MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Downton Abbey: Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη

Οι αγαπημένοι ήρωες της δημοφιλούς σειράς εποχής «Downton Abbey» αναμένεται να επιστρέψουν για μια ακόμη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες και να μας κρατήσουν συντροφιά τα φετινά Χριστούγεννα.

Downton Abbey
Monopoli Team

Το σύμπαν της επιτυχημένης σειράς εποχής «Downton Abbey» ετοιμάζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να ζωντανέψει για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη. Δύο χρόνια μετά από το πρώτο κινηματογραφικό spinoff, η Focus Feautures ξεκίνησε τα γυρίσματα ενός σίκουελ, το οποίο προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.

Φώτο: hbo.com

Τι γνωρίζουμε για τη δεύτερη ταινία

Το αρχικό καστ, στο οποίο περιλαμβάνονται οι Χιου Μπόνεβιλ, Μισέλ Ντόκερι, Ιμέλντα Στόντον και Μάγκι Σμιθ, πρόκειται να επιστρέψει σύσσωμο για αυτή τη δεύτερη ταινία, ενώ θα συμπληρωθεί από τους Χιου Ντάνσι, Λόρα Χάντοκ, Ναταλί Μπαγέ και Ντόμινικ Γουέστ.

Ο δημιουργός της σειράς Τζούλιαν Φέλοους θα γράψει για μια ακόμη φορά το σενάριο και θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τους βραβευμένους με Emmy Γκάρεθ Νιμ και Λιζ Τράμπριτζ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο υποψήφιος για BAFTA Σάιμον Κέρτις («Επτά Μέρες με τη Μέριλιν»).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών: Ταινία έναρξης το “Annette” με Άνταμ Ντράιβερ και Μαριόν Κοτιγιάρ12.09.2018

Που είχαμε αφήσει τους ήρωες του Downton

Η πρώτη ταινία, η οποία έκανε πάνω από 230 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις και βασίστηκε στην ομότιτλη τηλεοπτική επιτυχία, αφορούσε την επίσκεψη του Βασιλιά της Αγγλίας στην οικία της οικογένειας Crawley, οδηγώντας σε μια φρενίτιδα προετοιμασιών, προκαλώντας αναστάτωση τόσο στην ίδια την οικογένεια όσο και στο προσωπικό του Downton και δίνοντας την ευκαιρία στη Λαίδη Βάιολετ (Μάγκι Σμιθ) για μια σειρά από εύστοχους και πνευματώδεις σχολιασμούς.

Φώτο: Focus Features

Λίγα λόγια από τους παραγωγούς

Ο παραγωγός της ταινίας Γκάρεθ Νιμ σχολίασε: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά όπου πολλοί από εμάς βρεθήκαμε μακριά από φίλους και οικογένεια, αποτελεί μεγάλη παρηγοριά η σκέψη ότι θα έρθουν και καλύτερες μέρες και ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα «συναντήσουμε» ξανά τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες του Downton Abbey». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓκαλ Γκαντότ: Με ποιον τρόπο την ενέπνευσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για τον ρόλο της Wonder Woman;12.09.2018

Με τον Πρόεδρο της Focus Feautures Πίτερ Κουγιάφσκι να συμπληρώνει: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο δώρο από την επανένωση με τον Τζούλιαν, τον Γκάρεθ και την υπόλοιπη οικογένεια του Downton Abbey, το 2021, ώστε να φέρουμε τους Crawley για ακόμη μια φορά κοντά στους θαυμαστές τους». 

Πηγή: Deadline, Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b