπως ήταν επόμενο, τα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Άκη πέφτουν κατακόρυφα και η Ηλιάνα αναλαμβάνει να του μιλήσει για να τον πείσει να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Όταν του προτείνει όμως να ξαναφέρουν τον Αιμίλιο πίσω στη θέση του διευθυντή, ο Άκης απορρίπτει την ιδέα της με πολύ έντονο τρόπο, δείχνοντάς της ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Ο Σίμος εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα της τοκογλυφίας και η Σμαράγδα ανησυχεί πολύ για τη σωματική του ακεραιότητα. Ο εκδότης της Έλλης επισκέπτεται τον Φρίξο και την Έλλη στο σπίτι τους και ανακοινώνει στον Φρίξο ότι θέλει να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του οπωσδήποτε. Η Ηλιάνα αποκαλύπτει με περίσσιο θράσος στον Δημήτρη ότι αυτή τον πρόδωσε, ανοίγοντας νέο πόλεμο μαζί του.

Ο Νικηφόρος με την Εύα λένε στην Ολυμπία για την εγκυμοσύνη, χωρίς όμως να ξέρουν ποια θα είναι η αντίδρασή της. Η Κατερίνα συνεχίζει να μη δέχεται τον Άλκη στην οικογένεια και ο Μιλτιάδης, σε μια μεγάλη έκρηξη, της ζητάει να χωρίσουν.

22:00: «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1 άγριες μελισσες επ. 143

Επεισόδιο 143: Η Ελένη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού, βρίσκει τη δύναμη να πάρει μια απόφαση μετά από την οποία δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Σαραντόπουλος θα προτείνει στην Ουρανία να έρθει μαζί του στη Ρώμη επαγγελματικό ταξίδι κι εκείνη βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο δίλημμα. Η Ευσεβία αποκαλύπτει στον Βόσκαρη αυτό που δεν τολμούσε να του πει τόσο καιρό και ο Βόσκαρης συγκλονίζεται. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Η αποκάλυψη του εγκλήματος της προηγούμενης νύχτας θα πέσει σαν βόμβα και θα συγκλονίσει.

22:00: «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επ. 131

Επεισόδιο 131: Η Αγγελική ξυπνάει δεμένη σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη όπου βλέπει τον Γιάννη τον οποίο και αναγνωρίζει αμέσως. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει, προσπαθεί να τον στρέψει εναντίον των Αργυρών και να του δώσει να καταλάβει ότι τον εκμεταλλεύονται. Η Αθηνά με τον Στέφανο και τον Παύλο προσπαθούν να βρουν μια λύση για το πώς μπορούν να εντοπίσουν τα χρήματα που τους έκλεψε ο Χανδρινός γιατί τα έχουν πραγματικά ανάγκη αν θέλουν να ανακάμψει η εταιρία. Θεωρώντας πως η Τζένη γνωρίζει που βρίσκονται, η Αθηνά αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να πάει να της μιλήσει η ίδια, προσπαθώντας να την πείσει να συνεργαστεί.

Τα πράγματα δεν πάνε όμως όπως τα περιμένει. Όλη η οικογένεια των Ζάχων κάνουν ένα τραπέζι για να γιορτάσουν την επιστροφή της Λένας στο σπίτι. Η Σοφία πάει τα παιδιά να δούνε το σπίτι που θέλει να νοικιάσουν όπου και τους ανακοινώνει ότι αυτή κι ο μπαμπάς τους δεν θα είναι ξανά μαζί. Η Ζωή, ανησυχώντας που η Αγγελική δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους, πάει αρχικά στον Στέφανο για να τον ρωτήσει αν γνωρίζει κάτι και στην συνέχεια στον Μιχάλη, από τον οποίο και θα ζητήσει τη βοήθειά του.

ΤΑΙΝΙΕΣ

23:00 «Η Μέρα Της Βαστίλης (Bastille Day)» στον ALPHA Η μέρα της Βαστίλλης

Περιπέτεια, αμερικανικής, αγγλικής και γαλλικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάτκινς. Ηθοποιοί: Άιντρις Έλμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν, Σαρλότ Λε Μπον

Υπόθεση: Ένας μυστικός πράκτορας της CIA κι ένας νεαρός Αμερικανός πορτοφολάς αναγκάζονται να συνεργαστούν για να εμποδίσουν μια καλά κρυμμένη συνωμοσία, η οποία έχει σπείρει το χάος σε ολόκληρο το Παρίσι.

21:00 «Πρώτη Φορά Νονός» στο MEGA πρώτη φορά νονός

Ηθογραφία, ελληνικής παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία Όλγα Μαλέα. Ηθοποιοί: Τεξ Πάρντιου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Ελένη Καστάνη,  Γιώργος Κιμούλης

Υπόθεση: Ο 11χρονος Άλεξ, γιος πολιτικού προέδρου και μεγαλωμένος στην Καλιφόρνια, αντικαθιστά τον πατέρα του ως νονός στη βάφτιση της κόρης ενός κομματάρχη στην Κρήτη του ’60, στην οποία ποντάρει το κόμμα ώστε να κερδίσει ψήφους από την τοπική κοινότητα. Ο κομματάρχης αναλαμβάνει να μυήσει το παιδί στην ιδιοσυγκρασία των Κρητικών για να κερδίσει την εύνοιά τους.

22:00 «Ο Κυνηγός (The Predator)» στο ΣΚΑΙ κυνηγός

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Σέιν Μπλακ. Ηθοποιοί: Μπόιντ Χόλμπρουκ, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, Ολίβια Μουν, Τρεβάντε Ρόουντς

Υπόθεση: Ο γιος ενός στρατιώτη καλεί κατά λάθος στη Γη τους αιμοβόρους εξωγήινους Κυνηγούς, οι οποίοι απειλούν την ανθρωπότητα με αφανισμό.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Ο Μύθος των Αμαζόνων» στο COSMOTE HISTORY HD Ο μύθος των Αμαζόνων

Ντοκιμαντέρ, γερμανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Βίκτορ Γκράντιτς

Υπόθεση: Από την Αθήνα έως την Τροία, έσπερναν τον πανικό στα πεδία των μαχών. Με ‘οδηγό’ τον Ηρόδοτο, το ντοκιμαντέρ ταξιδεύει στις ουκρανικές στέπες για να λύσει το μυστήριο της ύπαρξης των μυθικών αρχαίων πολεμιστριών, των Αμαζόνων.

23:οο «Χαμένοι Κόσμοι: Η Αρχαία Αθήνα» στο COSMOTE HISTORY HD χαμένοι κόσμοι

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία Άννα Τόμσον

Υπόθεση: Τον 5ο αιώνα π.Χ., ένας σπουδαίος άντρας οδήγησε την Αθήνα σε μια χρυσή εποχή κι άνοιξε το δρόμο στον δυτικό πολιτισμό. Το ντοκιμαντέρ υποκλίνεται στο μεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας, με ένα ‘ταξίδι’ στην Αθήνα του Χρυσού Αιώνα του Περικλή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b