MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων (Alice in Wonderland)

Η ταινία «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» (Alice in Wonderland) προβάλλεται το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 στις 17:00 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων (Alice in Wonderland) είναι μια αμερικανική ταινία φαντασίας του 2010, που σκηνοθετήθηκε από τον Τιμ Μπάρτον και γράφτηκε από τη Λίντα Γούλβερτον.

Υπόθεση

Η 19χρονη, πλέον, Αλίκη επιστρέφει στον μαγικό κόσμο που είχε πρωτοαντικρίσει όταν ήταν μικρή, για να επανασυνδεθεί με τους παιδικούς της φίλους και να τερματίσει την κυριαρχία της Κόκκινης Βασίλισσας…

Στα 83α βραβεία των Όσκαρ, η ταινία κέρδισε Όσκαρ Καλύτερης Ενδυματολογίας και Καλύτερης Σκηνογραφίας, ενώ ήταν επίσης υποψήφια στην κατηγορία των Καλύτερων Οπτικών Εφέ, το οποίο βραβείο έχασε από την ταινία «Inception».

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον
Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Μία Γουασικόφσκα, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ
Διάρκεια: 105′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b