MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Harriet

Η ταινία «Harriet» προβάλλεται το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 στις 22:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία «Harriet» προβάλλεται το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 στις 22:30 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για ένα δράμα-βιογραφία για τη ζωή της σπουδαίας ακτιβίστριας Χάριετ Τούμπαν, που ελευθέρωσε εκατοντάδες σκλάβους στην Αμερική, την περίοδο που η δουλεία ήταν νόμιμη στις ΗΠΑ. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Κέισι Λέμμονς, που έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Γκρέγκορι Άλεν Χάουαρντ. Πρωταγωνιστεί η Σίνθια Έριβο ως Χάριετ, μαζί με τον Λέσλι Όντομ Τζούνιορ και την Τζανέλ Μονέ.

Η ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ιδιαίτερα για τη συγκλονιστική ερμηνεία της Έριβο που προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, αλλά και Πρωτότυπου Τραγουδιού για το “Stand Up”.

Υπόθεση

Η αληθινή ιστορία της Χάριετ Τάμπμαν, της Αφροαμερικανής που ξέφυγε από τα δεσμά της δουλείας και κατάφερε να απελευθερώσει εκατοντάδες άλλους σκλάβους μέσα από μια σειρά αποστολών φυγάδευσης.

Info

Κατηγορία: Βιογραφία
Σκηνοθεσία: Κάσι Λέμονς
Ηθοποιοί: Σίνθια Ερίβο, Λέσλι Οντόμ Τζ., Τζανέλ Μονέ
Διάρκεια: 125′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Κίνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο pop–up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b