MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Ο Φάρος (The Lighthouse)

Το ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Έγκερς προβάλλεται την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 στις 22:30, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Υπόθεση

Σε σενάριο των Ρόμπερτ και Μαξ Έγκερς, η ταινία, που γυρίστηκε σε φιλμ 35 mm με μηχανήματα διατηρημένα από το 1920 και το 1940, διαδραματίζεται γύρω στο 1890 σε ένα απομακρυσμένο και μυστηριώδες νησί της Νέας Αγγλίας. Σε αυτό, δύο φαροφύλακες, τους οποίους υποδύονται ο Ρόμπερτ Πάτινσον και ο Γουίλεμ Νταφόε, έχουν χρέος να μείνουν στο πόστο τους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Εκεί θα έρθουν κοντά, θα συγκρουστούν και τελικά θα βυθιστούν στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους. Το πέρασμα του χρόνου θα φέρει στην επιφάνεια το πνιγηρό αίσθημα απομόνωσης, θα ανασύρει σκοτεινές φαντασιώσεις και τελικά θα στρέψει τους δυο άνδρες στην παράνοια.

Ο εντυπωσιακός και μεγαλειώδης «Φάρος» είναι η δεύτερη μόλις ταινία του Ρόμπερτ Έγκερς. Σε αυτή ο Έγκερς ανιχνεύει τις ανυπέρβλητες σκοτεινές δυνάμεις που ορίζουν την μοίρα δύο αντρών, με σκοπό να θολώσει τα όρια φαντασίας και πραγματικότητας…

Ένα αλλιώτικο ψυχολογικό θρίλερ για τα ένστικτα και τις ορμές, για τις σχέσεις εξουσίας αλλά και την σχέση ανθρώπου –φύσης, έτσι όπως δεν έχει αποτυπωθεί ποτέ πριν στο σινεμά με αυτόν τον σαρωτικό τρόπο.

Η ταινία είχε κερδίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Διεύθυνσης Φωτογραφίας. 

Κατηγορία: Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Έγκερς
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Πάτινσον, Γουίλεμ Νταφόε, Λόγκαν Χοκς
Διάρκεια 105′
Παραγωγή: ΗΠΑ, Καναδάς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο popup κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b