MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Λουκία Παπαδάκη εισβάλει στην “Έξαψη”

Η ηθοποιός ερμηνεύει τη Ζωή Πεφάνη, την μητέρα της Μαρίνας και της Βίκης Βούλγαρη την οποία η τελευταία αναζητά μέσω της εκπομπής της.

Monopoli Team

Ποια είναι η Ζωή Πεφάνη

Γοητευτική γυναίκα. Καλλιεργημένη. Ευγενική κι ευαίσθητη. Δυναμική ακτιβίστρια με συνεχή ενεργό δράση από νεαρή ηλικία. Γυρνά σε όλο τον κόσμο σε διάφορες αποστολές οικολογικών και ανθρωπιστικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

O φλογερός έρωτας των νεανικών της χρόνων, δεν ήταν άλλος από τον Τζώρτζη Αξιώτη. Η σχέση τους γεμάτη πάθος, έλαβε τέλος, όταν εκείνη αρνήθηκε να τον παντρευτεί. Η Ζωή, πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν ήθελε τη συμβιβασμένη ζωή της γυναίκας του βουλευτή Αξιώτη. Ήθελε την περιπετειώδη ζωή της ακτιβίστριας, που ήταν ταγμένη στη σωτηρία του κόσμου. Χώρισαν μετά την άρνηση της να τον παντρευτεί αλλά δεν έχασαν τη μεταξύ τους επικοινωνία αφού συναντιόντουσαν κάθε χρόνο την ίδια μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναστασία Παντούση: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την πρωταγωνίστρια της “Έξαψης”12.09.2018

Η Ζωή παντρεύτηκε τον ακαδημαϊκό, Στέφανο Βούλγαρη, με τον οποίο απέκτησε τη Μαρίνα. Ο Στέφανος ήταν ένας ελεύθερος άνθρωπος που την είχε αποδεχτεί όπως ήταν και την άφηνε ελεύθερη να πασχίζει για το καλό του κόσμου. Σε μια από τις συναντήσεις της με τον Τζώρτζη Αξιώτη, έμεινε έγκυος στη Βίκυ. Δεν του το είπε ποτέ για να μην ταράξει την οικογενειακή του γαλήνη και την πολιτική του καριέρα. Ο Στέφανος αναγνώρισε τη Βίκυ ως δικό του παιδί, παρόλο που ήξερε ότι δεν είναι. Χρόνια αργότερα, και ενώ τα κορίτσια είναι στην εφηβεία, ο Στέφανος πεθαίνει από παρεγκεφαλίτιδα βυθίζοντας την οικογένεια σε βαρύ πένθος. Η Ζωή ακόμη και τότε δε λέει την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας της Βίκυς.

Το μυστικό της Ζωής όμως, καλά κρυμμένο σε ένα γράμμα που δεν έστειλε ποτέ στον Τζώρτζη, αποκαλύπτεται στη Βίκυ όταν η τελευταία ψάχνει στο πατάρι του πατρικού της. Η Βίκυ συνειδητοποιεί ότι είναι κόρη του βουλευτή Τζώρτζη Αξιώτη κι έτσι η ιστορία ξεκινά.

Η σχέση της Ζωής με τη Βίκυ είναι πολύ τρυφερή σε αντίθεση με τη σχέση της με τη Μαρίνα. Η Μαρίνα έπαιζε το ρόλο της μαμάς στη Βίκυ, όταν η Ζωή έλειπε στις ακτιβιστικές της δράσεις, πράγμα που την έχει κάνει να χάσει την ανεμελιά της εφηβικής της ηλικίας και να είναι πάντα επιφορτισμένη με την ευθύνη της μικρής της αδελφής. Θεωρεί ότι η μητέρα της ενδιαφέρεται περισσότερο για τον καλό του κόσμου παρά για το καλό των παιδιών της. Αυτή την εποχή τα ίχνη της Ζωής έχουν χαθεί στη Σομαλία σε μια αποστολή διάσωσης παιδιών, με την υποστήριξη της Διεθνούς Αμνηστίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒίκυ Παπαδοπούλου: Στη δουλειά μου είμαι ατρόμητη12.09.2018

Πρωταγωνιστούν

Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου. Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Στο ρόλο του Ορφέα ο Ιωσήφ Πολυζωίδης.
Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

“Έξαψη”: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b