MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 8-9 Μαΐου

Όλες οι επιλογές από σειρές, εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαΐου.

Αν
author-image Εβίνα Γλώσση

Κυριακή 09/05, 20:00 «Ζακέτα να πάρεις» στην ΕΡΤ1 ΖΑΚΕΤΑ-ΝΑ-ΠΑΡΕΙΣ επ 10

Επεισόδιο 10: Ο Μάνος δυσανασχετεί με την κίνηση της Αθήνας και τις ατελείωτες ώρες που χάνει περιμένοντας στο φανάρι και κάνοντας κύκλους για να παρκάρει. Μόλις αρχίζει τα παράπονα, η Δέσποινα υποψιάζεται πως ο γιος της θέλει να πάρει μηχανή και σύντομα οι υποψίες της γίνονται βεβαιότητες. Μια σελίδα με μηχανές στο ίντερνετ και ο εξοπλισμός (κράνος και στολή) που βρίσκει στο σπίτι του αρκούν για να πάθει πανικό. Οργανώνει τη Φούλη -που είναι υπέρ των μηχανών- και την Αριστέα -που τις τρέμει-, για να αλλάξουν μυαλά στον Μάνο. Κάθε τους προσπάθεια και κάθε επιχείρημα πέφτει στο κενό. Ο Μάνος φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην αγορά της μηχανής. Σύντομα, όμως, θα αποκαλυφθεί πως δεν είναι ο Μάνος ο γιος που θα πατήσει το γκάζι. Για ποια μάνα χτυπάει η καμπάνα;

Κυριακή 09/05, 21:00 «Σιωπηλός Δρόμος» στο MEGA σιωπηλός δρόμος επ.5

Επεισόδιο 5: Η αύξηση του ποσού των λύτρων από τους απαγωγείς θα οδηγήσει τους γονείς σε απόγνωση και τον Νάσο στο συμπέρασμα πως τα κίνητρα των δραστών είναι βαθύτερα. Οι έρευνες που σχετίζονται με την υπόθεση μπούλινγκ εντός του σχολείου θα οδηγήσουν σε συλλήψεις και η οικογένεια του Σπύρου Καρούζου θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο. Η κατάσταση στο κρησφύγετο είναι εξίσου τεταμένη. Οι συνεργοί του Μιχάλη απαιτούν συνάντηση με τον «ενορχηστρωτή» για να τους ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως όσο καθυστερούν να φτάσουν σε μια συμφωνία, τόσο ο κλοιός στενεύει γύρω τους. Το σχέδιο απόδρασης του Σάββα θα φέρει την Ελπίδα σε μεγάλο δίλημμα. Αν κάτι πάει στραβά, δεν θα θέσουν σε κίνδυνο μόνο τις δικιές τους ζωές, αλλά και των παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒίκυ Παπαδοπούλου: Στη δουλειά μου είμαι ατρόμητη12.09.2018

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 08/05, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2 Art week

Η Λένα Αρώνη συναντάει αυτήν την εβδομάδα τον δημοφιλέστατο τραγουδοποιό και ηθοποιό Πάνο Μουζουράκη. Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, καθώς ο καλλιτέχνης πιάνει από την αρχή το νήμα της διαδρομής του. Τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τα αδέλφια του, η μητέρα του, η τραυματική απώλεια του πατέρα του πρόσφατα, τα όνειρα που είχε και τι πραγματοποίησε μέχρι στιγμής, είναι κάποια από τα σημεία που στέκεται και μοιράζεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης στη Λένα. Τι σημαίνουν για τον Πάνο η μουσική, η υποκριτική, οι συμπτώσεις και η τύχη; Η πορεία του (πλέον και στο εξωτερικό), το νέο single του “Μπερδεμένος”, αλλά και πολλά άλλα σε μία συζήτηση που ξεχωρίζει από τις άλλες.

Σάββατο 08/05, 21:00 «Συν Γυναιξί» στην ΕΡΤ2 Συν γυναιξί

Η διακεκριμένη πλαστική και επανορθωτική χειρουργός Αθηνά Γιαννοπούλου μιλά για την αντιμετώπιση που είχε ως γυναίκα στον κλάδο της Ιατρικής κατά τη διάρκεια της πορείας της στην Ελλάδα και την Αμερική. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος τη συναντά στη Θεσσαλονίκη, μιλούν για τη δράση της ως πρόεδρος της ΑΕΛΙΑ, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ασχολείται με το ζήτημα του καρκίνου του μαστού και συνομιλεί με γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο αποκατάστασης. Μεταξύ άλλων, η Αθηνά Γιαννοπούλου αναλύει και την έννοια της ομορφιάς και το ρόλο της πλαστικής χειρουργικής στα πρότυπα που έχουν σήμερα οι γυναίκες. Παράλληλα, η Αθηνά Γιαννοπούλου εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Σάββατο 08/05, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1 Στα-Τραγούδια-Λέμε-ΝΑΙ-Πίτσα-Παπαδοπούλου

Αυτό το Σάββατο 8 Μάϊου, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, φιλοξενεί την Πίτσα Παπαδοπούλου, την μεγάλη τραγουδίστρια που εδώ και έξι δεκαετίες μας χαρίζει υπέροχες στιγμές με τη δυνατή ερμηνεία της. Παλαιοί και νέοι συνεργάτες και φίλοι έσπευσαν στο πλατώ μας για να τιμήσουν την αγαπημένη Πίτσα και να μοιραστούν μαζί μας νότες και αναμνήσεις από την μακροχρόνια συνεργασία και φιλία τους.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, συνεργάτης και «κολλητός» της μέχρι και σήμερα, έδωσε το στίγμα του και δήλωσε, για μια ακόμη φορά, το θαυμασμό και την αγάπη του για την Πίτσα Παπαδοπούλου. Στην ίδια ατμόσφαιρα και ο Τάκης Σούκας, μας θύμισε τις υπέροχες επιτυχίες τους, αλλά και ιστορίες από τα δικά τους μονοπάτια.

Στο αφιέρωμα και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, από τους νεότερους συνεργάτες της ερμηνεύτριας, ο οποίος, υπέγραψε και το τελευταίο τραγούδι της Πίτσας Παπαδοπούλου. Για τη μεγάλη Κυρία του Ελληνικού τραγουδιού μας μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας. Μαζί και για την Πίτσα τραγούδησε ο μόνιμος συνεργάτης των τελευταίων ετών και αγαπημένος φίλος της Στέλιος Διονυσίου και ο Χρήστος Μενιδιάτης καθώς και η Ζωή Παπαδοπούλου, η Αγνή Καλουμένου και ο Χάρης Μακρής. Μαζί τους και οι ηθοποιοί Πάνος Σταθακόπουλος, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Μαζιώτης, Αλεξάνδρα Φαρδελάκη, Κορίνα Τριανταφύλλου, Γιαννος Παπαευσταθίου, Μόσχα Χατζηευσταθίου και η δημοσιογράφος Κική Ρόκα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 08/05, 21:30 «Το Δόλωμα» στον ALPHA Το δόλωμα

 Υπόθεση: Μπάμπης Βαλέρης, απατεώνας και χαρτοκλέφτης ολκής, μαζί. με τον φίλο και συνεταίρο του Μάνθο, αποφασίζουν να μαδήσουν στα χαρτιά όσες παρέες πλουσίων πέσουν στα δίχτυα τους. Θα στήσουν την επιχείρησή τους σ’ ένα τουριστικό νησί, όπως είναι η Ρόδος, αλλά χρειάζονται ένα ελκυστικό θηλυκό για δόλωμα. Η Καίτη, μια κοπέλα που τραγουδάει και κάνει κονσομασιόν σ’ ένα κέντρο της Τρούμπας, είναι αυτή που χρειάζονται.

Την προσλαμβάνουν και την εκπαιδεύουν κατάλληλα ώστε να είναι σε θέση να ψαρεύει πλούσιους άνδρες, τους οποίους θα οδηγεί στο χαρτοπαικτικό τραπέζι για να τους γδύνουν οι δικοί της. Η επιχείρηση πάει καλά και αποδίδει, αλλά κάποια στιγμή η αστυνομία ανακαλύπτει τους δύο απατεώνες και τους συλλαμβάνει. Εκείνοι καλύπτουν την Καίτη, και ο αστυνόμος την αφήνει ελεύθερη για να χαρεί τον ερωτά της μ’ ένα από τα αθώα θύματά της, τον Μίλτο.

Σάββατο 08/05, 21:00 «Σρεκ ο Τρίτος» στο OPEN BEYOND σρεκ ο τρίτος

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία Κρις Μίλερ

Υπόθεση: Όταν ο βασιλιάς του Πέρα Πέρα πεθαίνει, αυτός που πρέπει να τον διαδεχτεί δεν είναι άλλος από τον… σύζυγο της Φιόνα. Ο μόνος τρόπος για να γλυτώσει ο Σρεκ τις ευθύνες και τα βάσανα είναι να βρει τον σπασίκλα ξάδελφο Άρτσι και να τον πείσει ότι αυτός είναι ο κατάλληλος διάδοχος.

Σάββατο 08/05, 23:40 «Αν» στον ALPHA Αν

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ηθοποιοί: Μαρίνα Καλογήρου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μαρία Σολωμού, Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Υπόθεση: Βγάζοντας ένα βράδυ το σκύλο του βόλτα, ο Δημήτρης θα γνωρίσει τη Χριστίνα, την οποία και θα ερωτευτεί. Πώς όμως θα εξελισσόταν η ζωή του αν εκείνο το βράδυ έμενε στο σπίτι;

Σάββατο 08/05, 21:00 «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (The Secret Life Of Pets)» στο STAR Μπάτε Σκύλοι Αλέστε

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, ιαπωνικής, γαλλικής και αμερικανικής συμπαραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Κρις Ρενό & Γιάροου Τσένι

Υπόθεση: Ο Μαξ είναι ένας σκύλος που προτιμά να περιμένει υπομονετικά πίσω από την πόρτα την Κέιτι, την καλύτερη αφεντικίνα του κόσμου, όπως πιστεύει ο ίδιος. Όλα αυτά μέχρι να έρθει στο σπίτι ο νέος συγκάτοικός του, ο μεγαλόσωμος αδέσποτος σκύλος Δούκας. Η κόντρα τους θα φτάσει στα άκρα, με την κατάσταση να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όταν οι δύο άσπονδοι φίλοι χαθούν στους επικίνδυνους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Κυριακή 09/05, 16:45 «Οι Θαλασσιές Οι Χάντρες» στον ANT1 Οι θαλασσιές οι χάντρες

Υπόθεση: Ένας ελληνοαμερικανός, ο Τζιμ, έρχεται στην Ελλάδα για να ανοίξει μια μπουάτ για τουρίστες. Συναντά τον Κώστα Πίτουρα (Κώστας Βουτσάς) που πουλά διάφορα αναμνηστικά στους ξένους και αυτός του συστήνει τον αδελφό της αρραβωνιαστικιάς του, τον Φώτη Τσιπούρα (Φαίδων Γεωργίτσης), που είναι μπουζουξής και εμφανίζεται στου Αποστόλη το κουτούκι, με τον Μεμά Γαρδούμπα και τις τραγουδίστριες Σοφία και Μαρκησία, οι οποίες είναι ερωτευμένες μαζί του.

Λίγο αργότερα, παραδίπλα ανοίγει και μια άλλη μπουάτ με μοντέρνο ρεπερτόριο. Επικεφαλής της ορχήστρας είναι η Μαίρη (Ζωή Λάσκαρη) την οποία ερωτεύεται σφοδρά ο Φώτης κι εκείνη προσπαθεί να τον «σουλουπώσει» κάπως και να τον κάνει πιο κομψό και μοντέρνο. Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, καθώς τα είδη μουσικής που υπηρετούν είναι εν πολλοίς ασυμβίβαστα, αλλά ο παντοδύναμος έρως θεραπεύει τα πάντα.

Κυριακή 09/05, 21:00 «Πολυτεχνίτης Και Ερημοσπίτης» στο STAR Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης

Υπόθεση: Ένας γκαφατζής επαρχιώτης (Θανάσης Βέγγος) έρχεται στην Αθήνα και κάνει ό,τι δουλειά του προσφέρουν, χωρίς να στεριώνει πουθενά, εξαιτίας της νοοτροπίας του, αλλά και της αφέλειάς του. Στο τέλος θα χάσει ακόμα και την κοπέλα του (Νίκη Λινάρδου) και θα γυρίσει στο χωριό του.

Κυριακή 09/05, 21:00 «Η Μεγάλη Υπόσχεση (The Promise)» στον ALPHA Η μεγάλη υπόσχεση

Δραματική ταινία, ισπανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Τέρι Τζορτζ. Ηθοποιοί: Όσκαρ Άιζακ, Σαρλότ Λε Μπον, Κρίστιαν Μπέιλ, Σορέ Αγκντάσλου

Υπόθεση: Το 1914 ο νεαρός Αρμένης Μίκαελ Μπογκοσιάν φτάνει στην Κωνσταντινούπολη για να σπουδάσει στην Ιατρική. Εκεί θα γνωρίσει την όμορφη Άννα, σύντροφο ενός Αμερικανού φωτορεπόρτερ, την οποία ερωτεύεται. Τότε όμως θα ξεσπάσει ο Μεγάλος Πόλεμος και η καταρρέουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία θα ξεκινήσει τις απηνείς διώξεις εναντίον των Αρμενίων.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 08/05, 21:00 «Ο Ηγέτης Δεν Πρέπει» στο COSMOTE HISTORY HD Ο Ηγέτης Δεν Πρέπει

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV (2021). Σκηνοθεσία Περικλής Ασπρούλιας

Πρεμιέρα: Μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις, η κρίση ακόμα και των πιο χαρισματικών ηγετών μπορεί να θολώσει. Αντλώντας παραδείγματα από την ιστορία, η ακαδημαϊκός Λένα Διβάνη παρουσιάζει τα μεγαλύτερα λάθη ενός ηγέτη στη διαχείριση κρίσεων.

Σάββατο 08/05, 21:40 «Όσον Ζης Φαίνου» στο COSMOTE HISTORY HD Όσον Ζης Φαίνου

Ντοκιμαντέρ, ιρλανδικής, ελληνικής και αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Πολ Ντουέιν

Υπόθεση:  Όταν ένας Αμερικανός μουσικολόγος ανακάλυψε τη μουσική της Ηπείρου, η ζωή του άλλαξε. Ένα ταξίδι στους μυστηριακούς ήχους μιας μουσικής και ενός τρόπου ζωής που, κόντρα στα σημεία των καιρών, επιβιώνει ακόμα στα βουνά της Ηπείρου.

Κυριακή 09/05, 18:00 «Από την Άλωση της Πόλης στην Επανάσταση του 1821» στο COSMOTE HISTORY HD Απο την Άλωση της Πόλης στην επαναάσταση του 1821

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Σταμάτη Τσαρουχά (2011). Σκηνοθεσία Σταμάτης Τσαρουχάς

Υπόθεση:  Μέσα από εμπεριστατωμένα στοιχεία, παρουσιάζονται τα ιστορικά και πολιτισμικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περίοδο της Τουρκοκρατίας και υπήρξαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της ιδέας που οδήγησε στην Επανάσταση του 1821.

Κυριακή 09/05, 22:00 «Η Αποκάλυψη και το Τέλος του κόσμου» στο COSMOTE HISTORY HD Η αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής και γερμανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία Τσέμα Σαρμιέντο

Υπόθεση: Η ιδέα της Αποκάλυψης, ότι δηλαδή μια μέρα ο κόσμος μας θα πάψει να υπάρχει, έβρισκε πάντα ακροατήριο στη Δύση. Πότε, όμως, πρωτοεμφανίστηκε αυτός ο φόβος; Πώς έχει ‘μεταλλαχθεί’ μέσα στους αιώνες και πώς εκφράζεται σήμερα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ42°C: Γνωρίστε τους 13 ήρωες της επερχόμενης ατμοσφαιρικής σειράς της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b