MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
03
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τέλος τα click away και click inside: Πότε καταργούνται τα ραντεβού για ψώνια;

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, έδωσε κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον των αγορών με ραντεβού.

Monopoli Team

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 και έδωσε κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον των αγορών με ραντεβού click away και click inside.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι στις 14 Μαΐου τελειώνουν τα click away και click inside, αναφέροντας ότι «δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15», προσθέτοντας όμως ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα. «Θα επανεξεταστούν τα SMS» εξήγησε συγκεκριμένα. Όσο για τις 3 ώρες που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

Όσο για την πορεία της εστίασης, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης έκανε λόγο για «καλή γενική εικόνα στην εστίαση». Το πρωί της Παρασκευής, σε σύνολο 7.000 ελέγχων διαπιστώθηκαν 205 παραβάσεις, οι οποίες αφορούσαν τη χρήση μάσκας κυρίως από πελάτες κατά τη διάρκεια της αναμονής.

Υπενθυμίζουμε ότι από το Σάββατο 8 Μαϊου επιτρέπονται ξανά μια σειρά από δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, από 8 Μαΐου θα επαναλειτουργήσουν οι οργανωμένες παραλίες, ενώ από 10 Μαΐου, επαναλειτουργούν τα διοικητικά δικαστήρια, καθώς και ορισμένες διαδικασίες σε πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, αλλά και τα δια ζώσης τμήματα φροντιστηρίων και κέντρων ξένων γλωσσών που σχετίζονται με τη διενέργεια εξετάσεων. Όσο για τις μετακινήσεις, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη είχε αναφέρει πως στις 15 Μαΐου που θα ανοίξει ο τουρισμός θα απελευθερωθούν και οι υπερτοπικές μετακινήσεις.

Όσο για το “άνοιγμα” του πολιτισμού υπάρχει σχέδιο για την σταδιακή “επαναλειτουργία” του από 14 Μαϊου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠολιτισμός: Πότε ανοίγουν μουσεία, θερινά σινεμά, θέατρα, συναυλιακοί χώροι12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Το 25% των νοικοκυριών καθυστερούν να πληρώσουν τους φόρους τους
Επίκαιρα
Grokipedia: Ο Ίλον Μασκ λανσάρισε τη δική του “εγκυκλοπαίδεια”
Επίκαιρα
Το Ισραήλ σταματά τις επιθέσεις στη Γάζα – Ανακοίνωσε επιστροφή στην “εκεχειρία”
Επίκαιρα
Έρευνα: Το 58% στην Ελλάδα διαθέτει εισόδημα μόνο για την κάλυψη βασικών αναγκών
Επίκαιρα
Η γυναίκα ως όπλο: Γερμανίδες κατάσκοποι στην Ελλάδα
Επίκαιρα
Πώς θα κινηθούν μετρό, τρόλεϊ, λεωφορεία την 28η Οκτωβρίου
Επίκαιρα
Μπλόκα στις παρελάσεις σχεδιάζουν οι αγρότες
Επίκαιρα
Eurostat: Η Ελλάδα με το υψηλότερο ποσοστό υποκειμενικής φτώχειας στην ΕΕ το 2024
Επίκαιρα
Έρευνα: Το 80,5% θεωρεί ότι οι πολιτικοί δεν νοιάζονται για τις απόψεις των πολιτών
Επίκαιρα
Η Ευρώπη της στεγαστικής κρίσης: Οι νέοι πληρώνουν το τίμημα
Επίκαιρα
Τι προβλέπει η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
Επίκαιρα
Διονύσης Σαββόπουλος: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του