MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες στην τηλεόραση τη M. Δευτέρα 26 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, M. Δευτέρα 26 Απριλίου.

Mary Magdalene
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ-ΜΟΥ-ΤΟΝ-ΠΛΑΤΑΝΟ-επ.-128

Επεισόδιο 128: Ο Κανέλλος αποφασίζει να φύγει από τον Πλάτανο, να δεχτεί την προαγωγή και να πάει στην Αθήνα. Η Κατερίνα σώζει τελευταία στιγμή την Πάολα και με τον Παναγή, προσπαθούν να βρουν στοιχεία για τον μυστήριο ξένο που του έπεσε το πορτοφόλι στο δάσος. Το χωριό σιγά-σιγά αρχίζει να μαθαίνει τα νέα σχετικά με τον χωρισμό της Φιλιώς και ο Ηλίας γίνεται έξαλλος. Η Κατερίνα με τον παπά προσπαθούν να πείσουν τη Μάρμω να τους πει τι κρύβεται, επιτέλους, σ’ αυτό το δάσος, ενώ παράλληλα η Μυρτώ φιτιλιάζει τον Τζώρτζη σχετικά με τη Χρύσα και ο Σίμος δεν λέει με τίποτα να πάει και να τα ξαναβρεί με τον Κανέλλο. Θα καταφέρει να πείσει, τελικά, κάποιος τον Κανέλλο να μείνει στο χωριό; Τι θα γίνει με τον Ηλία και τη Φιλιώ;

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια» στον ANT1 Μια τρελλή τρελλή οικογένεια

Υπόθεση: Η Μίκα είναι μια νεαρή γυναίκα που ζει σε μια τρελή… οικογένεια. Η μητέρα της, η Πάστα Φλώρα, είναι αλλοπαρμένη, η μικρή της αδελφή ανεξέλεγκτη και ο σχεδόν διαζευγμένος με τη μητέρα της πατέρας, είναι καλός αλλά δειλός. Ενώ είναι αρραβωνιασμένη με τον Μίκη, μια μέρα πριν το γάμο τους, πηγαίνει στη Βενετία και παντρεύεται τον Ανδρέα, ο οποίος αφού ανακαλύπτει την φύση της οικογένειας της, χωρίζει την Μίκα και αναλαμβάνει να τους λογικέψει.

23:15 «Μαρία Μαγδαληνή (Mary Magdalene) στον ΑΝΤ1 Μαρία Μαγδαλινή

Δραματική ταινία, συμπαραγωγή Αγγλίας & Αυστραλίας (2018). Σκηνοθεσία Γκαρθ Ντέιβις. Ηθοποιοί: Ρούνι Μάρα, Γιόακιν Φίνιξ, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Ταχάρ Ραχίμ

Υπόθεση: Η νεαρή Μαρία από τα Μάγδαλα επαναστατεί ενάντια στη θέληση της οικογένειάς της να την παντρέψει με έναν μεγαλύτερό της χήρο και την εγκαταλείπει, ακολουθώντας (μόνη αυτή ανάμεσα σε 12 άντρες) τον Ιησού τον Ναζωραίο και τον πύρινο όσο και πνευματικά λυτρωτικό λόγο του.

22:00 «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi (Star Wars: The Last Jedi)» στον ALPHA Star Wars

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον. Ηθοποιοί: Ντίζι Ρίντλεϊ, Άνταμ Ντράιβερ, Μαρκ Χάμιλ, Τζον Μπογιέγκα, Όσκαρ Άιζακ

Υπόθεση: Ενώ η Ρέι προσπαθεί να πείσει τον αποσυρμένο Λουκ Σκάιγουοκερ να επιστρέψει στη μάχη και να ενωθεί με τους επαναστάτες, οι τελευταίοι από αυτούς βρίσκονται σε δεινή θέση, πολιορκημένοι από το στόλο του Πρώτου Τάγματος, που είναι έτοιμος για την τελική επίθεση.

22:00 «Νόμος 4000» στο MEGA νόμος 4000

Υπόθεση: Ο Ανδρέας Οικονόμου, αυστηρός πατέρας και καθηγητής των αρχαίων ελληνικών, έχει μαθητή του το νεαρό Γιώργο, που είναι ερωτευμένος με την κόρη του Λένα. Η Ντόλυ, μια συμμαθήτρια της Λένας, παρασύρει τον Γιώργο και περνά μαζί του ένα βράδυ στο δωμάτιό της. Την επομένη, η Λένα μαθαίνει όσα συνέβησαν και το βράδυ, στο ραντεβού της με τον Γιώργο, του ζητά να χωρίσουν. Εκείνος της ορκίζεται ότι την αγαπά και ότι η Ντόλι δεν είναι γι’ αυτόν παρά μια απλή περιπέτεια. Η Λένα τον πιστεύει και, επειδή φοβάται μην τον χάσει, αποφασίζει να του δοθεί.

Την άλλη μέρα, στο σχολείο, συμβαίνει κάτι που οξύνει τις σχέσεις του Γιώργου με τον πατέρα της Λένας. ‘Ένα γελοιογραφικό σκίτσο του Οικονόμου βρίσκεται στα χέρια του Γιώργου και των φίλων του και οι δυο μαθητές αποβάλλονται. Ένας από τους φίλους, όμως, παρασυρόμενος από άλλους φίλους, για να εκδικηθεί, γιαουρτώνει τον καθηγητή. Η αστυνομία τον συλλαμβάνει, τον κουρεύουν και επακολουθεί η διαπόμπευσή του στους δρόμους. Ύστερα από λίγο καιρό, η Λένα ειδοποιεί τον Γιώργο ότι είναι έγγυος, αλλά εκείνος εκδηλώνει την αδιαφορία του.

21:00 «Αμέλια» στο OPEN BEYOND Αμέλια

Δραματική ταινία-βιογραφία, αμερικανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία Μίρα Ναϊρ. Ηθοποιοί: Χίλαρι Σουάνκ, Ρίτσαρντ Γκιρ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κρίστοφερ Έκλεστον

Υπόθεση: Η ιστορία της Αμέλια Έρχαρτ, η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα που διέσχισε πετώντας μόνη της τον Ατλαντικό, για να χαθεί το 1937 πάνω από τον Ειρηνικό, ενώ επιχειρούσε να κάνει το γύρο του κόσμου.

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD της COSMOTE TV

15:05 «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ (The Diary of Anne Frank) στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Άννα Φρανκ

Βιογραφία, αμερικανικής παραγωγής (1959). Σκηνοθεσία Τζορτζ Στίβενς. Ηθοποιοί:  Μίλι Πέρκινς, Γιόζεφ Σιλντκράουτ, Ντόντι Χιθ

Υπόθεση: Ladies First. Παρακολουθήστε την ιστορία της οικογένειας Φρανκ, που ζούσε κρυμμένη σε μια σοφίτα μέχρι να ανακαλυφθεί από τους Ναζί, μέσα από τα μάτια της Άννα Φρανκ και του πασίγνωστου ημερολογίου της, σε μια ταινία που τιμήθηκε με τρία Όσκαρ.

17:55 «Έμμα (Emma)» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Έμμα

Ταινία εποχής, βρετανικής παραγωγής (2020). Σκηνοθεσία Ότομ ντε Γουάλντ. Ηθοποιοί:  Άνια Τέιλορ-Τζόι, Τζόνι Φλιν, Μπιλ Νάι

Υπόθεση: Στην Αγγλία του 1800, η Έμμα έχει ως αγαπημένη ενασχόληση τα προξενιά. Όμως, αν και ανακατεύεται στα αισθηματικά των γύρω της, τα δικά της τα έχει παραμελήσει! Μια μεταφορά του βιβλίου της Τζέιν Όστεν, που προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

21:15 «93η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD όσκαρ

Special εκδήλωση, αμερικανικής παραγωγής (2021)

Υπόθεση:  Παρακολουθήστε την πιο λαμπερή κινηματογραφική στιγμή της χρονιάς, τη φαντασμαγορική 93η τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOSCARS®: Η 93η τελετή απονομής των βραβείων αποκλειστικά στην COSMOTE TV12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

23:00 «Η Ζωή του Ιησού» στο COSMOTE HISTORY HD Η Ζωή του Ιησού επ 2

Σειρά ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία Έιντριαν ΜακΝτάουαλ

Επεισόδιο 2: Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής είχε μία αποστολή: να προετοιμάσει το έδαφος για την έλευση του Μεσσία. Τα κηρύγματά του προσέλκυαν πλήθος κόσμου. Όταν, όμως, ο Ιησούς έφτασε στον Ιορδάνη για να βαφτιστεί, εκείνος ούτε που τον αναγνώρισε.

23:45 «Χωρίς Βιτρίνα» στο COSMOTE HISTORY HD ΧΩΡΙΣ ΒΙΤΡΙΝΑ

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV και Πολιτιστικής Εταιρείας Κρήτης (2019). Σκηνοθεσία Δημιουργική Ομάδα CINEμαθήματα.

Υπόθεση: Οι μαθητές του σχολείου Αλικιανού Χανίων γνωρίζουν την καθημερινότητα των συμμαθητών τους που βοηθούν τους αγρότες γονείς τους να καλλιεργήσουν και, στη συνέχεια, να πουλήσουν τα προϊόντα τους στη λαϊκή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b