MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 12 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου.

Αγγελική επ. 126
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ-ΜΟΥ-ΤΟΝ-ΠΛΑΤΑΝΟ-επ.-138

Επεισόδιο 138: Ο Κανέλλος κάνει την αποκάλυψη των συναισθημάτων του στην εμβρόντητη Χρύσα, ενώ η Καλλιόπη παρεξηγεί εντελώς την κατάσταση που βλέπει και καταλήγει να εύχεται για τον γάμο του Χαραλάμπη και της Βαρβάρας, η οποία πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ξεκινάει τις προετοιμασίες, με τον Χαραλάμπη να μην ξέρει από πού του ήρθε! Η Μυρτώ, μετά την τιμωρία της από τα ξαδέρφια, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Μένιου. Ο Παναγής ξαναφτιάχνει τη σχέση του με τη Φιλιώ μετά τη διαφωνία τους για τον Ηλία, ενώ η Μάρμω με τον Βαγγέλα παίρνουν μια σημαντική απόφαση για το πού θα αφήσουν τα χωράφια. Ο Χαραλάμπης επισκέπτεται την Καλλιόπη, για να της εξηγήσει το μπέρδεμα που συνέβη, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα περιμένει.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ο ήλιος επ. 157

Επεισόδιο: 157: Όλοι είναι αναστατωμένοι με τη σύλληψη της Αλίκης, η οποία υπερασπίζεται με όλη της τη δύναμη την αθωότητά της. Ο Φίλιππος καταλήγει στο νοσοκομείο κι η εξέλιξη της υγείας του δεν δίνει ελπίδες. Το σχέδιο του Μηνά φαίνεται να προχωράει χωρίς εμπόδια. Η Ορόρα, όμως, καταθέτει εναντίον του Μηνά κι η τύχη μόλις έχει αρχίσει να στρέφεται εναντίον του.

Η Λήδα ζητάει απ’ τον Δήμο να μην έχει ελπίδες για ένα κοινό μέλλον μαζί της. Αλλά κι η Αθηνά ξεκόβει αποφασιστικά με τον Γιάννη. Η Μπέτυ καταφέρνει να πείσει τον εισαγγελέα πως είναι θύμα του φθόνου της Αλίκης και δεν διστάζει να κατηγορήσει ανοιχτά την Αλίκη σε μια κοινή τους κατάθεση. Η Αλίκη αγανακτισμένη της επιτίθεται, χωρίς να σκεφτεί ότι η παρουσία του εισαγγελέα θα έχει άσχημες συνέπειες για την ίδια.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 211: Ο Οδυσσέας με την Έρση συνεχίζουν με τη μετακόμιση, στο νησί καταφθάνει η Ναυσικά για να δει το νέο σπίτι και ξοπίσω της, χωρίς να το ξέρει, έρχεται και ο Μάρκος. Η σκληρή στάση της Κατερίνας στο θέμα του Άκη, αναγκάζει την Ιφιγένεια να της μιλήσει έξω από τα δόντια. Η Ηλιάνα ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τη κομπίνα που έχουν στήσει ο Δημήτρης με τη Μαίρη. Η Μάγδα συναντάει τυχαία την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού.

Αυτή η σκηνή κάνει την Ελισάβετ να ντραπεί πολύ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ενώ καταλαβαίνει πως σ’ αυτή την ιστορία είναι η μεγάλη χαμένη, καθώς ο Αιμίλιος έχει αποφασίσει να μείνει με τη γυναίκα του. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, η Ναυσικά γίνεται έξαλλη που θα πρέπει να συνυπάρξει με τον Μάρκο, ενώ ο Οδυσσέας έχει μια έντονη αντίδραση απέναντί της, που θα την κάνει να υποχωρήσει. Η Ολυμπία γυρίζει από το Λονδίνο και η Εύα με τον Νικηφόρο δεν ξέρουν πλέον τι να περιμένουν απ’ αυτήν.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική επ. 126

Επεισόδιο 126: Η Ελένη βλέπει του αστυνομικούς που έχει φωνάξει η Αθηνά και προλαβαίνει να το σκάσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μιχάλη, όμως οι αστυνομικοί επισκέπτονται και το δικό του σπίτι στην προσπάθειά του να τη βρουν. Ο Μιχάλης όμως καταφέρνει να τους μπλοκάρει και δεν τους επιτρέπει την έρευνα αφού δεν έχουν το αντίστοιχο ένταλμα. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει.

Ο Νικόλας βρίσκει τη Δανάη μετά τη φυγή της και καταφέρνει να την καλμάρει ενώ λίγο αργότερα λέει στην Αγγελική να πάρει το Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουνε από κει μέσα. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούνε, πράγμα που θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αθηνά. Η Ιωάννα πιέζει τον Νικόλα να μάθει τι είναι αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης και δεν της το λέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Λουκία Παπαδάκη εισβάλει στην “Έξαψη”12.09.2018

21:00 «Έξαψη» στο MEGA Έξαψη επεισόδιο 51

Επεισόδιο 51: Όσο η αστυνομία χτενίζει την περιοχή για τα ίχνη του, ο Μηνάς ψάχνει τρόπο να γλιτώσει. Η Κλαίρη αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση του Γιάννου. Η εκπομπή της Βίκυς, αποκαλύπτει το που βρίσκεται η Ζωή. Η Μαρίνα δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλες τις νέες εξελίξεις στη ζωή της. Η Εβίτα μοιάζει να ξεπέρασε τα δύσκολα, όμως κανείς δεν παύει να ανησυχεί για τη συνέχεια. Η Τζόυ δε φεύγει από το πλευρό της. Ο Κωστής ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή, χάρη στο Γιάννο. Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει για την Ίριδα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες επ. 138

Επεισόδιο 138: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη μετά τον εκβιασμό της Ανέτ; Παρόλες τις νέες εξελίξεις η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να απεμπλακούν απ’ τα δεσμά του Δούκα. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει την βοήθεια της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειας της; Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα, πριν γίνει ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Ηλέκτρα (Elektra)» στο OPEN BEYOND Ηλέκτρα

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2005). Σκηνοθεσία Ρομπ Μπόουμαν. Ηθοποιοί: Τζένιφερ Γκάρνερ, Γκόραν Βίζνιτς, Τέρενς Σταμπ

Υπόθεση: Η Ηλέκτρα, πληρωμένη δολοφόνος, γίνεται σύμμαχος με δύο υποψήφια θύματά της, ένα φαινομενικά φιλήσυχο πατέρα και τη 13χρονη κόρη του, για τα οποία ενδιαφέρεται το Χέρι, μια παγκόσμια εγκληματική οργάνωση, που την αντιμάχεται ο τυφλός μέντορας της ηρωίδας.

23:00 «Snake Eyes» στον ALPHA Snake eyes

Περιπέτεια, αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής (1998). Σκηνοθεσία Μπράιαν Ντε Πάλμα. Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Γκάρι Σινίζ, Κάρλα Γκουτζίνο, Τζον Χερντ, Σταν Σόου

Υπόθεση: Ο Ρικ Σαντόρο είναι ένας αστυνομικός στο Ατλάντικ Σίτυ, που η ζωή του αλλάζει όταν βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας, μαζί με ένα ολόκληρο γήπεδο θεατών, μιας αιφνίδιας πολιτικής δολοφονίας. Καθώς το αστυνομικό καθήκον τον καλεί να αναλάβει δράση, αποφασίζει να αναλάβει κεντρικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μια σειρά εντατικών ανακρίσεων ξεκινά, σύντομα όμως διαπιστώνει ότι κάθε μικρό βήμα που καταφέρνει τον οδηγεί σε ένα όλο και πιο μεγάλο παζλ μυστηρίου, συνομωσίας και διαφθοράς. Όταν, όμως καταλάβει ότι έχει ανοίξει την πόρτα μιας πλεκτάνης που δεν έχει προηγούμενο, η ζωή του θα έχει ήδη μπει σε θανάσιμο κίνδυνο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:50 «Πόλεμος και Ειρήνη στα Βαλκάνια» στο COSMOTE HISTORY HD Πόλεμος και Ειρήνη στα Βαλκάνια

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Anemon (2015). Σκηνοθεσία Ανδρέας Αποστολίδης

Υπόθεση: Βασισμένο σε ανέκδοτο υλικό και σπάνια κινηματογραφικά φιλμ και φωτογραφίες από τα εθνικά αρχεία των βαλκανικών χωρών, το ντοκιμαντέρ αφηγείται τις δραματικές αλλαγές που ‘σημάδεψαν’ τη ζωή των κατοίκων στα Βαλκάνια την περίοδο 1914-18.

23:00 «Μπλοκ 25» στο COSMOTE HISTORY HD Μπλοκ 25

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV (2016). Σκηνοθεσία Λευτέρης Ξανθόπουλος

Υπόθεση: Με αφορμή τη ζωή της Καρολίνας Γαβριηλίδου, της Ελληνίδας Εβραίας που τόλμησε να επιβιώσει από τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θυμόμαστε τις σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του 20ού αιώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ42°C: Γνωρίστε τους 13 ήρωες της επερχόμενης ατμοσφαιρικής σειράς της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b