MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

10 δώρα που πραγματικά θέλει μια μαμά για τη Γιορτή της Μητέρας

Μια χιουμοριστική προσέγγιση, που κρύβει μεγάλες δόσεις αλήθειας, από την αμερικανίδα συγγραφέα Karen Alpert.

Mathilde Langevin / Unsplash
Monopoli Team

Σίγουρα όλες οι μαμάδες θα ενθουσιαστούμε ειλικρινά αν πάρουμε μια όμορφη ζωγραφιά από τα παιδιά μας για τη Γιορτή της Μητέρας ή εάν μας φτιάξουν πρωινό -ακόμα κι αν κάνουν την κουζίνα άνω κάτω! Όμως, ας είμαστε ειλικρινείς…

Δεν θα ήταν εξίσου υπέροχο, ο μπαμπάς τους να τα πάει μια βόλτα πρωί πρωί για να μπορούμε εμείς να κοιμηθούμε μια ώρα παραπάνω ή για να μπορέσουμε να πιούμε τον πρωινό καφέ μας ανενόχλητες με τις φίλες μας;

Αυτές και μερικές ακόμα ιδέες που σίγουρα θα αποτελούσαν καταπληκτικά «δώρα» για τη Γιορτή της Μητέρας περιλαμβάνει η ακόλουθη λίστα που δημοσιεύεται στο χιουμοριστικό βιβλίο για τη μητρότητα της αμερικανίδας συγγραφέως Karen Alpert «I Heart My Little A-Holes» (εκδ. William Morrow). Όσοι μπαμπάδες διαβάζουν και θέλουν να κάνουν κάτι για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες μας, να τι θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν:

1. Θέλω να μη χρειαστεί να σκουπίσω ούτε έναν πωπό όλη μέρα.

Αν όλα τα παιδάκια μπορούσαν να κρατηθούν και να μην κάνουν κακά στη Γιορτή της Μητέρας, θα γινόταν μια αληθινά ξεχωριστή μέρα.

2. Θέλω να φάω brunch.

Όχι όμως με όλη την οικογένεια. Θέλω να το φάω με τις φίλες μου… Και να γυρίσω στο σπίτι όταν θα γελάω σαν χαζή από το μεθύσι.

3. Θέλω να κοιμηθώ μέχρι αργά.

Χωρίς τα πιτσιρίκια να φωνάζουν «μαμάααααα» πάνω από το κεφάλι μου ή προσπαθώντας να ανοίξουν την πόρτα της κρεβατοκάμαρας με το ψεύτικο όπλο που ρίχνει μπαλάκια. Όλοι εσείς οι μπαμπάδες που διαβάζετε τώρα, όταν τα παιδιά σας ξυπνήσουν πάρτε τα έξω από το σπίτι αμέσως. Όχι, να τα πάρετε από εκεί… να βγείτε έξω. Πάρτε μαζί μια μπάλα και κλείστε την πόρτα πίσω σας. Αν χρειαστεί, αλλάξτε τους πάνα και ρούχα στο πάρκο. Αλλά μην τα αφήσετε να ξυπνήσουν τη μαμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιορτή της Μητέρας: Αστείες, γλυκές και αγαπησιάρικες ευχές για να γράψετε στη μαμά σας12.09.2018

4. Θέλω μια κάρτα.

Όχι από αυτές τις έτοιμες. Θέλω μία χειροποίητη από αυτές με τα μακαρόνια. Επιπλέον, θέλω μακαρόνια βρασμένα, σε ένα μπολ περιχυμένα με κρεμώδη σάλτσα και να συνοδεύονται από κόκκινο κρασί.

5. Θέλω κοσμήματα.

Όχι όμως κολιέ με πλαστικές χάντρες -εκτός κι αν στα Tiffany’s υπάρχει κολιέ με υπερτιμημένες πλαστικές χάντρες. Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορώ να το επιστρέψω και να πάρω πίσω τα χρήματα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο Μamamia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς γιορτάζουν σε διάφορες γωνιές του πλανήτη τη Γιορτή της Μητέρας; Τα πιο ενδιαφέροντα έθιμα12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b