MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 13 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 13 Μαΐου.

άγριες μέλισσες επ. 139
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ 139

Επεισόδιο 139: Ο Μένιος, όπως και ο Θοδωρής, εκπλήσσεται με την απόφαση της Μάρμως, αλλά την καλοδέχεται. Ο Κανέλλος κάνει ακόμα μία προσπάθεια με τη Χρύσα, αλλά χτυπάει σε τοίχο και κάνει πίσω. Ο Χαραλάμπης, νομίζοντας ότι έχει χάσει την Καλλιόπη του, της λέει όλη την αλήθεια για την παρεξήγηση και πόσο την αγαπάει. Η Βαρβάρα, από την άλλη, ζει το όνειρο και προετοιμάζεται για τον γάμο των ονείρων της, ενώ το σχέδιο για να την αναγκάσουν να παρατήσει τον Χαραλάμπη μόνη της, παίρνει μπρος. Τι δουλειά έχει ο Τζίμης στον Πλάτανο; Θα καταφέρουν να μεταπείσουν τη Βαρβάρα; Τι θα γίνει πάλι, που θα φέρει τα πάνω κάτω;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 158:  Η Αλίκη πέφτει στην παγίδα της Μπέτυ που την παρουσιάζει σαν επικίνδυνη δολοφόνο και όλα δείχνουν πως θα είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει την αθωότητά της. Όλοι ανησυχούν για την τύχη της Σαλκέμ, καθώς δεν μπορούν να εντοπίσουν πού την κρατάει ο Μηνάς. Ο Νικήτας στέλνει πίσω το γράμμα που του έγραψε η Λήδα χωρίς να το διαβάσει, ενώ ο Δήμος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί σαν φίλος, βάζοντας στο περιθώριο τα συναισθήματά του γι’ αυτήν. Ο Δημήτρης ερευνά το παρελθόν της Μπέτυ από τότε που ήταν στο Ίδρυμα με την Αλίκη και ανακαλύπτει κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Συγκρίνει το dna της με αυτό που βρέθηκε στο σημείο ενός άλλου φόνου και περιμένει να επιβεβαιώσει τις υποψίες του. Το αποτέλεσμα θα τον οδηγήσει σε μια αλήθεια, που κανείς δεν φανταζόταν.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 212: Η Έρση κάνει παράπονα στη Ναυσικά για την συμπεριφορά του Οδυσσέα απέναντί της, αλλά η Ναυσικά παίρνει το μέρος του γιου της και την συμβουλεύει να σταματήσει να είναι τόσο επικριτική. Ο Άλκης συναντά την Κατερίνα και προσπαθεί να την προσεγγίσει, αλλά η άρνησή της είναι ισχυρή και απόλυτη. Ο Αιμίλιος πάει και βρίσκει τον Έκτορα για να του εκφράσει παράπονα, αλλά η συνάντηση αυτή ξεφεύγει και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Η Ηλιάνα, για μια ακόμα φορά, καταγράφει τον Δημήτρη και τη Μαίρη σε μια επιλήψιμη συζήτηση και στέλνει το βίντεο ανώνυμα στον Άκη που παθαίνει το σοκ της ζωής του.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική επ. 127

Επεισόδιο 127: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στο Θωμά τους όρους της αποφυλάκισης του, οδηγώντας τη Λένα να  ομολογήσει κι εκείνη τη συμφωνία της με την Αθηνά πριν από πολλά χρόνια. Ο Νικόλας μοιράζεται με την Ιωάννα ότι ο Δημήτρης έχει σκοτώσει κάνοντάς την να φοβάται ακόμα περισσότερο για την Κατερίνα, ενώ αργότερα ο ίδιος μαθαίνει από το Στέφανο την αλήθεια για το Μιχάλη. Ο Δημήτρης ακούει την Αγγελική και το Στέφανο να συζητούν με τη Δανάη το ενδεχόμενο να φύγουν από το κτήμα και καταστρώνει καινούριο σχέδιο.

Η Ζωή, έχοντας ανησυχήσει πολύ για την αδερφή της, επιστρέφει απρόσμενα στην Ελλάδα και πείθει την Αγγελική να λάβουν μέτρα για την προστασία της, τα οποία στην πορεία θα φανούν πολύ χρήσιμα. Η Αθηνά ζητάει από τον Παύλο να αναλάβουν μαζί την διεύθυνση της εταιρίας κι εκείνος το ανακοινώνει στη Τζένη, η οποία στρέφεται στον πατέρα της κινώντας τις υποψίες του Παύλου που την παρακολουθεί.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες επ. 139

Επεισόδιο 139: Στον συνεταιρισμό επικρατεί φόβος μήπως ο Σεβαστός ανακαλύψει πως τον κορόιδεψαν. Στα χέρια της Ασημίνας θα πέσει το μοναδικό αντίτυπο του βιβλίου που γράφει ο Νικηφόρος. Η Ασημίνα μόλις το διαβάσει θα βρεθεί μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο. Η Σοφούλα δεν έχει βρει ακόμα τον εαυτό της παρά τις προσπάθειες της Ρίζως. Ο Άγγελος όμως είναι πάλι εκεί να τη βοηθήσει. Ο Δούκας ανακαλύπτει ποιος αγόρασε τα καπνά απ’ το συνεταιρισμό και του προτείνει συνεργασία αλλά ένα άρθρο που δημοσιεύεται σε εφημερίδα μπορεί να του ανατρέψει τα σχέδια.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Η Εκδίκηση Της Ξανθιάς 2 (Legally Blonde Red White & Blonde)» στο OPEN BEYOND Η εκδίκηση της Ξανθιάς 2

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία Τσαρλς Χέρμαν-Βούρμφελντ. Ηθοποιοί: Ρις Γουίδερσπουν, Σάλλυ Φιλντ, Ρετζάινα Κινγκ, Τζένιφερ Κούλιτζ, Μπρους ΜακΓκιλ, Μπομπ Νιούχαρτ, Λουκ Γουίλσον

Υπόθεση: Η Ελ Γουντς ετοιμάζεται να παντρευτεί τον άντρα των ονείρων της, όταν ξαφνικά απολύεται από την εταιρεία που εργάζεται ως δικηγόρος, επειδή εναντιώθηκε στα σχέδια ενός πελάτη–εταιρεία καλλυντικών, που χρησιμοποιεί ζώα ως πειραματόζωα. Φυσικά, η Ελ δεν θα το αφήσει έτσι όλο αυτό, αφού η επόμενη κίνησή της είναι να φτάσει το θέμα στην… Ουάσινγκτον! Ο γάμος της όμως μπορεί να περιμένει;

21:00 «Λούφα Και Παραλλαγή: Σειρήνες Στη Στεριά» στο MEGA

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία Νίκος Περάκης. Ηθοποιοί: Ορφέας Αυγουστίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βίκυ Καγιά, Ρένος Χαραλαμπίδης, Τζένη Θεωνά, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ιωάννης Παπαζήσης

Υπόθεση: Ο Σταυροκομαθιακάκης, μετά την μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενής του 12χρονης ορφανής Πακιστανής Νούρι, εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και ακολουθώντας τα ίχνη της, εισβάλλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα. Εκεί, ο Παρλαβάντζας και ο σεφ του Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο Χακέρης και ο Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης. Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η πρώην του και νυν υπουργός Μαριαλένη.

22:00 «Το Τέλειο Χτύπημα (The Best Offer)» στο ΣΚΑΙ The best offer

Δραματική ταινία-θρίλερ, ιταλικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Τζιουζέπε Τορνατόρε. Ηθοποιοί: Τζέφρι Ρας, Τζιμ Στάρτζες, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Σίλβια Χεκς

Υπόθεση: Ο διάσημος εκτιμητής τέχνης Βέρτζιλ Όλντμαν δεν έχει κανέναν στη ζωή του πέρα από υπηρέτες και σερβιτόρους. Επιπλέον, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γάντια του, μη αντέχοντας να έρχεται σε επαφή με πράγματα που δεν είναι δικά του. Όταν μια γυναίκα που πάσχει από μια βαριά μορφή αγοραφοβίας τού ζητά επίμονα να εκτιμήσει την κινητή της περιουσία, κάτι θα αρχίσει να αλλάζει στην κανονισμένη με ακρίβεια δευτερολέπτου ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ42∘C: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά της COSMOTE TV (video)12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Όταν ερωτεύονται οι Θεοί» στο COSMOTE HISTORY HD όταν ερωτεύονται οι Θεοί

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Cosmolive Productions (2019). Σκηνοθεσία Αντώνης Γασπαρινάτος

Υπόθεση: Τρία νησιά του Ιονίου πρωταγωνιστούν σε μια περιήγηση φυσικής ομορφιάς, ανθρώπινης επέμβασης και θεϊκών διαπλοκών. Ένα ντοκιμαντέρ για τη μυθολογία και τον έρωτα, με τη συμμετοχή του κορυφαίου μαθηματικού Αθανασίου Φωκά.

23:30 «Τα Συντάγματα της Φλωρίνης στο Έπος του 1940» στο COSMOTE HISTORY HD Τα Συντάγματα της Φλωρίνης

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής του Πολεμικού Μουσείου (2006). Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση:  Τα ηρωικά συντάγματα της Φλώρινας πέτυχαν τις πρώτες μεγάλες νίκες κατά των Ιταλών, απελευθερώνοντας την Κορυτσά από την κατοχή του Άξονα. Αθάνατοι ήρωες οι στρατιώτες, που στο μεγαλείο τους υποκλίθηκε ο ίδιος ο Τσόρτσιλ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b