MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 15 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου.

Άγριες Μέλισσες
author-image Εβίνα Γλώσση

20:00: «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 121: Ο Χαραλάμπης προσπαθεί να συμφιλιώσει Μένιο και Ηλία και διοργανώνει ένα τουρνουά στο τάβλι, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα έχει την κατάληξη που θα περίμενε. Ο Παναγής ανακοινώνει στους φίλους του ότι θα ακολουθήσει την Κατερίνα, οπουδήποτε αυτή αποφασίσει να ζήσει, μετά την είσπραξη της κληρονομιάς. Οι φίλοι του, όμως, δεν θα συμφωνήσουν και θα προσπαθήσουν να του χαλάσουν τα σχέδια. Η Βαρβάρα, απ’ την άλλη, προσπαθεί να αναμειχτεί στη σχέση παπά και Κικής προσφέροντάς τους την υποστήριξή της στο θέμα της παπαδιάς. Ο Τζώρτζης θα αποφασίσει να γράψει βιβλίο για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη μητέρα του. Και μια απρόσκλητη επίσκεψη θα φέρει νέα αναστάτωση στη ζωή του Θοδωρή!

20:00: «Ήλιος» στον ANT1 ΗΛΙΟΣ

Επεισόδιο 143:  Η Αθηνά προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία για να βγάλει τον Γιάννη από την φυλακή. Κάνει νέα έρευνα και βρίσκει έναν ακόμη πιθανό ύποπτο, τον Γρηγόρη, μία παλιά σχέση της Μπέτυ. Ο Αντώνης παρακολουθεί την Λήδα και τη βλέπει με τον Νικήτα. Αποφασίζει να ειδοποιήσει τον Δήμο.  Το πτώμα που είχε βρεθεί αναγνωρίζεται και η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον Κωστή, πράγμα που καθησυχάζει κάπως την Αλίκη και τον Δημήτρη.

Ο Δήμος και ο Χρήστος πιέζουν την Λήδα, η οποία τελικά παραδέχεται ότι συναντήθηκε με τον Νικήτα κρυφά. Η Ορόρα δίνει πληροφορίες στον Μηνά για τον τύπο που πήγε να την απαγάγει. Εκείνος λέει στον Φίλιππο πως η Ορόρα πρέπει να φύγει από το σπίτι τους και να μεταφερθεί σε έναν ξενώνα μεταναστών όπου θα είναι πιο ασφαλής. Μια φωνή μέσα στην νύχτα θα αναστατώσει τον Δημήτρη και την Αλίκη. Το επόμενο πρωί η Μπέτυ δέχεται επίθεση από κάποιον στην αερολέσχη.

21:00: «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 200: Η Ναυσικά συνεχίζει τα ψέματα στην Τζουλιάνα σχετικά με το γράμμα στην αδερφή της και προσπαθεί να βρει μια λύση. Ο Μιλτιάδης με τον Άλκη αγωνιούν για το αποτέλεσμα του τεστ dna. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Μάρκο. Η Ηλιάνα ερευνά την ύποπτη σχέση του Δημήτρη και της Μαίρης και ανακαλύπτει κάτι που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η Νόνα φυτεύει τον σπόρο της αμφιβολίας στον Οδυσσέα, λέγοντάς του ότι η Έρση μπορεί να ήξερε για την επαγγελματική πρόταση της Σύνθιας. Ο Παύλος, ένας νέος ρεπόρτερ, προσλαμβάνεται στο κανάλι και γρήγορα κεντρίζει το ενδιαφέρον της Ελισάβετ. Η Ναυσικά παροτρύνει τον Δημοσθένη να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση που του έγινε, αλλά εκείνος φοβάται πως μια τέτοια κίνηση θα τους χωρίσει. Για αυτό της προτείνει να τον ακολουθήσει.. Η Μάγδα μπαίνει αιφνιδιαστικά στο γραφείο του Αιμίλιου και τον πετυχαίνει σε τρυφερό ενσταντανέ με την Ελισάβετ.

21:00 «Έρωτας με διαφορά» στο STAR Έρωτας με διαφορά

Επεισόδιο 12: Η Ζέτα συγχωρεί τον Κωστή για το ξέσπασμά του. Ο Στέλιος, σε μια κίνηση ματ, ξεσηκώνει τα παιδιά για να πάνε διακοπές μαζί με τη Μάρω. Η Ζέτα έχει αντιρρήσεις, αλλά όλα είναι κανονισμένα και έτσι δεν αντιδρά περισσότερο. Ο Κωστής προσπαθεί να την ηρεμήσει, λέγοντάς της ότι αφού θα λείπουν όλοι, οι δυο τους θα είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν και να χαρούν τη σχέση τους. Η Ζέτα προσπαθεί να ζήσει ξένοιαστες στιγμές μαζί του, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Ελβίρα μένει ακόμη στο σπίτι της Ζέτας, αφού ο Φίλιππος επιμένει στην απόφασή του να μην την δεχτεί πίσω. Η Φαίη συναντιέται με τον Δαμιανό και γνωρίζει την Τόνια, μια φίλη του Αλέξανδρου, η οποία τον θέλει για τον εαυτό της. Η μητέρα του Κωστή, η Ναταλία, έρχεται στην Αθήνα και ανακαλύπτει ότι ο Κωστής έχει καινούργια δουλειά, αλλά και καινούργιο σπίτι. Λέει στη Ζέτα ότι ο Κωστής μισούσε τα λογιστικά και υποφέρει για χάρη της και τής ζητάει, για ακόμη μια φορά, να τον αφήσει ελεύθερο. Η Ζέτα προσπαθεί να ζυγίσει τον έρωτά της για τον Κωστή, με το τι είναι καλύτερο και πιο λογικό για εκείνον και να πάρει την απόφασή της.

22:00: «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 Τα καλύτερά μας χρόνια

Επεισόδιο 44: Ο Άγγελος αποφασίζει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Την προσπάθειά του πριμοδοτεί η γιαγιά Παναγιώτα, με αντίτιμο να αλλάξει ο μικρός ομάδα. Ο Στέλιος δεν λέει να χωνέψει την προδοσία του γιου του στο «τριφύλλι» και προσπαθεί να τον συνετίσει. Η Ελπίδα ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και η Αντιγόνη ζητάει νομικές συμβουλές από τον Αντώνη, όταν ένα αναπάντεχο νέο αλλάζει εντελώς τη ζωή της. Την ώρα που το σπίτι των Αντωνόπουλων μοιάζει με γήπεδο χωρισμένο σε φανατικούς φιλάθλους, ο Άγγελος, με μια ενωτική κίνηση, δείχνει πιο σοφός από τους «μεγάλους».
Ως guest εμφανίζονται οι: Μάνια Γκουργιώτη (Μάνια), Νίκος Καραγιώργης (Κώστας Καραγιώργης), Μαρία Κοντοδήμα (Παναγιώτα), Ειρήνη Χαραλάμπους (Μίκα)

22:00: «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1 Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 127: Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε ο Μιλτιάδης. Τα μέλη του συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με το Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί για να τον γλιτώσει. Η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην υποχωρήσει παρά το φόβο του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του.

Η Ασημίνα όμως αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Γραμματικός προσπαθεί να καταλάβει τους λόγους για την απόφαση της Πηνελόπης να χωρίσουν αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να γυρίσει στο σπίτι της… Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι. Η μέρα του γάμου για Προύσαλη και Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου.

22:00: «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 117: Ο Θωμάς συγκλονισμένος από το ψέμα της Λένας πηγαίνει να συναντήσει τη Μαριάνθη, όμως εκείνη δεν θα του δώσει αυτό που αναζητά. Η Τζένη λέει στον αστυνόμο ότι ήταν με την Αγγελική το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού. Η Αθηνά προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να μάθει από την Κατερίνα αν ο Μιχάλης ξέρει ποια είναι πραγματικά η Αγγελική, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει ότι την ψαρεύει. Η Αθηνά βαθιά μέσα της δεν θέλει να πιστέψει ότι η Αγγελική την έχει κοροϊδέψει και ζητάει από τη Τζένη τα στοιχεία που βρήκε ο ντετέκτιβ για την Αγγελική ώστε να τα αξιολογήσει.

Η Τζένη λέει στον Παύλο ότι το παιδί που κουβαλάει μέσα της είναι δικό του και του ζητάει να μάθει την αλήθεια για την Αγγελική. Ο Παύλος όμως δεν είναι τόσο ειλικρινής μαζί της όσο ήταν εκείνη. Ο Στέφανος σκέφτεται να αγοράσει το σπίτι της Σοφίας και η Αγγελική προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη μιας και ο στόχος της είναι να πάρει την Δανάη και το Στέφανο και να φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται από το κτήμα και τους υπόλοιπους Αργυρούς. Ο Νικόλας μπαίνει κρυφά στο ιατρείο του Δημήτρη και ψάχνει να βρει κάτι που να επιβεβαιώνει με έναν τρόπο τα όσα του είπε ο Μιχάλης και τελικά το βρίσκει. Μετά από αυτό αποφασίζει να πει τα πάντα στο Στέφανο. Άραγε θα τον πιστέψει;

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00: «Celebrity Game Night» celebrity game night

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι έτοιμη να προκαλέσει και να προσκαλέσει τους καλεσμένους της σε νέες αναμετρήσεις. Ευφάνταστα παιχνίδια, απρόσμενες εκπλήξεις, γρίφοι, αλλά και νέα εντυπωσιακά action games, συμβαίνουν στο στούντιο του Celebrity Game Night!

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε ένα fun prime time show, όπου οι παίκτες πρέπει να ανταποκριθούν σε ό,τι πιο αναπάντεχο. Προσκεκλημένοι της Σμαράγδας αγαπημένοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αθλητές, πρόσωπα της επικαιρότητας που χωρίζονται σε δύο ομάδες.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:15: «Αγάπη σαν Ναρκωτικό» στο OPEN BEYOND Αγάπη σαν Ναρκωτικό

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ. Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Αν Χαθαγουέι, Όλιβερ Πλατ

Υπόθεση: Ο Τζέιμι Ράνταλ είναι ένας καταφερτζής γοητευτικός πωλητής φαρμακευτικών προϊόντων. Η Μάγκι είναι μια δυναμική γυναίκα με ελεύθερο πνεύμα, η οποία πάσχει από Πάρκινσον. Οι δυο τους, αν και αταίριαστοι, θα ξεκινήσουν μια περιπετειώδη ερωτική σχέση.

23:00: «Ο Πεζοναύτης» στον SKAI Πεζοναύτης

Ταινία δράσης-περιπέτεια (2006). Σκηνοθεσία Τζον Μπονίτο. Ηθοποιοί: Τζον Σένα, Κέλι Κάρλσον, Ρόμπερτ Πάτρικ, Άντονι Ρέι Πάρκερ

Υπόθεση: Ένας πεζοναύτης επιστρέφει στο σπίτι του από τον πόλεμο στο Ιράκ. Εκεί όμως θα τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η γυναίκα του πέφτει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη συμμορία. Τώρα που τα πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, ο Τζον πρέπει να περάσει μέσα από φλεγόμενα βενζινάδικα, ξέφρενες καταδιώξεις με αυτοκίνητα και σαδιστικά βασανιστήρια για να σώσει τη γυναίκα του.

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD της COSMOTE TV

18:45: «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD The Post

Πολιτικό θρίλερ, αμερικανικής & βρετανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ηθοποιοί: Μέριλ Στρίπ, Τομ Χανκς, Σάρα Πόλσον

Υπόθεση: Το 1971, η εκδότρια μιας εφημερίδας καλείται να αποφασίσει αν θα δημοσιεύσει ένα σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων σχετικά με τον Πόλεμο στο Βιετνάμ. Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

20:45: «The Muppets» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD The muppets

Οικογενειακή ταινία, αμερικανικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία Τζέιμς Μπόμπιν. Ηθοποιοί: Έιμι Άνταμς, Τζέισον Σέγκελ, Κρις Κούπερ

Υπόθεση: Με τη βοήθεια τριών φανατικών θαυμαστών τους, τα αξιαγάπητα Μάπετς θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους προκειμένου να σώσουν το θέατρό τους από έναν αδίστακτο μεγιστάνα… Η ταινία κέρδισε Όσκαρ

22:30: «Kon-Tiki» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Kon Tiki

Ιστορική ταινία, συμπαραγωγής Βρετανίας, Νορβηγίας και Δανίας (2012). Σκηνοθεσία Γιοάκιμ Ρένινγκ & Έσπεμ Σάντμπεργκ. Ηθοποιοί: Παλ Σβέρε Χάγκεν, Άντερς Μπάασμο Κρίστιανσεν, Γκούσταβ Σκάρσγκαρντ

Υπόθεση: Το 1947, ο θρυλικός Νορβηγός εξερευνητής Θορ Χέγερνταλ και οι θαρραλέοι άντρες του επιχειρούν ένα επικό ταξίδι στον Ειρηνικό Ωκεανό, με μια ξύλινη χειροποίητη σχεδία και πρωτόγονα εργαλεία! Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00: «Από τον Μακεδονικό Αγώνα στην Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης» στο COSMOTE HISTORY HD Απο τον Μακεδονικό Αγώνα στην Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Ντοκιμαντέρ, παραγωγή του Σταμάτη Τσαρουχά (2012). Σκηνοθεσία Σταμάτης Τσαρουχάς

Υπόθεση:  Ο Μακεδονικός Αγώνας άργησε να γίνει γνωστός, όμως η σημασία του για τον ελληνισμό είναι αναμφισβήτητη. Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν από το 1901 ως το 1912, τα οποία οδήγησαν στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

23:00: «Μαρτυρίες και Εικόνες της Εποποιίας του 1940» στο COSMOTE HISTORY HD Εποποιία του 1940

Ντοκιμαντέρ, παραγωγή: Πολεμικό Μουσείο. Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: Η περίοδος της Κατοχής αποδεικνύει περίτρανα ότι η βία δεν αρκεί για να καταπνίξει τον ανθρώπινο πόθο για την ελευθερία. Ένα αφιέρωμα στον πόλεμο του ’40, που διατρανώνει ότι η ανδρεία κι η ικανότητα υπερισχύουν των υλικών μέσων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλέξανδρος Δαβιλάς: 15 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ηθοποιό από την «Αγγελική»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b