MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 11 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ-ΜΟΥ-ΤΟΝ-ΠΛΑΤΑΝΟ-επ.-137

Επεισόδιο 137: Ο Παναγής έχει βγει εκτός εαυτού, που βρήκε τη μάνα του να είναι μαζί με τον Ηλία, και αρπάζεται με όλους και την Κατερίνα. Ο Χαραλάμπης δεν ξέρει πώς να μαζέψει το λάθος που έγινε, καθώς η Βαρβάρα έχει προχωρήσει σε ερωτική εξομολόγηση, ενώ ο Κανέλλος, που έχει χτυπήσει, αποκαλύπτει πράγματα και εκνευρίζει τον Τζώρτζη. Ο Στάθης δείχνει να έχει συμμαχήσει με τη Μυρτώ, ενώ ο Θοδωρής δεν ξέρει πώς να ευχαριστήσει τα ξαδέρφια του, που τον έσωσαν από την Ελένη και τη Μυρτώ. Ο Τζώρτζης, όμως, έχει την καλύτερη ιδέα για εκδίκηση και τιμωρία της Μυρτώς. Θα τα βρει η εκνευρισμένη Καλλιόπη με τον Χαραλάμπη; Τι θα γίνει με τον Κανέλλο;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ο ήλιος επ. 156

Επεισόδιο 156: Η Αλίκη συλλαμβάνεται ως κύρια ύποπτη για την απόπειρα δολοφονίας της Μπέτυ και περνά το πρώτο της βράδυ στο κρατητήριο. Ο Δημήτρης προσπαθεί να λύσει την υπόθεση που μοιάζει με άλυτο γρίφο, ενώ είναι βέβαιος για την αθωότητα της. Ο Μηνάς πιάνει την Σαλκέμ, χωρίς να το μάθει κανείς και βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο που θα εκτελέσει η Ορόρα, κάτω απ’ τη μύτη του Φίλιππου και την Διώνης. Ο Νικήτας οδηγείται στη φυλακή και η Λήδα τον επισκέπτεται. Η σχέση της Αθηνάς με τον Γιάννη κλονίζεται μετά τον τραυματισμό της Μπέτυ. Όμως ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την Μπέτυ, αφού ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ 210

Επεισόδιο 210: Ο Αιμίλιος κρύβεται από όλους και μένει στο σπίτι του δήθεν άρρωστος, καθώς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Η Ηλιάνα δίνει τα χάπια σε μια χημικό της εταιρίας για να το εξετάσει. Ο Μάρκος καλεί τη Μαίρη σπίτι του και της βάζει ένα τελεσίδικο που δεν το περίμενε. Η ένταση μεταξύ της Κατερίνας και του Μιλτιάδη, εξαιτίας του Άλκη, συνεχίζεται. Ο Άκης, μετά τις αποκαλύψεις, διώχνει τον Αιμίλιο από το κανάλι και ψάχνει να βρει το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει. Ο Οδυσσέας δεν είναι διατεθειμένος πλέον να ανέχεται την αυταρχική συμπεριφορά της Έρσης, γεγονός που οδηγεί σε καβγάδες. Η Ελισάβετ απογοητεύεται βαθιά από τον Αιμίλιο. Η Ηλιάνα πολιορκεί τον Παύλο και του ζητάει να βγουν για ποτό.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 125: Η Σοφία πνιγμένη από τις εξελίξεις δεν αντέχει να ζει άλλο σε αυτό το σπίτι και παίρνει την Ιωάννα, την Κατερίνα και τα παιδιά να περάσουν το βράδυ σ’ ένα ξενοδοχείο ενώ την ίδια στιγμή η Τζένη αηδιασμένη πλέον από τον Παύλο τον διώχνει από το σπίτι της.

Η Αγγελική, μετά τη συζήτηση της με την Ελένη συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το κτήμα και αποφασίζει να μιλήσει με τη Δανάη για το ενδεχόμενο να μετακομίσουν οι τρεις τους κάπου μακριά από τη Θήβα, κάτι που πυροδοτεί την άσχημη αντίδραση της Δανάης.

Η Κατερίνα συναντάει τον Δημήτρη αποφασισμένη να του μιλήσει για τον Παύλο αλλά την προλαβαίνει αυτός κάνοντας της – ξανά – πρόταση γάμου. Η Ελένη πάει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ μην ξέροντας όμως ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Λουκία Παπαδάκη εισβάλει στην “Έξαψη”12.09.2018

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 50: Η ημέρα της επέμβασης της Εβίτας, έφτασε. Όλη η οικογένεια είναι στο πλευρό της. Ο Γιάννος ανακοινώνει στην Κλαίρη την οριστική αποχώρησή του. Ο Μηνάς, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρει ένα σύμμαχο, την ώρα που ο Ορφέας βγάζει το ένταλμα για τη σύλληψή του. Ο φόβος και η ανησυχία για την υγεία της Εβίτας ενώνει Κωστή και Αλέξανδρο. Η Βίκυς προσπαθεί, μέσα από την εκπομπή της, να βρει τα ίχνη της μητέρας της. Ο Γιάννος πηγαίνει στην αστυνομία. Ήρθε η ώρα να πληρώσει για όλα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 137:  Θα καταφέρει ο Μιλτιάδης να μην βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα; Ο Δούκας πληροφορείται απ’ τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στον φόνο του Θέμελη ενώ ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό. Η Ασημίνα και η Δρόσω θα δεχτούν μια επίσκεψη της Μυρσίνης που για μια ακόμα φορά θα τις αναστατώσει.  Ο Μπάμπης υπογράφει στη δισκογραφική εταιρεία ενώ ο συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. Θα καταφέρει η Ελένη να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη; Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη ζητώντας συγκεκριμένο αντάλλαγμα. Πως θα ξεγλιστρήσει αυτή τη φορά ο Δούκας, όταν καταλάβει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της;

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «The Terminal» στο OPEN BEYOND The Terminal

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Στάνλεϊ Τούτσι

Υπόθεση: Ο Βίκτορ Ναβόρσκι, φτάνοντας στο αεροδρόμιο JFK, πληροφορείται ότι η χώρα του βρίσκεται σε εμφύλιο και το διαβατήριό του δεν ισχύει πια. Παγιδευμένος στο χώρο τράνζιτ του αεροδρομίου προσπαθεί να επιβιώσει με διάφορες δουλειές, φλερτάρει μάλιστα μια αεροσυνοδό, αποτελώντας τον καθημερινό εφιάλτη του υπευθύνου ασφαλείας του αεροδρομίου.

23:10 «The Gunman: Σε Θέση Βολής (The Gunman)» στο STAR The Gunman

Ταινία δράσης, αμερικανικής, βρετανικής, ισπανικής και γαλλικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Πιέρ Μορέλ. Ηθοποιοί: Σον Πεν, Τζασμίνε Τρίνκα, Άιντρις Έλμπα, Χαβιέ Μπαρδέμ

Υπόθεση: Ένας επαγγελματίας δολοφόνος εκτελεί με επιτυχία μια αποστολή του στον Κονγκό, σκοτώνοντας έναν υπουργό της κυβέρνησης. Για καιρό μένει στην αφάνεια, αλλά όταν οκτώ χρόνια αργότερα γίνεται ο ίδιος στόχος δολοφόνων, αποφασίζει να βρει αυτούς οι οποίοι σχεδιάζουν να τον βγάλουν από τη μέση.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Μίκης Θεοδωράκης – Συνθέτης» στο COSMOTE HISTORY HD Μίκης Θεοδωράκης

Ντοκιμαντέρ, γερμανικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία Αστέρης Κούτουλας & Κλάους Σάλγκε

Υπόθεση: Μια εις βάθος ματιά στην ταραχώδη ζωή και το πολυδιάστατο έργο του εμβληματικού συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, η μουσική του οποίου ταυτίστηκε με τις σημαντικότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και εξέφρασε έναν ολόκληρο λαό.

23:00 «Εξιχνίαση Μυστηρίων: Η Χαμένη Πόλη της Ατλαντίδος» στο COSMOTE HISTORY HD εξιχνίαση μυστηρίων

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία Ράιαν Μίλερ

Υπόθεση: Με πρόσβαση σε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, μια ομάδα ειδικών επιχειρεί να λύσει το μυστήριο της Ατλαντίδος, της πόλης που λέγεται ότι ‘άνθισε’ 12.000 χρόνια πριν, αλλά που κάθε ίχνος της χάθηκε στα βάθη της θάλασσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ42°C: Γνωρίστε τους 13 ήρωες της επερχόμενης ατμοσφαιρικής σειράς της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b