MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MOTHER'S DAY

Γιορτή της Μητέρας: Αστείες, γλυκές και αγαπησιάρικες ευχές για να γράψετε στη μαμά σας

Η γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και είναι καιρός να προσφέρουμε σε όλες τις μητέρες μια ζεστή αγκαλιά, η οποία θα συνοδεύεται με μία συγκινητική ευχή και ένα φιλί.

Γιορτή της Μητέρας
author-image Εβίνα Γλώσση

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και είναι καιρός να προσφέρουμε σε όλες τις μητέρες μια ζεστή αγκαλιά, η οποία θα συνοδεύεται με μία συγκινητική ευχή και ένα φιλί.

Μία όμορφη, εύκολη και δημιουργική ιδέα είναι να προμηθευτούμε ευφάνταστες καρτούλες που να εξυπηρετούν το σκοπό μας, και επάνω στις οποίες θα γράψουμε γλυκές ευχές για όσα έχουν προσφέρει σε εμάς! Μπορούμε ακόμη και να φτιάξουμε μία με το στυλ και το γούστο που έχουμε.

Photo: Tamanna Rumee /unsplash

Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε γλυκές αλλά και αστείες ευχές που θα κάνουν όλες τις μανούλες να χαμογελάσουν, να συγκινηθούν και να χαρίσουν τρυφερές αγκαλιές.

Είναι σημαντικό η ευχή που θα γράψουμε επάνω στην καρτούλα μας να “ταιριάζει” στο χαρακτήρα και το χιούμορ της κάθε μαμάς. Έτσι λοιπόν εμείς θα σας προτείνουμε τόσο ορισμένες συγκινητικές και τρυφερές ευχές, όσο και κάποιες πιο αστείες για μαμάδες με έντονη αίσθηση του χιούμορ.

Γλυκές ευχές για τρυφερές μανούλες:

Εάν θέλετε λοιπόν κάτι γλυκό και συγκινητικό, μία όμορφη ευχή είναι να γράψετε επάνω στην καρτούλα το πως νιώθετε για εκείνη και να της ευχηθείτε χρόνια πολλά: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου όλου. Σ’ αγαπώ σε θαυμάζω και σε ευχαριστώ για όλα!»

Photo: the hk photo company /unsplash

Ευχές με χιούμορ

Εάν προτιμάτε κάτι πιο ελαφρύ και χιουμοριστικό μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιο μικρό  στιχάκι με ομοιοκαταληξία που θα την κάνει να γελάσει αλλά και να χαρεί που τη σκεφτήκατε. Παρακάτω σας δίνουμε κάποιες  ιδέες για τέτοιου είδους ευχές.

«Μανούλα είσαι όμορφη, μανούλα είσαι τρέλα, κι ας είμαι εγώ που σε ταλαιπωρώ συνέχεια νύχτα μέρα! Χρόνια σου Πολλά!»

«Το ξέρω είμαι βάσανο, το ξέρω σε κουράζω, μα είμαι εγώ που σ’ αγαπώ και ναι σου το φωνάζω! Χρόνια πολλά!»

«Σήμερα μανούλα μου που είναι η γιορτή σου, με ένα φιλί και μια αγκαλιά στο λέω είμαι μαζί σου! Σ’ αγαπώ πολύ!»

«Μανούλα μου μια φορά με γέννησες και 1000 σε παιδεύω μα 100 σε αγαπώ και 1000 σε λατρεύω…»

Όποια ευχή και να διαλέξουμε να γράψουμε επάνω στην καρτούλα μας είναι σημαντικό να τη νιώθουμε και να την προσφέρουμε με απέραντη αγάπη σε όλες τις μανούλες που με τόσο ζήλο και αγάπη μεγαλώνουν τα παιδιά τους και θέλουν το καλύτερο γι’ αυτά!

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b