MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 7 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 7 Μαΐου.

Rocky III
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ-ΜΟΥ-ΤΟΝ-ΠΛΑΤΑΝΟ-επ.-135

Επεισόδιο 135: Η Τούλα καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον Τζίμη και να το σκάσουν μαζί με τον Κανέλλο και τον Σίμο, ενώ ο Βαγγέλας κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στον Μένιο ότι είναι ζωντανός και, μετά το πρώτο μεγάλο σοκ, αποφασίζουν μαζί να καταστρώσουν ένα σχέδιο. Ελένη και Μυρτώ βάζουν σε πλήρη εφαρμογή το κόλπο τής δήθεν απαγωγής του πατέρα της Ελένης, αλλά η Κατερίνα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφασίζει, με τη βοήθεια του Στάθη, να ξεσκεπάσει τις δύο γυναίκες. Το καταφέρνει και ο Θοδωρής ενημερώνεται για το ψέμα που του είπε η Ελένη και, όλα αυτά, ενώ ο Τζώρτζης με τη Χρύσα προσπαθούν μάταια να έρθουν πιο κοντά. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Τζίμης δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ο ήλιος επ 154

Επεισόδιο 154: Ο Δημήτρης προειδοποιεί τον Γιάννη ότι η Μπέτυ είναι αποφασισμένη να τον βγάλει από τη μέση. Η Διώνη με την Ορόρα βγαίνουν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου με σκοπό να ψάξουν για την Σαλκέμ. Αυτό που δεν περιμένουν, όμως, είναι να πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μηνά. Ο Δημήτρης βρίσκεται στην αίθουσα ανακρίσεων και συζητάει με την Αλίκη το σχέδιό τους για να παγιδεύσουν την Μπέτυ. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι η Μπέτυ τους ακούει. Ο Μάνος κρατάει όμηρο την Λήδα και απειλεί να την σκοτώσει αν η αστυνομία δεν συνεργαστεί μαζί του. Ο Δημήτρης, αλλά και ο Νικήτας, θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τη Λήδα και να συλληφθεί ο Μάνος.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 «Celebrity Game Night» στο MEGA Celebrity Game Night

Υπόθεση: Αυτή την Παρασκευή, η Σμαράγδα Καρύδη, καλωσορίζει στο «Celebrity Game Night» ακόμα 6 αγαπημένους καλεσμένους και τους «προκαλεί» σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις. Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Μελέτης Ηλίας αναμετρώνται απέναντι στους Τζένη Μπότση, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κατερίνα Γερονικολού. Οι δύο ομάδες διαγωνίζονται στα ευφάνταστα παιχνίδια «Κράτα το Παντελόνι», «Δίχτυ», «Μίλα στην Κορνίζα», «Ανέβα στο Βινύλιο» και «Εδώ το ‘χω» χαρίζοντας μας απίστευτες στιγμές γέλιου. Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα. Από το «Celebrity Game Night» και αυτής της εβδομάδας δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική με τους Playmobeat να δίνουν τον ρυθμό.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Οι Θεοί Της Αιγύπτου (Gods Of Egypt)» στο STAR Οι θεοί της Αιγύπτου

Περιπέτεια δράσης, αυστραλιανής και αμερικανικής συμπαραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Άλεξ Πρόγιας. Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Νικολάι Κόστερ- Βαλντάου, Μπρέντον Τουέιτις, Έλοντι Γιάνγκ

Υπόθεση: Στο αρχαίο βασίλειο της Αιγύπτου θεοί και θνητοί ζουν σε μια αρμονική συνύπαρξη, μέχρι που ο καταχθόνιος Σετ υφαρπάζει το θρόνο και βυθίζει τα πάντα στο χάος. Για να τον σταματήσει, ο απλός θνητός Μπεκ ζητά τη βοήθεια του θεού Ώρου.

22:00 «Braveheart» στον ALPHA Braveheart

Ιστορική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (1995). Σκηνοθεσία Μελ Γκίμπσον. Ηθοποιοί: Μελ Γκίμπσον, Σοφί Μαρσό, Κατρίν Μακ Κόρμακ

Υπόθεση: Ο αγώνας του Σκωτσέζου εθνικιστή Γουίλιαμ Γουάλας κατά του αγγλικού θρόνου, στα τέλη του 14ου αιώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTV5MONDE: Μάιος με αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών12.09.2018

22:10 «Ησαΐα Μη Χορεύεις» στο MEGA Ησαΐα μη χορεύεις

Υπόθεση: Ο Ησαΐας Στεφανάκης είναι απογοητευμένος από τον πρώτο του γάμο, που κατέληξε σε διαζύγιο, και ανοίγει ένα γραφείο συνοικεσίων, διατυμπανίζοντας προς όλους ότι ο γάμος από συνοικέσιο είναι ο μόνος που εξασφαλίζει την πραγματική ευτυχία. Παρ’ όλα αυτά, δεν καταφέρνει να αρραβωνιάσει την ανιψιά του Μπούλα που είναι ερωτευμένη μ’ έναν ευσταλή νέο, τον Χάρη, κάτι που καταφέρνει μια δημοσιογράφος, η Αγνή, η οποία είναι πολέμια του γάμου από συνοικέσιο και η οποία δίνει συμβουλές σε ερωτευμένους από τις σελίδες ενός λαϊκού περιοδικού.

Η Αγνή, που είναι θεία του Χάρη, παρουσιάζεται στον Ησαΐα ως Σοφία Μακρή η οποία δήθεν ψάχνει για γαμπρό με συνοικέσιο, και πετυχαίνει να προσληφθεί ως υπάλληλος στο γραφείο του. Σκοπός της είναι να του αλλάξει μυαλά ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή του για το γάμο της Μπούλας με τον Χάρη. Το καταφέρνει αλλά ερωτεύεται τον Ησαΐα, κι έτσι καταλήγουν στην εκκλησία, από έρωτα και όχι από συνοικέσιο.

21:00 «Rocky, III» στο OPEN BEYOND Rocky III

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (1982). Σκηνοθεσία Σιλβέστερ Σταλόνε. Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπαρτ Γιανγκ, Καρλ Γουέδερς, Μίστερ Τ.

Υπόθεση: Ο Rocky έχοντας νικήσει τον μποξέρ Apollo Creed δύο φορές, απολαμβάνει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Αγωνίζεται μόνο με εύκολους αντιπάλους μέχρι τη στιγμή που ο πυγμάχος Clubber Lang τον προκαλεί σε μάχη. Ο Rocky δέχεται την πρόκληση, αλλά την χάνει. Κανείς δεν πιστεύει πια σ’ αυτόν εκτός από τον Αpollo, που προσπαθεί να τον πείσει να έρθει και πάλι αντιμέτωπος με τον Clubber.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Ένα τραγούδι για τον Αργύρη» στο COSMOTE HISTORY HD Ένα τραγούδι για τον Αργύρη

Ντοκιμαντέρ, ελβετικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία Στέφαν Χάουπτ

Υπόθεση: Με φόντο τα γεγονότα που στιγμάτισαν την Ελλάδα από τη γερμανική Κατοχή μέχρι τη Μεταπολίτευση, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία του επιστήμονα Αργύρη Σφουντούρη, ο οποίος σε ηλικία 4 ετών έχασε τους γονείς του στη σφαγή του Διστόμου.

23:00 «Βαλκανικοί Πόλεμοι- Κινηματογραφώντας την Ιστορία» στο COSMOTE HISTORY HD Βαλκανικοί Πόλεμοι

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2012). Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι μέσα από πλάνα που διασώθηκαν από την ταραχώδη εκείνη περίοδο. Ένα ταξίδι στο χρόνο με το φακό του Γιόζεφ Χεπ και των αδελφών Μανάκια, που ‘αιχμαλώτισαν’ εικόνες από το μέτωπο και την κοινωνική ζωή της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ42°C: Γνωρίστε τους 13 ήρωες της επερχόμενης ατμοσφαιρικής σειράς της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b