MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σανγκ Τσι: Στη δημοσιότητα τρέιλερ της ταινίας με τον πρώτο ασιάτη υπερήρωα της Marvel

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της περιπέτειας «Σανγκ Τσι: Ο Μύθος των Δέκα Δαχτυλιδιών» δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στην ταινία που θα πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά ένας ασιάτης υπερήρωας.

Marvel Entertainment
Monopoli Team

Μόλις χθες (19 Απριλίου) κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία της Marvel, «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» (Σανγκ Τσι: Ο Μύθος των Δέκα Δαχτυλιδιών), στην οποία πρωταγωνιστεί ο πρώτος ασιάτης υπερήρωας. Ο λόγος για τον Σανγκ-Τσι, τον μάστερ του κουνγκ-φου, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο 32χρονος Κινεζο-καναδός ηθοποιός και κασκαντέρ Σίμου Λιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDownton Abbey: Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

Ο Σανγκ-Τσι επινοήθηκε και σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1970, με αφορμή τη δημοφιλία της σειράς Kung-Fu για μία σειρά κόμικ που διήρκεσε από το 1974 έως το 1983. Στη συνέχεια ως χαρακτήρας περιορίστηκε μόνο σε κάποιες guest εμφανίσεις. Καθώς όμως η ασιατική αγορά – και ειδικά η κινεζική – έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία υπολογίσιμη δύναμη στο παγκόσμιο box-office, η εταιρία μεταφέρει για πρώτη φορά τον ασιάτη υπερήρωα στη μεγάλη οθόνη.

Ο Σανγκ-Τσι φαίνεται να είναι ένας τυπικός νεαρός, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται. Από πολύ μικρή ηλικία ο Σανγκ-Τσι εκπαιδεύτηκε με σκοπό για να γίνει ένας σκληρός δολοφόνος, μέχρι τη στιγμή που ίδιος αποφασίζει να «δραπευτεύσει» από όλο αυτό και να ζήσει μία φυσιολογική ζωή στο Σαν Φρανσίσκο. Τι γίνεται όμως όταν η επικίνδυνη κληρονομιά του πατέρα του επιστρέφει σε αυτόν;

Το σενάριο υπογράφουν οι David Callaham, Destin Daniel Cretton και Andrew Lanham και η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Δείτε το τρέιλερ:

Με πληροφορίες από hollywoodreporter.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b