MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 16 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 16 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 101: Ο Παναγής προτείνει χείρα βοηθείας στη Μάρμω, για τα χωράφια της. Ο Βαγγέλας χαίρεται, αλλά όχι και η Μάρμω, που δεν ξέρει τι τροπή θα πάρει όλο αυτό. Ο Χαραλάμπης προειδοποιεί τον Μένιο να προσέχει τη Μυρτώ, ενώ ο Σίμος με την Τούλα προσπαθούν να ανεβάσουν τον Κανέλλο στα μάτια της Χρύσας, μόνο που αυτή δεν καταλαβαίνει τίποτα και κάνει τον Κανέλλο ακόμα πιο δυστυχισμένο. Ο παπάς είναι έξαλλος με την πρώην γυναίκα του και τις απειλές της, ενώ η Φιλιώ, προσπαθεί να πείσει τον Μένιο να τα ξαναβρούν με τον Χαραλάμπη, αλλά αυτός πνέει μένεα. Η Κατερίνα αποφεύγει τον Παναγή κι αυτός την Κατερίνα κι ο Τζώρτζης έχει επιφοίτηση και σκάει μια «βόμβα» στα ξαδέρφια του.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 122: Ο Δημήτρης προσπαθεί να βρει επιπλέον στοιχεία για να εξασφαλίσει την καταδίκη του Μενέλαου, ο οποίος δείχνει σίγουρος ότι θα ξεφύγει. Η Διώνη κλονίζεται όταν μαθαίνει πως για τη σύλληψη του πατέρα της βοήθησε ο Φίλιππος και πιστεύει πως όλα είναι μια σκευωρία, στην οποία συμμετείχε ο άνθρωπος που αγαπάει. Η Αλίκη θυμάται κάτι από την απαγωγή της και δίνει στον Δημήτρη ένα στοιχείο που μπορεί να τον βοηθήσει στην υπόθεση του Μενέλαου. Η Λήδα βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να αποκαλύψει το μυστικό της Δάφνης στη Σοφία, αφού από τη μία δεν μπορεί να κρύψει κάτι τόσο σοβαρό, αλλά από την άλλη αν μιλήσει, κινδυνεύει η ευτυχία της καλύτερής της φίλης. Ο Μενέλαος δίνει εντολή για δολιοφθορά στο αυτοκίνητο της Αλίκης.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 184: Η Εύα με τον Νικηφόρο αποφασίζουν να κάνουν παιδί και το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Στο μεταξύ, η Γεωργία μιλάει στον Έκτορα και του λέει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της και για τον εκβιασμό που δέχεται τα τελευταία χρόνια. Ο Μιχαήλ προσπαθεί με επιχειρήματα να πείσει τη Βικτώρια να μεταφέρει την εταιρία της στην Αθήνα. Η μικρή Τζουλιάνα δείχνει να ανησυχεί πολύ για την αδερφή της και η Ναυσικά προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καθησυχάσει. Ο Φρίξος ενθουσιάζεται με τις ικανότητες της Αλίκης και την προσλαμβάνει αμέσως στο σουβλατζίδικο. Η Ναυσικά πουλάει το αρχοντικό της στην Κέρκυρα και δίνει τα χρήματα από την πώληση στον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα. Δημήτρης και Μάρκος είναι έτοιμοι για να αρχίσουν την παράνομη συνεργασία τους. Παράλληλα, η Έλλη ανακοινώνει κάτι πολύ σημαντικό στον Φρίξο.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 32: Η είδηση για την αναγνώριση της σωρού, που κάηκε στην πυρκαγιά, φέρνει μεγάλη αναστάτωση. Ο Κωστής, συγκλονισμένος από τα γεγονότα, ξεσπά, στην αγκαλιά της Μαρίνας. Η Κλαίρη πνίγεται από τις υποχρεώσεις και νιώθει μόνη κι αβοήθητη. Στη βίλα Αξιώτη οι εντάσεις δε σταματούν. Η Τζόυ αντιδρά άσχημα στην επιστροφή του Αλέξανδρου. Η Εβίτα πασχίζει να κρατήσει τις ισορροπίες. Ο Τζώρτζης ζητά συγχώρεση από την Ίριδα. Η Βίκυ αρχίζει να αποζητά τη μητέρας της. Η απόγνωση οδηγεί, το Γιάννο, σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 64:Η Βέλη τσακώνεται με το Λαέρτη και πάνω στα νεύρα της του στέλνει κατά λάθος ένα υβριστικό mail. Η Βούλα έχει αρχίσει να ζηλεύει στα σοβαρά την φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ του Μηνά και της Αγγελικής και βάζει πλώρη να της μοιάσει! Από μια μικρή παρεξήγηση, η Καίτη νομίζει ότι ο Ηλίας έχει πρόβλημα με την καρδιά του και ότι πρόκειται να πεθάνει. Αρχίζει και του φέρεται με κάθε περιποίηση, σε σημείο που ο Ηλίας σκέφτεται σοβαρά να αφήσει την παρεξήγηση άλυτη. Η Ξένια δίνει μια συνέντευξη  σε ένα σάιτ  για το γυναικείο φύλο. Αλλά όταν βλέπει την φωτογραφία της στην συνέντευξη, η επαναστατικότητα τελειώνει.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 109: Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν, η κάθε μία, τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Στο μεταξύ, η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του. Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει. Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί. Η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν την χρειαζόταν. Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 99 - video Dailymotion

Επεισόδιο 99: Ο Παύλος πιάνει τη Τζένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και της ξεκαθαρίζει ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της πλέον. Η Δανάη κάνει στενό μαρκάρισμά στην Αγγελική και τελικά η δεύτερη της αποκαλύπτει ότι όντως είναι σε σχέση με τον Στέφανο. Η Αθηνά παθαίνει μια ξαφνική επιληπτική κρίση, πράγμα που ανησυχεί τον Δημήτρη. Η Σοφία, μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας για τον Παύλο, τον παίρνει τηλέφωνο και του ξεκαθαρίζει ότι θέλει να μείνει μακριά απ’ τη ζωή της. Τέλος, η Αγγελική στην προσπάθειά της να συμπαρασταθεί στη Λένα, της αποκαλύπτει ότι έχει υποστεί κι αυτή βιασμό στο παρελθόν.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 “Η Ζωή Είναι Στιγμές” στην ΕΡΤ2

Καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη, ένας από τους πιο γνωστούς, ποιοτικούς και εμπορικούς σκηνοθέτες των τελευταίων δεκαετιών, ο Μανούσος Μανουσάκης.

ΤΑΙΝΙΕΣ

23:00 “Gran Torino” στον ALPHA

Υπόθεση: Ο συνταξιούχος πια εργάτης σε αυτοκινητοβιομηχανία Γουόλτ Κοβάλσκι περνάει τις μέρες του επισκευάζοντας το σπίτι του, πίνονταμπύρα και πηγαίνοντας μια φορά τον μήνα στο κουρείο. Κι ενώ η τελευταία επιθυμία της εκλιπούσης συζύγου του ήταν να τον δει να πηγαίνει για εξομολόγηση, ο Γουόλτ – ένας πικραμένος βετεράνος που κρατάει το M-1 του πάντα καθαρό και έτοιμο – νιώθει ότι δεν βαραίνει τίποτα την ψυχή του. Και η μόνη ψυχή που μπορεί να εμπιστευτεί αρκετά για να εξομολογηθεί όσα τον βασανίζουν, είναι ο σκύλος του, η Νταίζη.

23:40 “Έρωτας στη Σιβηρία” στο STAR

Υπόθεση: Ο Λούκας, ένας Αμερικανός έμπορος διαμαντιών, ταξιδεύει μέχρι τη Ρωσία για να πουλήσει δώδεκα σπάνια μπλε διαμάντια, αμφιλεγόμενης προέλευσης. Καθώς η συμφωνία, που είχε κλείσει, αρχίζει να καταρρέει, ταξιδεύει στη Σιβηρία για να αναζητήσει τον Ρώσο συνεργάτη του, που έχει εξαφανιστεί. Εκεί, γνωρίζει την Κάτια, μια Ρωσίδα ιδιοκτήτρια καφέ, την οποία και ερωτεύεται παράφορα. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα βρεθεί σε μία θανατηφόρα ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αγοραστή και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών. Θα έρθει αντιμέτωπο με ακραίες καταστάσεις.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Οι Πρώτοι Ολυμπιονίκες” στο COSMOTE HISTORY HD

Τα οστά ενός Έλληνα πρωταθλητή που έζησε το 500 π.Χ. ανασκάφθηκαν στον Τάραντα της νότιας Ιταλίας. Μέσω γραφικών συστημάτων και δραματικής αναπαράστασης, οι ειδικοί ‘δίνουν πνοή’ στον σκελετό και αναβιώνουν τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες.

23:00 “Η Ελευθερία Ολόρθη” στο COSMOTE HISTORY HD

Τι γνωρίζουμε για τον Ιωάννη Καποδίστρια και ποια ήταν η αξία του έργου του; Τι συμβόλισε ο αγώνας των Ελλήνων για τους λαούς ξένων χωρών; Και τι σήμαινε και σημαίνει η Επανάσταση του 1821 για τον ελληνισμό; Ειδικοί εξηγούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 χρόνια CΟSMOTE HISTORY: Φωτίζοντας την Ελληνική Ιστορία και τον Πολιτισμό μας12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b